Şimdi Ara

Robinho 27 milyon € ya Beşiktaş'ta iddiası!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
0
Favori
7.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

27 milyon euroya takım kurar şampiyonluğa oynarsın.saçmalamasınlar eğer böyle birşey varsa...

Bence robinho gibi adamlar sayesinde şampiyonluklara oynanır.
  • robinyoyu fazla abartıyorsunuz.söylediğiniz yada düşündüğünüz kadar iyi olsa realde kalırdı zaten...
  • quote:

robinyoyu fazla abartıyorsunuz.söylediğiniz yada düşündüğünüz kadar iyi olsa realde kalırdı zaten...

/>
  • çok para..biz o paraya 9 tane pino alır takım kurarız
  • quote:

iyi olsa realde kalırdı zaten...

robben ve sjnedır geçen sene real den kovularak gittiler biliyosun dimi

Robben tek başına Bayern i CL finaline taşıdı,daha sonra bu 2 li hollandayı dünya kupası finaline taşıdılar,yani kurdugun mantık sçok saçma maalesef

• Kıskanmayın falan demiş önceki sayfa da bir eleman.

Sen donla gezerken bizim takımda Jardel vardı koçum.
  • david villa barcelonaya 30m euroya gitti. bu kadar da abartılmaz. beşiktaş eğer bu parayı verip alırsa büyük hata yapmış olur
  • Son pürüzler tartışılmaktaymış..Bakalım...Sallama bir habere benzemiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10K

david villa barcelonaya 30m euroya gitti. bu kadar da abartılmaz. beşiktaş eğer bu parayı verip alırsa büyük hata yapmış olur

David villa 40m euro 30m değil
  • David Villa 40m€ hemde bahsettigin takim barcelona.. sen 50de versen o adamin sana gelme ihtimali cok daha dusuktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia66

quote:

iyi olsa realde kalırdı zaten...

robben ve sjnedır geçen sene real den kovularak gittiler biliyosun dimi

Robben tek başına Bayern i CL finaline taşıdı,daha sonra bu 2 li hollandayı dünya kupası finaline taşıdılar,yani kurdugun mantık sçok saçma maalesef

iyi olsa demedim zaten dediğiniz kadar iyi olsa dedim.27 milyon euroya 3 tane kaliteli yabancı alırsın.robinho sana forma sattırır ancak.
    ha bu arada brazilyayı finale taşıyamadı robinho,o zaman kötü topçu,sizin mantıkla gidiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Sponsor falan bilmem eğer o paraya Robinho alınırsa bu ülke için üzülürüm.Bir Beşiktaşlı olarak ben de Robinho'yu kadroda görmek isterim ama o paraya değil.

sanırım robinho'yu dia, cana, pito gibi ucuz oyuncularla karıştırdınız o adamın transfer değeri budur ve Beşiktaşı avrupa'da finale taşıyacak güce ulaştıracak olan isimdir.
  • Bu sezon şampiyonlugun getirisi 40 milyon dolar 2 yıl şampiyonluk 80 milyon dolar şampiyonlar liginde yarı final nerden baksan 45 milyon euro 2 yıl bu kadroyla bjk 2 kez şampiyonlar ligine girer en kötü birinde çeyrek final birinde yarıfinal oynar ilk sene uefayı alır . Yani robinho bu parayı çıkarır. 3 sezon oynasın bu takım türkiyede başka büyük kalmaz. zaten başkanın niyetide bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manero

quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Sponsor falan bilmem eğer o paraya Robinho alınırsa bu ülke için üzülürüm.Bir Beşiktaşlı olarak ben de Robinho'yu kadroda görmek isterim ama o paraya değil.

sanırım robinho'yu dia, cana, pito gibi ucuz oyuncularla karıştırdınız o adamın transfer değeri budur ve Beşiktaşı avrupa'da finale taşıyacak güce ulaştıracak olan isimdir.

Aynen.Robinho ayarında bi futbolcunun ne kadar olmasini bekliyorsunuz onu anlayamiyorum kaldi ki onumuzde 8m Tabata ornegi varken..
  • avrupada final oynamak kupa kazanmak ekip işi,çok çalışma işi.kendimizi kandırmayalım bir-iki topçuyla final oynayacağız diye.
  • Bence para işlerini tartışmayın onları yönetcilier düşünsün.
    Mesela Tabata 'ya 8 milyon niye verildi derseniz haklısınız o transferdeki parayı eleştirebilirsiniz ama
    Bu oyuncu Robinho yahu.. Yönetim getirsinde kaça getirse getirsin.

Haa belki diyeceksiniz bu transfer BJK'ı büyük mali külfete sokacak. GS senelerdir mali açıdan sorunluydu ama yavaş yavaş düze çıkmaya başladı.

Dediğim gibi ekonomik konuları boşverin eğer doğruysa böyle bir transfesin BJK'a gelebilmesi artık çok yakın.
    Ben olsaydım 27 de verilse 30 da verilse alınmasını isterdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brandnew

Bu sezon şampiyonlugun getirisi 40 milyon dolar 2 yıl şampiyonluk 80 milyon dolar şampiyonlar liginde yarı final nerden baksan 45 milyon euro 2 yıl bu kadroyla bjk 2 kez şampiyonlar ligine girer en kötü birinde çeyrek final birinde yarıfinal oynar ilk sene uefayı alır . Yani robinho bu parayı çıkarır. 3 sezon oynasın bu takım türkiyede başka büyük kalmaz. zaten başkanın niyetide bu.

sen ne yaptın arkadaş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

quote:

Orijinalden alıntı: Cro-X

robinho gelsin iyi de 27 çok ya o paraya daha iyilerini alırdık belki.

27m'a Podolski-Klose'yi alırdın ve yıllık ücretleri bile çıkardı.

30 luk podolski 35 lik klose mi 25 yaşındaki robinho mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brandnew

Bu sezon şampiyonlugun getirisi 40 milyon dolar 2 yıl şampiyonluk 80 milyon dolar şampiyonlar liginde yarı final nerden baksan 45 milyon euro 2 yıl bu kadroyla bjk 2 kez şampiyonlar ligine girer en kötü birinde çeyrek final birinde yarıfinal oynar ilk sene uefayı alır . Yani robinho bu parayı çıkarır. 3 sezon oynasın bu takım türkiyede başka büyük kalmaz. zaten başkanın niyetide bu.

yeri geldiğinde yıldızlarla dolu kadrosu ile manchester united gruptan çıkamazken beşiktaş robinho+guti+quaresma ile en azından çeyrek final garanti diyorsun.geçen sene şampiyonlar liginde gruplardan çıkamayıp avrupa ligine gidip yarı finalde elenen liverpool örneği varken beşiktaş direk kupaya uzanır diyorsun yani..
    o zaman her sene real madrid her sene şampiyonlar ligini kaldırır senin mantığınla.komik olmayın ya.

• Çok para 27 bence..

Yıldız getirecem diye o kadar parayı savurmak hata. Robinho sonucta Brezilyalı ve ülkemizde görüyoruz disiplinsiz olduklarını.. Ayrıca bu adam City'e resmen rest çekti Brezilya'ya dönme konusunda sorunlu bi futbolcu.. Başkan hiç düşünmüyor mu bu kadar parayı vereceğiz ama hadi oynamazsa ? hadi patlarsa elimizde diye ?

1. Sayfada bi arkadaş yorum yapmış Klose-Podolski'yi alınır o fiyata diye.. Gelirse illa ki yılın transferi olur herkes konuşur Beşiktaş'ı fakat 1 adama 27 vermek yerine 2-3 isim almak bence daha mantıklı.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.