|
valla ben de o fiyatlardan bekliyorum. Oradan gelmezse rekabetçi olamazlar. hatta s9 fiyatı için bile bence konuşulanlar(3,8-4-4,2) çok geliyor. 360 modellerini beklediğim için 11 kasımda s5 max'ı yurt dışından 3800e almamıştım. Eğer haftaya cumaya kadar rekabetçi bir fiyatla girmezlerse bu sefer aynı fırsat oluşursa s5 max için değerlendiririm. Ali Bey sıklıkla Ecovacs öneriyor. Yurt dışından çok makul fiyatlara alıp kullananlar var. Burada olmadığı için bakmamıştım ama 950, T5, T8 bazı modeller gördüm. Farklarını bilmiyorum, kurlardan dolayı da sadece çarpma işlemi değil finansal analiz gerektiriyor ama amazon.de'den başarıyla alınabildiğini görüyorum. S5 max özelliğinde olan hangisiyse araştırıp, vergi dahil bir fiyatla makul bir ürün bulursam oradan ona bile gözü karartabilirim. 1 ürünle başlasam bu olaya, 2 ev daha almak için benden yorum bekliyor. sözün özü sherman fiyatları rekabetçi olmak zorunda hocam. @murat18100 |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt