Şimdi Ara

Roaccutane - Zoretanin Hakkında Herşey! (492. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.289
Cevap
103
Favori
2.353.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 490491492493494
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu ilaçlar sivilce izlerini geçiriyor mu arkadaşlar ? Ben 8 ay kullandım Zoretanin isimli ilacı. İlaca başladığımda aktif sivilce problemim yoktu, sadece önceki sivilcelerin izleri duruyordu ama 8 ayda hiç bir değişiklik olmadı izlerde. Bu izlerden nasıl kurtulabilirim ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anomalii -- 13 Ekim 2017; 16:50:1 >
  • Merhabalar iltihaplı sivilcelerimin artması sebebiyle roaccautane başladım gerçekten işe yarıyor mu 4 yıldır sivilcelerim var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternette araştırdığımda ilaç kullanım zamanında sivilce kusma dönemi olduğu çok büyük sivilceler çıktığı ve tedavi sonunda çukurlar kaldığı yazıyor. Bu doğru mu acaba çukurların nedeni tedavi öncesi çıkan sivilceler mi yoksa tedavi sırasında oluşan sivilcelerin eseri mi? şuan çıkan sivilcelerim geçince çukur oluşmuyor tedavi edeyim derken lekeli çukurlu bir cilt istemiyorum.
  • Neymiş o günler. 10 yıldan fazla olmuş 😃. Ben geçmişe donsem o ilacı almam tekrar. Çünkü yorumun tekinde trigliserit 0-150 olması gereken değer 489 yazmışım. Korkunç... İnşallah kalıtsal bir sıkıntı bırakmamıştır. Sivilceler mi hala tek tük çıkıyor. Bence ilaç Kullanmayın. Bende sivilcelerden çok sıkılmışım yorumları mı okuduğum da. Ama diyorumya keşke kullanmasaydim. Çünkü hala uzun vadede bir yan etkisi oldumu soru işareti!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8. gün bitti şuanlık kusma başladı. Normalde sadece yanaklarımda sürekli oluşan 3-5 sivilcem vardı şimdi iyice arttı ve beyaz uçlu acılı şekilde çıkıyorlar. Ne kadar devam eder bu kusma süreci?
  • ilacı kullanmayıp burada öldürüyor diye ahkam kesenler olsa da yararlı konu

    2. ayım bitmek üzere sivilcelerim ikinci ayın başında inanılmaz arttı yanaklarım görünmeyecek derecedeydi şuan hepsi kurudu ama kabuk tuttu çok sertleşti bütün yüzüm, sizce yanaklarıma hametan sürmeli miyim ya da başka bir yöntem var mıdır?

    kilom 60, 20 mg kullanıyorum doktor dozu arttıracaktı ama spor yaptığım için arttıramadı.

    teşekkürler şimdiden



    edit: yanaklarıma hametan sürdükten 3 saat sonra aşırı kaşındığı için yüzümü yıkayım dedim, neredeyse bütün kabuklar ve bir kaç tane yüzeydeki irinli sivilceler elime geldi şuan yüzüm yanıyor yüzdeki kabukların iyileşmesi için sizce ne kullanmalıyım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SequentiaL -- 18 Ekim 2017; 21:58:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EvilMorty

    8. gün bitti şuanlık kusma başladı. Normalde sadece yanaklarımda sürekli oluşan 3-5 sivilcem vardı şimdi iyice arttı ve beyaz uçlu acılı şekilde çıkıyorlar. Ne kadar devam eder bu kusma süreci?

    hocam sanırım sizin erken başlamış, insanların dediklerine göre genel olarak 1. ayın sonunda başlıyor ve 1-1.5 ay sürüyor. ben şuan 2. ayımı doldurmak üzereyim hala devamlı olarak sivilcelerim çıkıyor ama çok hızlı kuruyolar.
  • SequentiaL kullanıcısına yanıt
    Sormayın hocam 3-5 sivilce dönüşümlü olarak çıkıyor diye başladım. Şimdi arkadaşlar ne oldu yüzüne diyor.
  • Zoretanin ile benzamycin kullanabilir miyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EvilMorty

