Şimdi Ara

Roaccutane - Zoretanin Hakkında Herşey! (496. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
10.289
Cevap
104
Favori
2.426.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 494495496497498
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Baya doktorla, ilacı kullanmış kişilerle görüştüm hepsinin söylediği kırmızıkların geçtiği, umarım bizde de geçer bir an önce, çukurluklara maalesef tıbbı tedavi lazım onun kendi geçme şansı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruthdure

Baya doktorla, ilacı kullanmış kişilerle görüştüm hepsinin söylediği kırmızıkların geçtiği, umarım bizde de geçer bir an önce, çukurluklara maalesef tıbbı tedavi lazım onun kendi geçme şansı yok
    Senin 6 ayın.Sivilce izleri duruyor mu hala ?
  • D. Ace kullanıcısına yanıt
    6. aya yeni başladım yani 5 ay doldu diyelim, en son sivilce 2 ay önce çıktı fakat benim 2 senedir sadece yanaklarımda hep aynı yerlerde çıkıyordu yani kırmızılıklar biraz derin olabilir fakat 2 ayda açılma var gibi görüyorum,kendimiz hemen farkedemeyiz diye düşünüyorum sonuçta her gün bakıyoruz,çıkmadıkça geçicek umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruthdure -- 2 Eylül 2018; 23:23:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruthdure

6. aya yeni başladım yani 5 ay doldu diyelim, en son sivilce 2 ay önce çıktı fakat benim 2 senedir sadece yanaklarımda hep aynı yerlerde çıkıyordu yani kırmızılıklar biraz derin olabilir fakat 2 ayda açılma var gibi görüyorum,kendimiz hemen farkedemeyiz diye düşünüyorum sonuçta her gün bakıyoruz,çıkmadıkça geçicek umarım.
    Peki kaç ayda bir kan alıyorlar ? Bana doktor ilk 1 ay bitince ve son 1 ay dedi.Her ay alınmıyormuş sanırım
  • D. Ace kullanıcısına yanıt
    Her ay alındı benden artık gerek yok sonraki ay son olcak dedi 7. Ayla

• Arkadaşlar tedavim biteli neredeyse 1 ay olacak kesinlikle kullanmayın çünkü benim vücudumdaki toksisiteyi tetikledi ve eritema multiforme hastalığı oluştu herkeste oluşacak diye bir durum yok ama değmez cidden aşırı derecede sivilceniz yoksa değmez çünkü kalıcı etki bırakabilir vücutta. cidden vücuda zehir alıyor gibi durum var ben pişman oldum kullandığıma.
  • Merhaba, bu tedaviye uygun olup olunmadığı için istenen ön tahlilde kan haricinde herhangi bir şey istemiyorlar değil mi idrar gibi? Ayrıca aç karnına mı gitmek gerek gerçi aynı gün nasıl sonuçlar alınacak bilmiyorum.

Ve yan etkilerinden zihin dağınıklığı, unutkanlık gibi şeyler yaşayanlar oldu mu? Zira bunların hiç olmaması gerek okul döneminde olduğum için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüzünde fazla çıkmayıp da kollarında sırtında çıkıp bu ilacı kullanan oldu mu? Kollarım resmen berbat halde

• quote:

Orijinalden alıntı: D. Ace

Bu zoretanin kalıcı yan etkisi var mı acaba ? İlaç tedavisi bittikten sonra ömür boyu kalıcak bir sıkıntı olur mu acaba ?
    Evet, kalıcı hasar bırakabiliyor. Yan etki hafif bir tabir.
    İnanmayan araştırabilir.

ingilizce bilenler için "permanent damage from accutane" yazıp sayısız çıktıları okuyabilir.

Bana bişey olmaz yeaaahh diyenler kullansın tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cronic

Evet, kalıcı hasar bırakabiliyor. Yan etki hafif bir tabir.
    İnanmayan araştırabilir.

ingilizce bilenler için "permanent damage from accutane" yazıp sayısız çıktıları okuyabilir.

Bana bişey olmaz yeaaahh diyenler kullansın tabi.

Alıntıları Göster
    Dostum kalıcı dediğin ne olabilir ki en kötü ? Kanser mi olucaz yani ne olacak.Ölümcül birşey mi olur sence ? Ben 24 yaşındayım 13 yaşından beri sivilce eksik olmadı bende.Artık gına geldi.Ben sivilcelerimle yaşayamam bıktım artık.Senin önerin nedir peki ? Kremler falan hikaye.Bu ilacı kullanınca ömrümüz mü azalacak sanki.Sen okuduklarından biraz bilgi verebilir misin bana ? Sende ne etkiler oldu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. Ace -- 10 Eylül 2018; 1:14:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D. Ace

Dostum kalıcı dediğin ne olabilir ki en kötü ? Kanser mi olucaz yani ne olacak.Ölümcül birşey mi olur sence ? Ben 24 yaşındayım 13 yaşından beri sivilce eksik olmadı bende.Artık gına geldi.Ben sivilcelerimle yaşayamam bıktım artık.Senin önerin nedir peki ? Kremler falan hikaye.Bu ilacı kullanınca ömrümüz mü azalacak sanki.Sen okuduklarından biraz bilgi verebilir misin bana ? Sende ne etkiler oldu ?

