Şimdi Ara

Robot Süpürgeler Hakkında [ANA KONU] (186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: herosaint Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61.077
Cevap
1.468
Favori
2.557.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
233 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    160m2 ev için, mopsuz, 2000 tl civarı ne önerirsiniz? Mijia 1s var gearbestte ama 2500'e filan geliyor. Türkiye'den alabileceğim aynı kalitede bir ürün var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.hepsiburada.com
    hepsiyurtdışından Xiaomi Mijia Akıllı Elektrikli Süpürge Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/hepsiyurtdisindan-xiaomi-mijia-akilli-elektrikli-supurge-p-HBV00000OTXYV?magaza=GOB2C
    Global. Vergisi ile beraber 2350 ye geliyor. Düşünen varsa. Garanti konusunu bilmiyorum ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu 1. Nesil yalnız Xiaomi mijia 1s olsa 2000 pa olurdu.

• @hepsirobot, üstad selamlar bir sorum olacak.

almanyadan gelirken yanımızda cihaz getirsek gelişte (servis, parça) ve burada kullanışta (uygulama/dil vs.) sorun yaşar mıyız?

xaomi 1s sanırım almanyada yok. ya da amazonda yok. üç modelden türkiyede servis ve kullanım olarak ön plana çıkan olur mu (silme ihtiyacımız yok, nispeten almışken yeni nesil arayışı makul kanısı edindim). cevabınız için şimdiden teşekkürler.

irobot 960
    ecovacs 930
    xaomi S5

• Merhaba
    Saydıklarınız arasında en rahat iRobot yedeklerine ulaşabilirsiniz şu an için ülkemizde.
    Xiaomi ve Ecovacs yedeklerini şimdilik yurtdışından temin edebiliyoruz. Resmi servis konusunda da henüz sadece iRobot var gerçek anlamda.

Yedek parça konusununda ilk bir sene zaten bir şeye ihtiyacınız olmaz, o zamana kadar da bu parçalar ülkemize gelmeye başlar zaten.

Ancak fiyat/performans baktığınızda S5 (hatta S5max veya Mijia 1S çok öne çıkar. R960 ve Ozmo 930 vakum gücü olarak geride kalıyorlar.

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 26 Kasım 2019; 12:4:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Selamlar bir süredir anneme süpürge arıyordum kendimi burada buldum. Annem hafif bir süpürge istiyordu bulamadım. Kanepe altı vs için işi komple çözer mi diye bakıyorum. 2 modeli gözüke kestirdim.

İrobot Roomba 605 ; + lar kablo sıkışmasını önleyen sistem antitangle (odalarımızda birçok kablo var hdmi , anten , şarj vs) , engele hafifçe dokunma özelliği ve 2cm eşikleri geçebiliyor kalın halılarımızı aşabilir zannımca bunlar var. - ler Nİ-MH batarya haliyle daha ağır.

Anker Eufy 11S ; + lar Lion batarya , kumanda ile kontrol , Daha küçük boy (72mm) var. - ler videolarda gördüğüm mobilyalara yavaşlamadan pata küte vuruyor sensör yok , kullanırken kabloları kaldırım demişler.

605 tam bizlik gibi ama 11S F/P ürününe benziyor. Başka bu bütçede (1000-1500tl) Tavsiyeniz var mı? Robot süpürge kullananlar kendileri kanepe altı vs temizliği yapıyorlar mı ayda bir fln mesela...

• Merhaba
    iRobot Roomba 980 ve iRobot Roomba i7 arasında hangısını tercih etmem gerekir. Birde bu robotlara denk önerebileceğiniz başka ürünler var mıdır? Teşekkürler
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Roomba’nın ağırlığı bataryasından değil daha çok kaliteli plastiğinden geliyor, bir R6XX robotunu kolay kolay öldüremezsiniz.
    Roomba’da tampon sensörü var, Eufy’dekiler o kadar hassas değil ancak aldanmayın: IR sensörlerin belirli bir açısı var ve o açıya denk gelmez ise Roomba da pata küte çarpıyor, yoksa tamponu olan hemen her robotta soft touch özelliği vardır, yoksa kendine zarar verir zaten.

Anti-tangle güzel bir özelliktir ancak sadece kalın kablolarda işe yarar, ince şarj kablolarına, hele hele Apple kablolarına pek düşkündür, yan fırçasını da halı püsküllerine dolamayı çok sever.

Arada 500 TL fiyat farkı var, karar sizin tabii.

Not: bende üç tane çok temiz ve yenilenmiş R581 vardı, biri satıldı ama kalanlardan birisini size denemek için gönderirdim ancak elimde adaptör yok maalesef.

