Şimdi Ara

Robinho 27 milyon € ya Beşiktaş'ta iddiası!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
0
Favori
7.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamam olay çözüldü bakarsanız plaka listesine 27 antepin plaka numarası. burdan da çıktılar hay ya
  • Hazard kim Robinho kim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indie

quote:

Orijinalden alıntı: besiktas

Arkadaşlar...Az evvel Forza'da açıkladırlar...

Robinho konusunda City ile Beşiktaş A.Ş 27m� Karşılığında Anlaşmıştır

Orda çok saygınlığı olan,Quaresma ve Guti transferlerini 2-3 gün evvelinden veren Recai Kocaman isimli arkadaş az evvel şok haber diye bunu girdi..

Ben de paylaşmak istedim..Yakın zamanda resmi siteden açıklanması bekleniyormuş...

Sadece paylaşıyorum...

İyi geceler

50 defa "taşımayın şu haberleri, taşıyorsanız da isim vermeyin" dendi. Bu kadar zor mu bunu idrak etmek? Madem habere inanıyorsunuz, veren adama saygınız var, bari isteğine de uyun kardeşim.

Anlamadım...Adam Forza gibi bir yerde kendi adıyla bunu söylüyor,orda şu an kıyamet kopuyor forum kilit..Ben 2002 den beri Dh üyesiyim..Burda kaynak göstererek bu haberi paylaşmam neden suç? Adam kendi ismiyle yayılmasını mı istemiyor? Bu transfer olur ya da olmaz sonuçta bu bir duyum..Duyumcu arkadaş Guti ve Quaresma yı 2 gün evvelinden duyurmuş değerli bir arkadaş..EE biz bunu burda paylaşınca suç mu oluyor?
    Yarın ben de araştıracağım bu konuyu zaten..Gecenim bir yarısı haberi okudum heyecanlanıp burda paylaştım o kadar..Sakin ol kardeşim..Kızma..

• quote:

Orijinalden alıntı: Cro-X

robinho gelsin iyi de 27 çok ya o paraya daha iyilerini alırdık belki.

Robinho dan iyisi? Messi Kaka C. Ronaldo hangisini alabilirsin?
  • quote:

quote:

quote:

Orda çok saygınlığı olan,Quaresma ve Guti transferlerini 2-3 gün evvelinden veren Recai Kocaman isimli arkadaş az evvel şok haber diye bunu girdi..

Ben de paylaşmak istedim..Yakın zamanda resmi siteden açıklanması bekleniyormuş...

Sadece paylaşıyorum...

İyi geceler

50 defa "taşımayın şu haberleri, taşıyorsanız da isim vermeyin" dendi. Bu kadar zor mu bunu idrak etmek? Madem habere inanıyorsunuz, veren adama saygınız var, bari isteğine de uyun kardeşim.

Anlamadım...Adam Forza gibi bir yerde kendi adıyla bunu söylüyor,orda şu an kıyamet kopuyor forum kilit..Ben 2002 den beri Dh üyesiyim..Burda kaynak göstererek bu haberi paylaşmam neden suç? Adam kendi ismiyle yayılmasını mı istemiyor? Bu transfer olur ya da olmaz sonuçta bu bir duyum..Duyumcu arkadaş Guti ve Quaresma yı 2 gün evvelinden duyurmuş değerli bir arkadaş..EE biz bunu burda paylaşınca suç mu oluyor?
    Yarın ben de araştıracağım bu konuyu zaten..Gecenim bir yarısı haberi okudum heyecanlanıp burda paylaştım o kadar..Sakin ol kardeşim..Kızma..

Kardeş ben kızmıyorum, benim haddime değil kızmak. Haberleri veren abimiz ısrarla defalarca bunların sadece kendisine gelen haber olduğunu, resmen açıklanmadan kesin gibi algılanmaması gerektiğini, isminin de internette bütün sitelerde boy boy afişe edilmesinden rahatsız olduğunu söyledi. Ha dedikleri bir bir çıkıyor, orası ayrı. Ancak insanlık hali olur da gerçekleşmezse, gereksiz yere burada milletin sallayacağı kişi de o olacak.

Sonuçta insanı gerçek adı ve soyadıyla, kendi rızasını almadan iyi veya kötü niyetle olsun hedef göstermek hoş bir şey değil. Şahsen ben x sitede, oradaki ortama güvenerek birşeyler yazsam, sonra y sitede adım soyadımla beraber onlar yayınlansa hoşuma gitmez. Senin de gitmezdi sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

tamam olay çözüldü bakarsanız plaka listesine 27 antepin plaka numarası. burdan da çıktılar hay ya

Hahahaha koptum ya süpersin
  • Recai Bey artık kimse ona ınternetin ne olduğunu anlatırsınız. Olay çözülür.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sadece paylaşıyorum...

