Şimdi Ara

road rash oyununun görüntüsü değişik, düzeltemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bir türlü o rengarenk görüntüyü yok edemiyorum.
    diğer oyunlarda böyle sorun yok. eski bilgisayarımda böyle bi sorunla karşılaşmamıştım. acaba işletim sistemi ile alakalı olabilir mi? eski windows xp li bilgisayarımda böyle sorun yoktu. şimdiki bilgisayarım windows 7 li.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReCoMaX -- 13 Şubat 2013; 18:43:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

• başka oyunlardada böyle oluyormu? yoksa sadece bu oyundamı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irou

başka oyunlardada böyle oluyormu? yoksa sadece bu oyundamı?

hayır olmuyor.

• oyunda bir problem olabilir settingsten görüntü ayarlarıyla oyna
  • Çok eski bir oyun. Oyunu açtıktan sonra işlemlerden explorer.exe yi kapatın, sorunun düzelmesi gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irou

oyunda bir problem olabilir settingsten görüntü ayarlarıyla oyna

settings yok. options var birşeye varamadı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan387

Çok eski bir oyun. Oyunu açtıktan sonra işlemlerden explorer.exe yi kapatın, sorunun düzelmesi gerekiyor.

dediğini yaptım ama açık uygulamalar yok olup ekran karardı. bilgisayara bişey olmadı ama. yeniden başlatıp normal akışını sürdürdü.

• quote:

Orijinalden alıntı: ReCoMaX

quote:

Çok eski bir oyun. Oyunu açtıktan sonra işlemlerden explorer.exe yi kapatın, sorunun düzelmesi gerekiyor.

dediğini yaptım ama açık uygulamalar yok olup ekran karardı. bilgisayara bişey olmadı ama. yeniden başlatıp normal akışını sürdürdü.

Kapattıktan sonra uygulamaya geçiş yaparsan renklerin düzeldiğini görüceksin. Ya da hiç uğraşmadan uygulamanın exe sine sağ tıkla uyumluluk ayarlardından 16 bit renk düzeninde çalıştıra tik at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan387 -- 13 Şubat 2013; 21:57:25 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ReCoMaX

quote:

Kapattıktan sonra uygulamaya geçiş yaparsan renklerin düzeldiğini görüceksin. Ya da hiç uğraşmadan uygulamanın exe sine sağ tıkla uyumluluk ayarlardından 16 bit renk düzeninde çalıştıra tik at.

peki nasıl bulacağım o dosyayı? başlattan bulamadım.

• Oyunu açtığın kısayola sağ tıkla özelliklere gir. Uyumluluğa gel dediklerimi yap.
  • Nerden buldun bu oyunu
  • quote:

Oyunu açtığın kısayola sağ tıkla özelliklere gir. Uyumluluğa gel dediklerimi yap.

uyumlulukta tüm ayarları tek tek denedim, değişen birşey olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: uA.67

Nerden buldun bu oyunu

internet cafeden

• Oyun baya eski birşey sanırım,emulator kullanıyor musunuz ? Kullanıyorsanız eğer emulatorun versiyonu işletim sisteminize uymuyor olabilir.Diğer türlü üstteki arkadaşın dediği gibi özelliklerden uyumluğu yaptığınızda düzelmiş olması gerekirdi aslında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.