Şimdi Ara

Robin Hood Eleştirisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya kendime de kızıyorum artık her seferinde kandırılıyoruz. Adamlar birbirinin aynı filmler yapıp üstüne paramızı alıp bir de propagandalarını yapıyorlar. Sanki bu dünyada onların kahramanlarından başka gelmemiş. Bizde bunların yüz katı var gidip adamların şişirme kültür reklamlarını izliyoruz.

Sinemalar.com da bu filme övgüler düzen kişilere de yazıklar olsun yani. Adamlar konu bulamıyor aynı konuyu yüz defa film yapıyor bizim halktan seyredenler de eleştireceğine. Çok süper film mutlaka izleyin, diyorlar. Sakın gitmeyin paranıza yazık olur...

• Kevin Costner'ın oynadığını izlememiştim,ana konudada olumlu yorumlar var.Bugün gitmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustf9

Ya kendime de kızıyorum artık her seferinde kandırılıyoruz. Adamlar birbirinin aynı filmler yapıp üstüne paramızı alıp bir de propagandalarını yapıyorlar. Sanki bu dünyada onların kahramanlarından başka gelmemiş. Bizde bunların yüz katı var gidip adamların şişirme kültür reklamlarını izliyoruz.

Sinemalar.com da bu filme övgüler düzen kişilere de yazıklar olsun yani. Adamlar konu bulamıyor aynı konuyu yüz defa film yapıyor bizim halktan seyredenler de eleştireceğine. Çok süper film mutlaka izleyin, diyorlar. Sakın gitmeyin paranıza yazık olur...

Doğru diyorsun sinemalar.com ve birkçok sitedeki yorumlar çok saçma hele bir yorum görmüştüm geçen yabancı filmlere laf etmeyin diyorlardı böyle bir toplumda yaşıyoruz işte Türk filmlerini ne kadar da iyi olsa aşağlıyorlar yabancı filmleri ne kadar da kötü olsa yükseklere çıkartıyorlar böyle bir topluma film çekmiyeceksin en iyisi

• Darth; Yok ben rıdley scot un yaptığı rossel crow un oynadığı şu an vizyonda olan filmi diyorum. Paranıza yazık etmeyin aynı şey... tv dizisi gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C310C162A -- 15 Mayıs 2010; 10:41:42 >
  • quote:

Darth; Yok ben rıdley scot un yaptığı rossel crow un oynadığı şu an vizyonda olan filmi diyorum. Paranıza yazık etmeyin aynı şey... tv dizisi gibi.

O kadar kötümü
  • Ya bin defa izlediğimiz şeyin aynısı, demek istediğim; insanlar gerçeği yazmıyor, çok iyi, mükemmel film filan diye yazıyorlar, sen de gidip para verip izleyince canın sıkılıyor, hayır yani adamın kendi kültürünün raklamından bana ne ya? Bir de sanki bundan menfaati varmış gibi bizim millet tutup bunların reklamını yapmaz mı? Paranıza yazık diyorum yani, aynı şeyleri izleyip sıkılırsınız...
  • quote:

Ya bin defa izlediğimiz şeyin aynısı, demek istediğim; insanlar gerçeği yazmıyor, çok iyi, mükemmel film filan diye yazıyorlar, sen de gidip para verip izleyince canın sıkılıyor, hayır yani adamın kendi kültürünün raklamından bana ne ya? Bir de sanki bundan menfaati varmış gibi bizim millet tutup bunların reklamını yapmaz mı? Paranıza yazık diyorum yani, aynı şeyleri izleyip sıkılırsınız...

Sadece aynı şeyler değil bütün yabancı filmleri destekliyorlar ve Türk filmlerini aşağlıyorlar yapacak birşey yok görmezlikten gelicez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatikemmi

quote:

Ya bin defa izlediğimiz şeyin aynısı, demek istediğim; insanlar gerçeği yazmıyor, çok iyi, mükemmel film filan diye yazıyorlar, sen de gidip para verip izleyince canın sıkılıyor, hayır yani adamın kendi kültürünün raklamından bana ne ya? Bir de sanki bundan menfaati varmış gibi bizim millet tutup bunların reklamını yapmaz mı? Paranıza yazık diyorum yani, aynı şeyleri izleyip sıkılırsınız...

Sadece aynı şeyler değil bütün yabancı filmleri destekliyorlar ve Türk filmlerini aşağlıyorlar yapacak birşey yok görmezlikten gelicez

Ya ben de burada iki kişiyi gitmekten vazgeçirirsem iyidir. Bıktık ingilizin kahramanlığının palavralarını izlemekten artık. Bunları vizyona bile almamak lazım, adam kültür reklamı yapıyor resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karizmatikemmi

quote:

her zaman Türklügü savunurum ama Türkçe bilmem, sizin gibi insanlardan bu ülkede çok,

gelicez değil
    GELECEĞİZ

• kusura bakma ama , o kadar şey yazmışsın film hakkında hiçbirşey dememişsin, filmi izlediğinden bile şüpheliyim.

Bu şekilde filmi kötüleyerek diğer insanların filmle ilgili ön yargı oluşturmasına yol açıyorsun. Bir kere film Amerikan yapımı ve Robin Hood İngiliz kültürüne ait birşeydir. Adamların asıl amacı propoganda yapmak olsa daha iyi bişey bulabilirdi.

Filmde İngiliz Kralı var, gitmeyelim İngiliz kraliyet ailesinin reklamını yapıyorlar, Robin hood var, kahraman, İngiliz Kahramanlığı!!! Aman tanrım denizler var, İngiliz denizleri bunlar!!!! Kaçın

Ne bekliyordun adam İngiliz. Sen bu şekilde bakarsan en basit aşk filminde bile Amerikan propogandası filan görürsün. Kola içerler filmde, New York da dolaşırlar. Özgürlük anıtı görünür bi kaç kere.

Sen en küçük şeylerden rahatsız oluyorsan hiç Türk filmi izlememen lazım. Dikkatini çekmemiş olabilir ama en basit Türk filminde bile var Türk propogandası. Biz bunlara aşina olduğumuz için dikkat etmiyoruz.

Ayrıca kültürlerini tanıtıyorlar demişsin. İngiliz adamlar filmde Türkçe konuşup kahveye mi gitsin bunu mu istiyorsun. Nedir derdin? Hem de tanıtabilirler. Ben şahsen tarihi filmleri izliyorum ki diğer ülkelerin kültürleri hakkında bişeyler öğreniyim diye. Sen öğrenmek istemiyorsan izlemezsin.

• Her aklına esen konu açıyor, gir filmin ana konusuna yaz. Ayrıca yaptığın yorumu 3 yaşında çocuk bile yapmaz. Robin Hooddan ne bekliyordun, Ulubatlı Hasan hikayesi mi?
  • Senaryoların -hatta direkt türlerin- ısıtılmasına aşinadır bu millet. Her gün mitoz bölünmeye uğrayan dram drama türünde duygusal bunalım geçirenler için pek de sorun olmasa gerek bu durum. Keza skindirik komedilere tapanlar için de.
  • Ben en çok Max Payne de hayal kııklığına uğramıştım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.