İyi geceler

Kardeş ben kızmıyorum, benim haddime değil kızmak. Haberleri veren abimiz ısrarla defalarca bunların sadece kendisine gelen haber olduğunu, resmen açıklanmadan kesin gibi algılanmaması gerektiğini, isminin de internette bütün sitelerde boy boy afişe edilmesinden rahatsız olduğunu söyledi. Ha dedikleri bir bir çıkıyor, orası ayrı. Ancak insanlık hali olur da gerçekleşmezse, gereksiz yere burada milletin sallayacağı kişi de o olacak.

Sonuçta insanı gerçek adı ve soyadıyla, kendi rızasını almadan iyi veya kötü niyetle olsun hedef göstermek hoş bir şey değil. Şahsen ben x sitede, oradaki ortama güvenerek birşeyler yazsam, sonra y sitede adım soyadımla beraber onlar yayınlansa hoşuma gitmez. Senin de gitmezdi sanırım.

Aksine ben saygısızlık yapmamak için kaynak gösterdim..Sonuçta duyum,başlıkta da iddaası diye yazdım..Olur olmaz..Ama şaka maka gerçekse Recai kardeşimiz bayağı bir popüler olacak(zaten öyle) ama büyük bir çapta ünlü olacak.Spor yazarları da bu şekilde ünlü olmadılar mı zamanında..Kötü birşey değil ki bu..Her neyse..Mesela ben imza atılana kadar inanmayacağım ama birazdan heyecanlı ve mutlu yatacağım..Umut her zaman güzeldir..

• 27 milyon euro'ya 3 tane yıldız futbolcu alınır, bu şekilde daha müthiş bir iş yapılmış olur.Ama tabi böyle bir iş için de kimse sponsor olmaz, adamlar Robinho veya onun çapında birisi haricinde tabi ki böyle bir olaya girmez.

Robinho 27 milyon € ya Beşiktaş'ta iddiası!!
  • Ne kadar sevsem de Ne kadar saygı duysam da Ne Q7 arkasında Ne Robinho arkasında oynayamaz Delinho. Bırak Avrupayı TRde deliniriz.
  • Eğer gerçekleşirse dünyada kanatları en güçlü takım biz oluruz.
  •  Robinho 27 milyon € ya Beşiktaş'ta iddiası!!

Anca böyle Robi gelirse de Bobonun yerine oynar. Guti ve Ernst yer değiştirmeli sürekli.
  • bence recai'nin şifre çoluk çocuğun eline geçmiş canları sıkıldıkça girip sıkıyolar. ayrıca hiç sevinmedim 30 milyon €ya oyuncu mu alınır patlarsa çok kötü
  • recai kim ? ahtapol paulun varisi adayıda çoğaldı bu aralar. resmi kaynak görmeden inanmam..
  • bir BJK'lı olarak robinhonun gelmesini çok isterim ama umarım gerçek değildir... 27 milyon EU ne yahu Türkiye klubüyüz yani sonuçta her sene CL'de bi çeyrek yarı final görsek neyse dicem de.. Avrupa liginde gruplara kalıp her sene 2. tura çıksak bile başarı nerdeyse bizim için
  • Robinho Antepe ne zaman transfer oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

Robinho Antepe ne zaman transfer oldu?

hepimiz acıyoruz sana delikanlı, aklın sıra dalga geçeceksin yavrum benim.
  • Ne bekliyorsunuz adamı bedavaya mı almayı bekliyorsunuz. Merak ettim bu adam oynamasa dahi kaça satarsın 1 sene sonra olusu 25 e satarsın. Bilen arkadaslar bilgi verirse sevinirim city kaça almıştı robinhoyu ?
  • Sponsor falan bilmem eğer o paraya Robinho alınırsa bu ülke için üzülürüm.Bir Beşiktaşlı olarak ben de Robinho'yu kadroda görmek isterim ama o paraya değil.
  • quote:

Son olarak sponsor M-OİL Olmuş Beşiktaş A.Ş para çıkmayacak bu transfer için denildi...

Aynen böyle yazıyror...Elçiye zeval olmaz...

Bunu yazan Guti ve Quaresma transferlerini 2 gün evvelden deklare eden Recai Kocaman...Forza'ya takılanlar tanır...Yani boş biri iddaa etmiyor bu 27 milyon euro muhabbetini...
    Zaten 15 gün evvel 20 milyon euro teklif etmiştik..Kabul etmediler..Yalan mı? Ha 20 ha 27!! Aradaki fark Tabata bile değil..Yalan mı

moil zaten yıldırım demirörenin değilmi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.