Şimdi Ara

Road to 2023 [MF] (çalışma günlüğü) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
21
Favori
9.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Üstteki tarihe 27 yazmışım onu düzelttim mesajda.Bugün 7 saat çalışmışımdır bu aralar kütüphane gidiyorum dershane çıkışından sonra akşama kadar verimli geçiyor gibi. TYT Geometri bir türlü baslayamiyorum zorlandığım için çözesim gelmiyor ama artik yarin onada başlamak zorundayim. Türkçe boşladim bu aralar onada çalışırım.Yuvarlanıp gidiyoruz bakalım hayirlisi hakkımızda .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8CF5FCF26 -- 29 Haziran 2022; 22:43:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben günde 8 saat çalışarak 2 ayda bıkmıştım 3 aydan fazla günde 8 saat çalışamazsın

2023 YKS / Sınavı Tanı. Ders Ders Çalışma Stratejileri. Akıllı Çalış. - YouTube

• 30/06/2022 Gün 18

Bugün etütlerim vardı soru falan çözdük hocalarla 5.30-6 saat olmuştur eve geldiğimde çok fazla kasmadım.Yarında 3-4 tane etütüm var rehberlik hocası dershanedeki etüt yazmış  Tek yaptığı A4'ü ikiye bölüp gün yazıp günlerin altına ders yazmak onun verdiği şeye uymam muhtemelen. Yarın erken kalkıp biyoloji çalışmayı düşünüyorum sabah biyoloji çalışınca daha iyi aklımda kalıyor.TYT Fizik yarıladım sayılır tyt kimya ve biyolojidede 2 ünite bitirdim öyle gidiyorum bugünlük yazacaklarım bu kadar.

• reynaaa10 kullanıcısına yanıt

Video için teşekkürler güzel konuşmul altuğ hoca görmemiştim bunu. Her gün 8 saat çalışmıyorum zaten arada azaltıyorum bıkmamak için dengelemeye çalışıyorum.

• 01/07/2022 Gün 19

İlk ayın ilk günü bugün çok fazla bir şey yapamadım 5-6 saat çalıştım 4 tane etütüm vardı biraz yordu.Yarın erken kalkıp çalışacağım türkçe denemesi çözerim belki. TYT Fen derslerinde yavaş yavaş ilerlediğimi hissediyorum. Hafta sonu ikili sayılara çıkmayı denerim belki ders çalışma süresi olarak devamm  

• 02/07/2022 Gün 20

20.Günü de devirdik bugün 5-6 saat çalışmışımdır halı saha yaptık arkadaşlarla iyi geldi rahatlattı biraz  . Yarın çok bir şey yapmam muhtemelen dinleneceğim az bu hafta iyi geçti 20 gündür çalışıyorum ama topu topu 2 haftası düzgün geçmiştir 1 haftasında çok bir şey yapamadım. Az çok bu zamana kadar bitirdiklerimi yazayım:

TYT Fizik -> Optik,Dalga,Elektrik,Kaldırma Kuvveti,Basınç haricinde tüm konular bitti.

TYT Kimya ->Simyadan Kimyaya,Periyodik Cetvel Bitti.

TYT Biyoloji -> Canlıların Ortak Özellikleri,Organik ve İnorganik maddeler,Hücre(test çözüp pekiştirmem lazım) bu üçü bitti.

TYT Türkçe ->Sıfat,Zamir,Bağlaç,Edat,İsim,Zarf, Cümle Türleri bitti.

TYT Mat->Mutlak Değer,Köklü Sayılar,Denklemler, bunları bitirdim aslında tyt matta fonksiyon,parabol,olasılık ve per. kom. haricinde eksiğim yok sayılır. Eksik olan konulara yoğunlaşacağım tyt matta artık.

TYT Geometri->Doğruda Açı,Üçgende Açı bitti geometriye yeni başladım buna da yoğunlaşacağım.

Böyle arkadaşlar benim önerileriniz varsa bekliyorum.TYT Kimya ve Biyolojiyi sindirerek yavaş gitmeye çalışıyorum unutulması daha kolay olacağından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8CF5FCF26 -- 2 Temmuz 2022; 21:54:13 >

• 03/07/2021 Gün 21

Bugün boş geçtim dinlendim biraz stres attım. Haftada bir yorgun hissettiğim zamanlar olursa yaparım böyle yarın devamke.

