Şimdi Ara

Roaccutane - Zoretanin Hakkında Herşey! (491. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
12 Misafir (4 Mobil) - 8 Masaüstü4 Mobil
5 sn
10.288
Cevap
103
Favori
2.356.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 489490491492493
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mert siz doktor musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mèrt


    quote:

    Orijinalden alıntı: Cronic

    Mert,

    Senin gibilerin yazılarını okurken içim yanıyor, neden ben diyorum, keşke sen de ereksiyon problemi yaşasan, sonra bir dallama gelip abuk sabuk konuşsa, çaresizliğini anlatamasan. Umarım pfs yaşarsın, bunu gerçekten diliyorum.

    O zaman o çok küçük bir yüzde dediğin ama kendini o gruba yakıştırmadığın gruba dahil olup, kendinin de aslında zarar görebileceğini, bu durumda da pfs nin sadece bir "tanı" olabileceğini, senin için çok da farketmediğini, çözüm olmadığı sürece tanının bir işe yaramadığını anlarsın. Accutane için post accutane syndrome olsa ne olmasa ne?

    Ben isotretinoin tedavisi sonrası kalıcı zarar gördüm! Düzenli doktor kontrolünde kullanmama rağmen!

    Ötesi var mı?






    Eğer kalp-damar sorunun yoksa yoksa ereksiyon probleminin büyük oranda psikolojik olduğunu anladığında sorununu çözmüş olacaksın.

    YANLIŞ YANLIŞ YANLIŞ.
    VARSAYIM YAPIYORSUN, BİLMİYORSUN, YAŞAMAMIŞSIN, ARAŞTIRMAMIŞSIN.
    GÖRMEYEN, KÖR ADAMA PSİKOLOJİNİ DÜZELT GÖRÜRSÜN DİYORSUN.
    PROBLEM ORGANİK, SEBEBİ HORMON VEYA NE HALTSA.
    ISOTRETINOIN, FINASTERIDE, SSRI GİBİ İLAÇLARIN SONUNDA EREKSİYON PROBLEMİ YAŞAYAN İNSANLARDA ÖNCESİNDE BİR ŞEY YOKTU, İLAÇ SONRASINDA OLDU.
    BU İLAÇLAR BUNA SEBEBİYET VERDI!
    BU İNSANLARIN DAHA ÖNCESİNDE BIR PROBLEMLERİ YOKTU!
    ÇOK SAĞLIKLIYKEN, SAĞLIKLARINDAN OLDULAR!
    YOK CART, YOK CURT, BANA BİŞEY OLMAZ, BEN ÖZELİM, BU İNSANLAR SOKAKTA YAŞIYORLARDI ONDAN OLDU, BU İNSANLAR ZATEN CAHİLDİ ÇOCUKLUĞUNDA VİTAMİN ALMADI BÖYLE OLDU, BU İNSANLAR AFRİKADALAR, OLUR ÖYLE. HAYIR! BUN İNSANLAR DA SEN GİBİYDİLER, SENDEN FARKLARI YOKTU VE BÖYLE OLDU!
    BÜYÜK HARFLE YAZIYORUM ÇÜNKÜ BAĞIRIYORUM!!!

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drdogan79

    Mert siz doktor musunuz?

    4. sınıf Tıp Fakültesi öğrencisiyim.
  • Mèrt M kullanıcısına yanıt
    Başarılar dilerim. İnşallah bu bilim eşittir her söylediği yüzde yüz doğru tavrını kısa zamanda revize eder ve İnsanlara faydalı olursun. Unutma bugün bildiklerimiz aksi ispatlanmadığı için doğru kabul edilen şeyler. Mesela oral antidiyabetik avandia yıllarca olmazsa olmaz olarak anlatıldı ama yıllar geçince yeni şeyler ortaya çıktı ve toplatıldı. Senin düşüncene göre yıllarca deneyler yapıldı ve güvenli olduğu için piyasaya çıktı ve artık hiçbir sorun çıkmadan kullanılacaktı. Cox 2 inhibitörleri ortopedistlerin ve İmmünoloji uzmanlarının ilk ilacı idi nerdeyse. Beş sene dolmadan piyasadan çekildi. Roaccutane için aynı şeyler söz konusu ve ilerde prospektüsünde ed yaptığı yazabilir yada başka uyarilar olabilir. o zaman yüzün kızarır.Bu tavrınla bilimsel bilgi kafanda adeta tanrı hükmünde ve ne diyorsa doğrudur diyorsun. Ben 13 yıllık hekimim acil uzmanıyım ömrüm acillerde geçiyor. Binlerce reçete yazdım kan ürünleri kullandım. Kimseye imza attırıp ilaç yazmadım. Neden bu ilaç için onam alınıyor sence? Sadece Son üç senedir kan transfüzyonu için onam alıyoruz. İlerde bir zamanda bu kanda adını bilmediğimiz yada kan verirken bakmadığımız bir virüs olabilir ama şu an acil durum ve bunu kullanmak zorundayız diyoruz. 1985 öncesi kimse HIV diye birşey bilmiyordu ve neler oldu tahmin et. Binlerce HIV pozitif kan kullanıldı çünkü bilinmiyordu. Bilgimiz değişti ve güncellendi. O yüzden kesin yargılı olmamak lazım. Binlerce insan birşey söylüyor neden yalan olsun,psikolojik olsun. Hemde hiçbirini tanımadan varıyorsun bu kanaate.
    Yolun daha ilk basamağındasın lütfen mesleğine ruh kat,bu tarz çok soğuk ve halden anlamaz bir tarz.
    Hoşçakal

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Göz altı çukurlugu oluştu ve hafif morluk olan oldumu son aydayım? Ve sac kurulugu var ne yapabilirim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roancutane kullanıyorum 5.aydayim gozenek artışı var yani roancutane basladikts sonra gozenek sayısı arttı eskiden belli bi bölgede var ve gözenekler büyüyor.bu durumla karşılaşan başka biri var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: peptidoglikanq

    Göz altı çukurlugu oluştu ve hafif morluk olan oldumu son aydayım? Ve sac kurulugu var ne yapabilirim ?

