Şimdi Ara

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] (386. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kobra16 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü5 Mobil1 iOS
5 sn
8.809
Cevap
686
Favori
955.545
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

lavaboya girmesine gerek yok dedim de banyoya da bence gerek yoktu ama girsin diyorlar, daha sonra konuşuruz dedim artık robotla. Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] 

bir ara halının birinin ucundan sarkan ip dolanmış, Yardım edin gibi bişeyler demiş, çocuk geldi süpürge yardım edin diyor dedi, ordan kurtarınca devam etmiş.

telefondaki uygulamadan ses gelmedi, belki de o an açık değildi uygulama hatırlamıyorum. sonradan baktım uyarı vermiş ama ben bildirim menüsünde sürekli açık kalmasın diye bildirimleri kapatmıştım.

bir de bunu uygulamadan kapatmayı bulamadım, yok mu acaba ?

olsa iyi olurdu, koltuğun altından kapatmak zor olacak Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] 

+sürelere de hiç dikkat etmedim ne kadar sürdü diye, o arada oyun oynuyordum bakmadım hiç.

ayrıyetten haritalama yaptırmadım, başladı kendi kendine gezdi sildi süpürdü haritayı da çıkarmış oldu o arada.

mop işine de henüz girmedik. sonra deneriz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToggT12x -- 15 Ocak 2023; 1:44:55 >

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]

• Kapatmak derken şarj yuvasına geri dön diyebiliyorsunuz

bir de eğer ses çıkarmasın istiyorsanız rahatsız etme modu var ordan istediğiniz saat aralığı girdiğinizde cihaz o saat aralığında kendini sessize alıyor.

genel ayarlardan rahatsız etmeyin kısmına alarm kurar gibi saat aralığı ekleyebiliyorsunuz.

ışığı da kapatmak için

Gösterge ışığını kapatıyorsunuz o da genel ayarlardan kaptılıyor

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU]

Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruzgarlibahce06 -- 15 Ocak 2023; 9:27:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kadima kullanıcısına yanıt

ben kullanıyorum bir sorun yasamadım.Yazılımı biraz kotu bir de cok cabuk dolanıyor eger odaları duzenlersenız gayet is gorur. bence f p diyebilirim.5000 tl ıse

Çabuk dolanıyor derken bazı alanları temizlemeden geçiyor mu yani?

Bir de hocam uygulama üzerinde alan belirleyip sadece istediğin alanı temizlik yaptırma olayı var değil mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Teşekkürler hocam cevaplar için. Kampanya kovalıyorum almak için.

Bende var. İlk 1 ay fazla sorun yaşamadık. Her ne olduysa şimdi kesinlikle istasyonunu bulamıyor, yeminli gibi, şarjı bitene kadar bütün odaları geziyor sözde istasyon bulacağım diye evin öbür taraflarına gidiyor ama asla istasyonuna kendi gitmiyor. Bu sorun başladığından beri bir kere bile kendi gidemedi şarja. Önüne koyunca bile bulamıyor. Bir gün sinirden kırıp parçalamaz isem eğer üşenmediğim bir zamanda kutusuna koyup servise göndermeyi düşünüyorum.

AMD Ryzen 5 7600X w/ ID Cooling SE224XT| MSI B650 Gaming Plus Wifi | Sapphire Pulse RX6700 | 32GB(2x16) Patriot Viper RGB 6000MHz CL36 DDR5 Ram | Kioxia Exceria Pro 1TB | Samsung 860 Evo 500GB | Vento VG07F & FSP HYPER 80+ PRO 650W
    Samsung S23 Ultra 12/512
  • Cordarone kullanıcısına yanıt

Sinir bozucu bir sorun gerçekten. Biraz daha araştırayım ben o zaman :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Robot Süpürgeler ile ilgili herşey için kanalımızı takip edin.

Robot Süpürgeler Facebook Grubu
    Robot Kafalar instagram

• Hocam bir de bugün cihazın altındaki ana fırçayı çıkartayım dedim çünkü toz haznesinden hiç saç çıkmamıştı iyiki çıkarmışım fırçanın her yeri saç olmuş belki bakmasam saçlardan dolaşıp fırçayı hareketsiz bırakabilirdi siz hiç çıkartıp temizlediniz mi alttaki büyük ana fırçayı

yok hocam hiç bakmadım. akşam yine unuttum bakmayı.

zaten alınmasına karşıydım bu yüzden, kardeşim almıştı bizden önce başka bir marka, saçlar dolandığı için fırçası yanmış falan diye bizim evde de aynısı olur işe yaramaz demiştim ama ısrar olunca aldık denedik.

iki defa çalıştı sadece, akşam unutmazsan bakarım.

bu arada üst kapağı kaldırınca altında saç temizleme bıçağı var onunla temizlediniz değil mi hocam ?

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • Roborock Q7 Max Plus 13.799 TL Hepsiburada satıcılı, mükemmel fiyat...

https://listelerim.hepsiburada.com/paylas/4be292fb-5bed-4515-bd55-95f5857c6482?ftid=x6tqwsxahkayiiby&is_retargeting=true&source_caller=api&shortlink=yqnu6pfu&c=mylist&af_ad=gercek_indirimli_urunler&pid=ux_gelistirmeleri&af_adset=robot_kafalar&af_force_deeplink=true (Mobilden yani telefondan direkt linkimiz üzerinden sepetinize ekleyip alırsanız bize de katkınız olur, ürünün üzerine tıklamayın direkt sepete ekle diyin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oqi -- 17 Ocak 2023; 12:21:56 >

• Yok hocam direk bıçakla temizledim çünkü fırçayı komple kaplamış kesmek gerekti

• Karaca mağazasının kendi markalı ürünü nasıl acaba, alan var mı? Kağıt üzerindeki özellikleri 360 S10 ve Xiaomi Mop2 pro ile aşağı yukarı aynı gibi. 50W gücü ile diğerlerine üstün gibi ama toz ve su kabı kapasitesi biraz daha az gibi. Diğerlerinden de hesaplı. Alınır mı acaba?

Cep telefonundaki gibi sadece markasını bastığı ürünse asıl ürün modeli nedir acaba bulabilir miyiz?

https://www.karaca.com/urun/karaca-vantuz-off-road-rs007-2-in-1-mop-and-vacuum

içindeki temizleme fırçasının sap kısmında o iş için bıçaklı sivri uçlu bir yeri var, orası dolanan saç ip vs kesmek için sanırım.

ben dün kontrol ettim saç bir iki tane vardı sadece ama fırçanın üzerinde değil de kenarına dolanmış, dönüşünü engelleyebilirdi biraz daha fazla olsa.

bu arada dün şarj yerini bulamadı cihaz, banyo kapısındaki mermer 2.5cm onu geçemiyor diye elle kaldırıp koyduk sonra geri çıkardık falan ondan mı yerini şaşırdı bilmiyorum ama şarj azaldı dedi, mutfağı ikinci defa temizlettik, geçtiği yerlerde ufak kırıntılar kalmış oluyordu. şarj yerine kendim bıraktım artık.

bir de halıları çapraz ikinci kez geç gibi bir ayar vardı onu açtım.

• Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU] Robot Süpürge Fırsatları [ANA KONU]
    Arkadaşlar bu ikisi arasındaki fark nedir?
    Hangisini tavsiye edersiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.