• XII.Nicksiz kullanıcısına yanıt
    İ7 ile 980 arasında temel olarak kendini boşaltabilen hazne farkı var. Eğer i7+ almayacaksanız aradaki farka değmez kanımca.

Kendi haznesini boşaltan bir robot aramıyorsanız Mijia 1S veya yurtdışından SharkIon A101 düşünebilirsiniz.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Biz hala alamadık robotumuzu. Bir soru daha soracaktım. Xiaomi mi 1.nesil dubleks evde alt ust kat olarak ayrı haritasını aklında tutabiliyor mu tek harita mi tutabiliyor sadece? Tesekkur ederim tekrar

• ingilizceci İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Birden fazla haritayı aklında tutabilme ikinci nesilde yqni S50de de yok, o özellik S6da veya başka markalarda var efendim.

1.nesil cihazda harita kaydetme özelliği yok ne yazık ki.

Diğer xiaomi modellerinde de 1 harita kaydedebiliyorsunuz. (s6 hariç)

Birden fazla uygulama kurup birden fazla haritayı kaydedebilirsiniz bu modellerde ama.
  • tekiz kullanıcısına yanıt
    Bu xiaomi 1.nesil icinde geçerli mi ve nasıl yapabiliriz bunu. Mi uygulamasını 2 farkli telefona indirerek gibi mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingilizceci -- 26 Kasım 2019; 20:10:36 >
  • Cevap için teşekkürler hocam bir detay daha dikkatimi çekti Eufy 11S 2 adet fırçaya sahip , Roomba 606 1 adet fırçaya sahip ne kadar fark yaratır?

İrobot daha pahalı ama 2cm yüksekliğe çıkarması acayip kararsız bırakıyor.

• Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Irobot ekosistemi birbirine ters dönen iki fırça ile çalışır, dolayısı ile oldukça başarılı bir temizlik yaparlar.
    İki fırça, zayıf da olsa, temizlik alanını genişletmek için kullanılıyor Eufy’de. R606 yan fırçasını ağırlıkla duvar kenarını süpürmek için kullanır, yan fırçanın gerçek amacı da budur zaten.

İRobot 20mm’ye rahatlıkla tırmanır, merak etmeyin. Binlerce sattım, hala kullanıyorum.

Saygılarımla

Ne yazik ki, 1.nesil cihazda harita kaydetme ozelligi bulunmuyor, bu yuzden işe yaramayacaktir bu yontem

• mijia 2019 2 in 1 gözüme kestirmişken ikinci alım denememde de kupon expired diyince banggood'a kafam attı, hb den eufy 11s aldım fiyatı da bu kadar inince(1000tl).
    amazon amerika, amazon almanya, gibi bir kaç sitede ve hepsiburada da kullanıcı yorumları (2 binden fazla toplamda) 5 üzerinden 4.5 civari, heralde bu kadar kişi yanılamaz yanıltamaz dedim. tabi bu arada vacuum wars youtube kanalında 2018 2019 bütçe dostu en iyi robot seçildiğini de görünce yapıştırdım siparişi,

gerçi en son yeni yaptığı bütçe dostu robot vacuum karşılaştırmasında ikinci oluyor

neyse robot süpürge dünyasına eufy 11s ile giriş yapalım, ev 110m2 3+1, yüzde 40 halı gerisi parke yeterli olur umarım. hepsirobot üstadın 2020 de çok iyi uygun fiyatlı halı tanıma 2 in 1, hem silme hem süpürme robotlar geleceğini duyurması da bu karar da etken oldu, bunu satıp esas istediğim modellerden birini alacağım, mijia 2019 2 in 1 her ne kadar esas istediğim model olsada halı tanıma olmaması biraz düşündüruyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkie -- 27 Kasım 2019; 1:23:52 >

• İrobot roomba 895 nasıldır acaba ? 2500 tl şu an ciddi indirim yemiş

• Hyponsoinage kullanıcısına yanıt
    Bir robotta ne aradığınıza bağlı.

Sadece süpürsün, evi dolaşsın, sağlam dayanıklı olsun derseniz iyi.

Yok, aynı zamanda yeri de silsin, haritalama da yapsın, nereyi temizleyip temizlemediğini göreyim, istediğim yere yönlendireyim veya engelleyeyim derseniz... başka marka ve model bakacaksınız.

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Haritalama var diye biliyordum ben bu modelde hocam. Diğer sitelerdeki fiyatlarına da bakınca baya ucuz geldi. Aslında roborock s50 ile roomba 981 kovalıyorum ama inmiyor maalesef

• 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.