    Benim de öyle şuan 5. Aydayım bu ay son bitiyor tedavi, bende de hafif var göz altı, sonra dediğin gibi gözenekte var hâliyle kızarıklıkta. Ama onlar geçiyor ilacı bıraktıktan 1,5 2 ay sonra

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bi arkadaş dedi hepsi geçiyor dedi saçlar sonradan kestir tekrar çıkıyor gurlesiyor dedi göz altı garip bi şekilde birden düzeldi baya.yuz kızarıklığı sorun değil zaten o normal

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler günlük 40 mg sizde halsizik yaptı mı?.Bende. Gilbert sendromu'da var
  • Arkadaşlar bende beş ay kullanmak zorunda kaldım bu ay tedaviyi bırakmak zorundayım aşırı kaşıntı var vücudumda çünkü artık dayanamıyorum, bir ay kalmıştı halbuki. Şimdi bıraktıktan sonra sivilcelenmeler iki katına mı çıkar nasıl olur bilgilendirebilir misiniz? Açıkçası ben kullandığıma pişman oldum burayı okuduktan sonra. Lakin doktor kontrolünde kullandın ve bol su içtim umarım etkilerini yıllar sonra göstermez geçmiş olsun herkese.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çorum'da yaşayan 2 çocuk annesi Sibel Çilingir’in (35) yüzündeki birkaç sivilceyi tedavi etmek için reçete edilen ilaç karaciğerini bitirdi. Doktorların 3 hafta süren çabası, izotretinoin etken maddeli ilacın harap ettiği karaciğeri kurtarmaya yetmedi. Çilingir, kardeşi Aysun İba’nın (33) verdiği karaciğer parçasıyla hayata tutunabildi. (Hürriyet)

    Roaccutane'yi kullanmak isteyen bir kimseye tavsiye etmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YolumBilgelik -- 5 Eylül 2017; 18:41:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YolumBilgelik Y kullanıcısına yanıt
    Yazık olmuş. Haberi okudum. Gene şükür ki hayatta kalmış. Hep söylüyorum çok ciddi akne problemi olanlar herşeyi denedikten sonra ancak bu ilacı çok dikkatli şekilde kullansın. Öyle bir iki sivilce için değecek şey değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roancutane kullanırken nemlendirici şart mı? Doktor bana sadece çok kuruduğunda nemlendirici sur omun harici güneş kremi sur sürekli demişti ve ben hep kuruydu cildin hatta deri kalkması falanda oldu şimdi hafif kızarıklıklar var acaba ben hiç nemlendkrmedigim için mı bu kızarıklıklar var bide hafif deri soyulması?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: peptidoglikanq

    Roancutane kullanırken nemlendirici şart mı? Doktor bana sadece çok kuruduğunda nemlendirici sur omun harici güneş kremi sur sürekli demişti ve ben hep kuruydu cildin hatta deri kalkması falanda oldu şimdi hafif kızarıklıklar var acaba ben hiç nemlendkrmedigim için mı bu kızarıklıklar var bide hafif deri soyulması?



    Kışın güneş kremi kullanmaya gerek var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kill4time

    ilaçta ikinci ayıma girdim cok ağır fitness yapıyorum hayatımı hicbir sekilde etkilemedi doz arttı bir farkı yok sivilceler %50 geçti 2 aya cogu gecer dedi doktor bu ilacı kullanıpta olumsuz yan etki yaşayan insan 100 binde birdir aspirin kullansanız da bir sürü yan etki yaşayabilirsiniz sizi manipüle etmeye calısan bu insanlara kanmayın

    Hocam ben de spor yapıyorum bu ilaca başlayacağım fakat doktor fitness yapma dedi yüzebilirsin dedi. Acaba sizde problemler oldu mu kullanırken? Bir de protein tozu kullandınız mı?
  • Ben günde 2 kez sürdüm +50 faktör sabah 8 öğlen 12 sürüyordum zaten akşam gerek yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zoretanin kullanmaya başladım. Pharmaton ve L-carnitine kullanmamda sakınca olur mu?
  • Yüzünüzde çok ciddi bir problem yoksa kullanmamanızı tavsiye ediyorum bu kadar yan etkiye değecek bir ilaç değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vfrances -- 12 Ekim 2017; 1:4:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EvilMorty kullanıcısına yanıt
    L-Carnitine için sorun olmaz ama pharmatonda düşük dozda olsa A vitamini var. Kullanmamak en iyisi. Daha iyisi ise Roaccutane kullanmamak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • drdogan79 kullanıcısına yanıt
    İlk lisede kullandım o zaman aşırı kötüydü yüzüm. 1 yıl kadar tertemiz gezdim. Sonradan arttı yine kullandım 3 ay kullanıp kendim bıraktım yine 1 yıl kadar temiz kaldı. Şimdi tekrar etti ve tam dudağımın yan kısmı yanaklarım falan aynı bölgede durmadan çıkıyor. Acnemix, aknefloks vs vs birsürü ilaç denedim. Hepsi kısa süreli çözüyor sonra tekrar ediyor. Artık son çare yine zoretanin kullanmaya başladım. Umarım bu sefer çözer. Doktor ne derse dinliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 489490491492493
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.