Şimdi Ara

Robben Canlı yayında 'Fenerbahçe..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni sezona Van Persie, Nani gibi bomba isimleri transfer ederek başlayan Fenerbahçe'de yönetim, transfer döneminin bitmesine az bir süre kala Robben ile de görüşmüştü.
    Bayern Münih'te forma giyen Hollandalı yıldız, Alman kanalı Sky'da Sarı Lacivertliler'e transferi hakkında gelen soruya yanıt verdi.

Robben, katıldığı bir programda sunucunun 'Fenerbahçe, reklamlarında senin adını kullandı. Türk basını da sürekli seni Fenerbahçe'ye yazdı. Gitmeyi düşünüyor musun?' şeklinde sorusuna kaçamak cevap verdi.

Robben, "Türkler çok ateşli insanlar. Burada çok Türk arkadaşım var. Fenerbahçe'de oynayan arkadaşlarım da var. Onlar da bana soruyor. Türkiye'ye gidecek misin? diye. Şimdi 'hayır' dersem onlar üzülecek, 'evet' dersem Rummenige ile Höness bana kızar. Nereden aklınıza geldi böyle bir soruyu sormak" diyerek Fenerbahçe'ye açık kapı bıraktı.

Program sunucularına kaçamak cevap veren Arjen Robben'in bu cevapları Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandırdı. Gelecek sezon sözleşmesi sona erecek olan Robben'i Sarı Lacivertli yöneticilerin takımda görmek istediği sezon başından beri biliniyor.

Bu sezon Bayern ile çıktığı 22 maçta 7 gol atan Hollandalı, 3 de asist yaptı. Bu sezon 2 kez sakatlanan ve yaklaşık 2 buçuk ay sahalardan uzak kalan Robben, sakatlığı nedeniyle 15 maça çıkamadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam nerdeyse her sezon maç kaçırmasına rağmen yine de mükemmel istatistikler yapıyor.
  • Futbol dünyasında yaşına aldanmadan alınacak ender oyunculardan birisi. Zlatan ile beraber koy 40'ına kadar oynasın.

Şampiyonluk kaçarsa Aziz Bey muhakkak getirir bu adamı. Her sene birilerini getirdiği gibi.

• Gelsin alpere yedek lazım

• Kesinlikle alinmamali. Muzmin sakat bir adam buna verilecek paraya markovici alirsin 10yil kanat sikintisi cekmezsin.

• haydaaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipodnano1

Kesinlikle alinmamali. Muzmin sakat bir adam buna verilecek paraya markovici alirsin 10yil kanat sikintisi cekmezsin.

Biraz kaba bi tabi olabilir ama markovicte aynı bokun laciverti oda sürekli sakatlanıyor. Ben sakatlanmasada alınması taraftarı değilim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sert.

quote:

Kesinlikle alinmamali. Muzmin sakat bir adam buna verilecek paraya markovici alirsin 10yil kanat sikintisi cekmezsin.

Biraz kaba bi tabi olabilir ama markovicte aynı bokun laciverti oda sürekli sakatlanıyor. Ben sakatlanmasada alınması taraftarı değilim.

Evet yazdiktan sonra farkettim o da kronik sakat haklisiniz.

Demem o ki daha genc bir oyuncu alinabilir nani ayarinda mesela. Roben gercekten gelirse yatmaya gelir bu haliyle.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sert.

quote:

Evet yazdiktan sonra farkettim o da kronik sakat haklisiniz.

Demem o ki daha genc bir oyuncu alinabilir nani ayarinda mesela. Roben gercekten gelirse yatmaya gelir bu haliyle.

Yatacak olan adam çine gider

• İçi geçmiş, sürekli sakatlanan yıldızlardan bıktım. Bunun maaşına vereceğimiz parayla genç potansiyelli bir oyuncu alırız. Ya da Feghouli, Banega gibi sözleşmesi biten kaliteli birini alırız. O parayı her türlü daha tutarlı şekilde değerlendiririz yani.

• Yaşlı değil de Kjaer gibi hırslı, formda genç futbolcu alsak daha iyi olur. Yıldız futbolcuya sahibiz yeterince zaten.

• Valla ben son 4-5 macinda izledigim robben su anda turkiye ligini parmaginda dondurur.

Turkiyede quaresma gokhan tore volkan sen gibi adamlar topla gidiyo diye bu kadar sevilirken robbene tapilir o kadar diyim sana

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giuliano Terraneo

Valla ben son 4-5 macinda izledigim robben su anda turkiye ligini parmaginda dondurur.

Turkiyede quaresma gokhan tore volkan sen gibi adamlar topla gidiyo diye bu kadar sevilirken robbene tapilir o kadar diyim sana

Kalitesi tartışılmaz da ne zaman sakatlanıp sezonu kapatacağı belli olmaz.

Gelirse bu saatten sonra bir tek Ibra'yı isterim o da 40'ına kadar oynar zaten.

• O zaman rvpyi satalim :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giuliano Terraneo

O zaman rvpyi satalim :D

Sezon sonu gidecek zaten.

• Konu robbense sakatlanma riski göze alınır.Tek başına bir takımı cl gruplarından çıkartır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitmesin ya

• Gelme robben gelme,türkler çok pis,sen burayı sevmezsin sakın gelme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok gelmesin lan. Geleceği parlak olan Zivkovic'i alalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Souclarin

Yok gelmesin lan. Geleceği parlak olan Zivkovic'i alalım.

Zivkovic ' i bize bırakmayacaklar gibi duruyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.