Şimdi Ara

Road to 2023 [MF] (çalışma günlüğü) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
141
Cevap
21
Favori
9.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 12 nin eylülüne kadar tyt denemesinin varlığını bilmiyordum amk birgün sınıfa girip deneme parası alıp liste yapıyorlardı arkadaşa sordum öyle öğrendim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Olur öyle ya her şeyden önce sağlık lazım insana boşver agam.

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    Toparlayanildiniz mi hocam bari yaparsınız umarim yarin bir şeyler.

• Yaparız ya çok zaman geçti konular bitti sınav anına yenik düşmezsek iyi netler çıkarırız

• Hocam ağustosa kadar tyt fen bitirilir mi ya hedefim o suan

• AFırat A kullanıcısına yanıt
    Biter hocam ya ben 1 ayda bitirmeyi deneyeceğim 1er kaynakla gidip her dersten.

• 18/06/2022 Gün 6

Bugünün de sonuna geldik.6-7 saat aralığında çalıştım bugün toplam. Daha çok konu odaklı çalıştım.200 Soru falan çözdüm. Bu hafta toplam 42 saat çalışma hedefim vardı 32 saat olmuş. Yarın en az 10 saat çalışmam lazım hedefime ulaşmak için. Disiplinsiz olduğum zamanlarda 15-16 saat bilgisiyar oyununa ayırabiliyorsam bu saatleri dersede ayırabilirim. Artık adımları yavaş yavaş büyütüyorum devamm 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8CF5FCF26 -- 18 Haziran 2022; 22:8:52 >
  • kolay gelsin hocam. kendini bu kadar kasıp yorma ağırdan al her şeyin çözümü vardır

• vito scotti V kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Hedef yüksek olup eksikler çok olunca insan bi gaza geliyor.bu tempoyla ne kadar devam edebileceğim,kendimide deniyorum az hayırlısı bakalım.

• okulun dyk yapacak mı peki

• Kışın sıkılacagini düşünüyorsan başlama, bu sene giren tavsiyesi

• vito scotti V kullanıcısına yanıt
    Yok hocam indirim kazandığım bir dershane vardi ona yazıldım onun yaz kampına gideceğim tyt adina.

• Leader of Birmingham. kullanıcısına yanıt
    Deneme çözmek test çözmek gibi şeylerden sıkılmıyorum hocam konu eksigim cok oldugundan konu çalışmak çok zor geliyor tyt fen de. tyt feni bitirirsem kolay kolay sıkılcagimi dusunmuyorum diger dersler için

• Helall,bence böyle devam et dışardan biri zorlamdan kendi başına çalışıyorsan kışın falan sıkılmazsın bence

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sağolun hocam,dışarıdan zorlama yok kendi irademle başladım yazı atlatırsam kışı da çıkarırım muhtemelen(sıcakta çalışmak işkence)

• Kolay gelsin, takibe aldım. Ben de böyle bir konu açmayı düşünüyorum bu sene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyLuckyInteger -- 18 Haziran 2022; 23:1:26 >
  • MyLuckyInteger kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam, açarsanız takip ediyor olacağım kolay gelsin sizede çalışmalarınızda.

• kolaylıklar o zaman hocam. ben de 11i bitirdim mf çalışıyorum paslaşabiliriz arada.

• Peki, sen bilirsin. Tytyi halletmeye bak şimdilik sonrasında ayt girersin tekrara yazın sonuna doğru.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.