• 04/07/2022 Gün 22

Bugün istediğim gibi çalışamasamda 4 saat çalışmışımdır. Şu 3 gündür falan çok sıcak burası çalışmaya oturunca bir iki saat aralıksız sandalye ter içinde kalıyor bile. Molalarım gereksiz uzuyor sıcak yüzünden. Bugün dershane öğleden sonraydı ilk defa ondan program şaştı biraz.

• kolay gelsin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalyüncü kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam

• 05/07/2022 Gün 23

Bugün 5-6 saat çalışmışımdır. İstediğim gibi gitmesede günlük 5 altına düşmeyeceğime dair söz veriyorum yarın ufaktan bi 8 saat çalışmayı denerim belki. Konular yavaşatan erimeye başladı fizikte falan az konum kaldı biyo ve kimyaya göre. Şu TYT Feni halletsem her şey rayına oturacak. Çok uzun tutmuyorum bu aralar günlüğü okurken insanlar sıkılmasın diye. Herkese iyi çalışmalar.

• 06/07/2022 Gün 24
    Bugünde 6 saate yakın bir sure calismisimdir. Gece bir şey yapamadim istanbuldan arkadaş geldi yoksa 8 saate tamamladım.TYT Biyoloji calisirken zorlaniyorum biraz fazla ezber ama her şey kolay olacak diye bir şey yok. öyle olsaydı herkes 1.olurdu,iyi çalışmalar herkese.

• Hocam 345den sonra ne önerirsin mat

• AFırat A kullanıcısına yanıt

Hocam ben 345'ten sonra kendime güvendiğimden 3D geçtim çözebiliyorum matta kendine güvenip yapabileceğine inanıyorsan 3D al derim, onun dışında Bilgi Sarmalı,Çap,Karekök olabilir.

• 07/07/2022 Gün 25

Bayram telaşeleri başladı bugün 3 saat falan çalışmışımdır çok bir şey yapamadım. Bayram zamanında çalışamam evde olamam bugün de evde değildim bayram tıraşı falan derken zaman geçti zaten. Yarın bayramdan önce abanırım biraz bayramda çalışamıyacağımdan çok onun telafisi olur biraz. Yarın TYT denemesi olacağız umarım aşırı zor bir deneme veya aşırı kolay bir deneme olmaz. Çünkü daha TYT Netlerimin yazdan sonra nasıl olduğunu düzgün göremedim bi girdim 80 yaptım bi girdim 60 yaptım biri kolay biri zordu artık orta bir deneme gelsede belli olsa. Gün 26 da görüşmek üzere  

• TYT Denemesi(Töderin bir denemesiydi çok zor değildi genel olarak kolayın bir üstü denilebilecek bir denemeydi.)

Tr:33-7

Sosyal:15-5

Mat:27-4

Fen:12-4

Toplam:83 Net.

Bu denemede beni sevindirecek tek şey fiziğimin 7-0 gelmesiydi. Fen çalışmalarımın yavaş yavaş karşılığını alıyorum biraz da şansta var dalga sorusu salladım tuttu bir tane. Kimya ve biyoloji düşük kaldı onlara da abanmam lazım artık.

Türkçede dil bilgisi konularını bir an önce bitirip denemelere geçmem lazım yoksa bu netlerim artmaz Türkçede. Test kitaplarında sorular paragraf içinde olmadığı için çok rahat çözebiliyorum fakat paragraf içinde verip dil bilgisi sorunca baka kalıyorum soruya. Matematikte Fonksiyon Parabol Olasılık Kümeler falan bitirmem lazım onlara başlayacağım artık.

• 08/07/2022 Gün 26
    Bugün deneme disinda cok bir sey yapmadım abim geldi şehir dışından bayramin ilk gunu falan da bir sey yapamam herhalde. Herkese iyi bayramlar şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8CF5FCF26 -- 8 Temmuz 2022; 23:55:25 >
  • 09/07/2022 Gün 27
    Boş geçti,bayram için ev dışındaydım full. İyi bayramlar herkese.

• 10/07/2022 Gün 28
    Yarın basliyorum iki gundur kitap acamadim,(Bunu atmistim gitmemis telefonda hatta bu yazi kalmis forumda bu konuya girince.)
    11/07/2022 Gün 29
    Köyden 15 tane akraba geldi kitap yüzün acamadim, aksilikler olmassa yarin kitap acicam insallah.

• 12/07/2022 Gün 30
    Bugün 1-2 saat çalışmışımdir denize gittim gitmesem çalışırdım muhtemelen evde kaldığım bir gün olursa 5-6 saat çalışmalarıma geri dönmek istiyorum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.