Alıntıları Göster
    En kötüsü bir erkek için söylüyorum, ereksiyon problemi olur. Diğer taraftan panik atak gibi mental problemler, sindirim sistemi bozuklukları, kulak çınlaması, gece körlüğü, saç dökülmesi, sürekli cilt kuruluğu gibi problemler olabilir. Bunların hepsi kalıcı olabilir. Benim önerim bu ilacı kullanmamak. Diyet ve kremlerle çare aramak. Kanser demişken, bu ilacın asıl çıkış amacının kemoterapi olduğunu biliyor muydun?

"Ben sivilcelerimle yaşayamam bıktım artık."
    Büyük konuşma bence : )
  • Bugün bende aranıza katıldım arkadaşlar biraz korkuyorum ve gerginim ama son çare olarak başvurmak zorunda kaldım bu süreci yaşayanlarla birlikte yani sizin desteğinizle daha rahat atlatacağıma eminim, Allah hepimize kolaylık ve sabır versin.

• Kullanmayın. Reçetesinin yan etkilerini bir daha okuyun. Değer mi deyin. İhtimalleri hafife almayın. Boşvermeyin. Riske girmeyin. 😎

• Bugün doktorum zerotanine başlayalım zaten tam zamanı kışa giriyoruz falan dedi araştırıyorum ama yan etkiler ve gelecekte nasıl bir şeyle karşılaşacağımı bilmediğimden gözüm yemiyor açıkçası kimi kullanın kimi kullanmayın demiş.

Benim sorunum burnumda 14 yaşımdan beri burnumda büyük büyük akneler çıkıyor.Yanağımda ağız ve burun çevresindekileri artık takmıyorum ama burnumun tam üstünde kıpkırmızı çıkıyor.

Her sene mutlaka 1-2 tane çıkar artık usandım açıkçası ama bu ilaçları kullanmayı gözüm yemiyor tekrar etme olasılığı da varmış.Ayrıca saç dökülmesi sorunum var şurda 3-4 sene sonra kelim o yüzden de çekiniyorum açıkçası.Bugün bi karar vermem gerek ya başlayacağım ya da hayatımda hiç ilaç kullanmadığım gibi buna da bulaşmayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albaycortez -- 24 Eylül 2018; 12:6:13 >
  • Arkadaşlar roccutane 14. Gündeyim grip oldum.Herhangi bir grip hapı içmem sıkıntı yaratır mı? Tedavi gören arkadaşlar siz roaccutane kullanırken grip olduğunuzda hangi ilacı kullanıyordunuz?

• Herhangi bir etkileşimi yok.Sadece A vitamini içeren ilaçlar kullanmayın.Tabiki de her hastalıkta olduğu gibi doktorunuza danışmanızda fayda var. Grip olsa bile doktor kontrolünde ilaç kullanın,kafanıza göre almanızı tavsiye etmem.Geçmiş olsun.

• darknes1905 kullanıcısına yanıt
    İlginiz için çok teşekkürler hocam ben nurofen ve c vitamini kullanıyorum😊

• Bir sıkıntı yaşamazsınız içiniz rahat olsun. Ben iki kere kullandım, ilkinde yarım bırakmıştım, ikincisinde tam doz kullandım.Tecrübeliyim bu konuda o yüzden yazmak istedim.İlaç kullanımı uzun bir dönem gibi görünse de sonuçları çok güzel oluyor.Sabırlı olmanızı ve düzenli beslenmenizi tavsiye ederim.

• Merhaba arkadaşlar (umarım en kısa sürede mesaj atarsınız). doktor bana 2 aylık hap verdi 4 kutu. 3 tane 20 mg 1 tane de 10 mg ve ben bunları 2 aya yetiştirerek kullanmam gerekiyor. doktor bana dediki bazen günde 50 mg al bazen de 40 mg dedi ama 2 aya yetiştir dedi. eczacı arkadaşta 20 mg leri günde 3 defa 10 mgleri günde 1 defa kullan dedi. arkadaşlar doktora geri dönecektim ama devlet hastanesi mağlum çok fazzla sıra vardı. arkadaşlar lütfen yardım şimdi ne yapmalıyım. ve bugün benim 31. günüm. hapa başlıyalı 31 gün oldu. lütfen hızlı cevap atarsanız sevinirim.
  • Arkonman A kullanıcısına yanıt
    hocam 2 aylık toplam 2100 mg ilacınız var, günlük 35 mg yapıyor, 1 gün 30 mg için sonraki gün 40 mg
  • 
Sayfa: önceki 494495496497498
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.