< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (436. sayfa)

-
-
Drem L20 26600 hb suanda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar 15-20bin lira arası istasyonlu ve paspas yapabilen alınabilecek en iyi robot süpürge nedir acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Philips 7000 Serisi HomeRun Aqua Islak Kuru Robot Süpürge, Otomatik Boşaltma İstasyonlu, HomeRun, XU7100/02
DANLA25 koduyla 20.584₺
www.amazon.com.tr
Philips 7000 Serisi HomeRun Aqua Islak Kuru Robot Süpürge, Otomatik Boşaltma İstasyonlu, HomeRun, XU7100/02https://www.amazon.com.tr/Philips-XU7100-02-%c4%b0stasyonu-Navigasyon/dp/B0BYZVWP52 -
Kaç para olursa olsun alınmaz, çok kötü. Aman diyeyim ahali
Aynen. Kardeşim aldı bunun alt modelini makinenin tekerleklerin yürüme sesi çekme sesinden fazla sadece geziyor gibi evde. Roborock q5 var bende çok memnunum
qrevo l ile qrevo c arasında elzem bir fark var mıdır 25-30k civarına alınabilecek en mantıklı model nedir roborock bakıyorum.
-
Qrevo C ya da Qrevo L
Kullanım amacınıza ve bütçenize göre seçebilirsiniz, kendi fiyat aralıklarında oldukça güzel cihazlar. Özellikle evcil hayvan ve uzun saç senaryolarında kesinlikle "Qrevo C" tercih edilmeli, onun dışında "Qrevo L" de değerlendirilebilir.
Roborock Qrevo C
Mevcut Özellikler
12000Pa HyperForce emiş gücü.
DuoDivide dolaşmayı önleyen ana fırça.
Dolaşmayı önleyen ikili yan fırça tasarımı.
5200mAh batarya.
İkili dönen mop başlıkları.
Uzayan mop kolu. (FlexiArm)
10mm mop kaldırma.
İstasyonda otomatik mop yıkama ve 45C sıcak hava ile kurutma.
45dB düşük kurutma sesi.
Otomatik toz boşaltma. (2.7L E12 toz torbası.)
Otomatik su haznesi doldurma.
Çıkarılabilir istasyon tabanı.
20mm tırmanma kabiliyeti.
Hızlı şarj.
Roborock SmartPlan
Reactive Tech
PreciSense
39.999 lira çıkış fiyatı.
Eksik Özellikler
Fırça kaldırma yok.
Kir algılama, sıcak su ile mop yıkama gibi gelişmiş istasyon fonksiyonları yok.
RGB kamera yok.
Dahili sesli asistan yok.
Kendi kendine istasyon temizliği yok.
40mm tırmanma kabiliyeti yok.
Roborock Qrevo L'nin Qrevo C'den farkları ise:
10000Pa HyperForce emiş gücü.
Tamamen kauçuk ana fırça.
Uzayan mop kolu (FlexiArm) yok.
32.999 lira çıkış fiyatı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
L modelini 2 aydır kullanıyorum 30K sevilerinde iken aldım hiçde pişman değilim işimi görüyor.
-
Çok teşekkür ederim indirim kovalıyorum L alacağım o halde mop performansından memnun musunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Genelde iyi çokda fazla kullanmıyorum. Mop sonrası kurutma süresi uzun sürüyor (4-6 saat) oda azda olsa ses yapıyor. Uygulamadan durduruyorum bazen onun haricinde memnunum.
-
Arkadaşlar merak ediyorum 10000 pa veya 18000 pa cekil gücü olanlar şarjlı elektrikli süpürgeler gibi halıdaki tozları iyi çekiyor mu? Bir de aynı zamanda basınçlı mop olan veya mop performansı iyi olan hangi ürünü tavsiye edersiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz707 -- 10 Temmuz 2025; 0:7:8 >
X50 58,899 TL.
Dreame X50 Ultra Complete Robot Süpürge
https://app.hb.biz/TVZg0IgDwlGe
Fırça kaldırma yok.
Kir algılama, sıcak su ile mop yıkama gibi gelişmiş istasyon fonksiyonları yok.
40mm tırmanma kabiliyeti yok.
hocam bunlar da dahil olan bir model öneriniz olur mu
Dreame X50 ve Roborock Saros serisi.
Mova Dreame'nin alt markası. Mova P50 Pro Ultra güzel cihaz yurt dışında 1000$ seviyesindeki fiyatı tercih sebebi yapıyor, ülkemize yoktu, yeni gelmiş fiyat 47.499 TL rakip modellere göre fiyat avantajı var.
Şu an sadece X50 ile karşılaştırılabilir özellik olarak oldukça dolu bir cihaz. Mova bu ürüne 3 yıl garanti veriyor.
X50 ile karşılaştırınca robotik bacak yok (P50 22mm eşik atlayabiliyor, X50 42-60mm), UV yok, geri çekilebilir lidar yok (P50 103.mm yükseklik, X50 89mm) ve DuoBrush çift fırça yok. Aralarında şu an 11.000 lira fark var, X50’nin yanında 10.000 liralık sarf malzemesi geliyor. Bu şekilde bakınca X50 daha mantıklı ama aradaki 11.000 fark yine de verilmek istenmiyor ise X40 ve L40 yerine artık bu model tercih edilebilir. Bu fiyata 19.000pa emiş gücü tüm markalardaki rakiplerin önüne çıkarıyor bu ürünü.
mova türkiye
MOVA P50 Pro Ultra Robot Süpürge ve Paspashttps://tr.mova.tech/products/mova-p50-pro-ultra-robot-vacuum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 14 Temmuz 2025; 12:57:4 >
-
@Hicks Merhaba Hocam, L40 Ultra Ce modelini önerirmisiniz? 27K Fiyatı var. Max 30K bütçem var. Bu rakama en iyi seçenekler nelerdir?
-
Dreame L40 Ultra CE çok kırpılmış bir cihaz, o para verilmez. 26.600 liralık fiyatı ile alabileceğiniz en iyi cihaz Dreame L20 Ultra şu an, HB'de indirim bitmeden alın.
-
Ileride sarf malzemelerinden sıkıntı yaşar mıyız?
Herhangi bir sıkıntı yaşanmaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X