    Zoretanin ile benzamycin kullanabilir miyim?

    hocam yanlış bilgilendirmek gibi olmasın ama kullanılacağını düşünmüyorum. ilk 1 aydan sonra yüzünüz inanılmaz hassaslaşıyor nemlendirici, güneş kremi ve hametan dışında hiçbir şey sürmemeyi tercih ediyorum



    ayrıca lipstickimi kaybettiğim için bugün blistex medplus aldım cidden en iyisi bu diyebilirim. ellerimin üstü ara sıra egzama gibi oluyor onun için de herhangi bir nemlemdirici iş görüyor.



    son olarak artık yüzüme bakamaz oldum tabi bu duruma alıştım geçecek sonuçta sabretmek lazım. kulaklarım dahil yüzümün geneli soyuluyor.



    hala yüzümdeki kabuk gibi olan kurumuş sivilceler için krem bulamadım var mı tavsiyesi olan? ilacı bitirdikten sonra uğramıyorsunuz dimi bu konuya :)))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlacı kullanan arkadaslar sac dokulmeniz ileri derecede oldu mu ve sonrasinda duzelme ilerleme varmiydi



    Bende ilaca yeni baslayacam ancak zaten su an bile ırsi, genetik olan sac dokulmem mevcut bu sureci cok daha fazla hizlandiracak sanirim. Varmidir boyle sorunu olan ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s7il

    İlacı kullanan arkadaslar sac dokulmeniz ileri derecede oldu mu ve sonrasinda duzelme ilerleme varmiydi



    Bende ilaca yeni baslayacam ancak zaten su an bile ırsi, genetik olan sac dokulmem mevcut bu sureci cok daha fazla hizlandiracak sanirim. Varmidir boyle sorunu olan ?

    Bende bu sorunun cevabını merak ediyorum. Saç dökülme olasıığı %30 larda görünüyor baya yüksek oran. Saç dökülmesi yaşayanların tekrar saçları çıktı mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s7il S kullanıcısına yanıt
    Daha önce kullandığımda dökülüyordu. Normalde dökülme yok. İlaçtan sonra dökülme durdu ve saçlarım eskisi gibi oldu. Şimdi tekrar başladım dökülmede başlar heralde.
  • EvilMorty kullanıcısına yanıt
    Tesekkrler dostum biraz icim rahatladi ancak senin yorumun disinda cok kisidede pismanlik derecesinde keske sivilcem kalsaydi baslamasaydim saclarim dokulmeseydi diyenleri gordum bunun onune gecemezmiyiz biraz arastirma yaptim bununla ilgili biotin hapını buldum sac dokulmelerine iyi geldigi yonunde doktorumada danismistim minoxil verdi sprey ama onu kullanmak istemiyorum hem yan etkileri hem de zaten onu biraktiktan sonra ayni sac dokulmesi fazlasyla oluyormus kullanici yorumlarina bakilinca baslayinca birakmamak gerkiyormus para tuzagi yani ama su bitoin eksikligi test vs isine bir bakicam varsa bununla ilgili bilgisi olan aydinlatirsa sevinirim bende doktoruma sordugumda bilgi icin tekrar yazarim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar
    dudak kenarları soğuklarla birlikte yarılmaya başladı, yemek yerken veya gülerken gerilince hafif kanıyor. ne kullanıyorsunuz bunun için?
    Madecassol diye bir krem aldım bugün bakalım işe yarayacak mı.
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    aynı problem bende de başladı 71. günümdeyim gece yatarken hametan sürüyorum acısını alıyor gün içinde de bephantol sürüyorum ama fayda etmiyor pek. en iyisi hametan eğer dudaklarının ışıl ışıl parlaması problem değilse gün içinde de sürülebilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SequentiaL kullanıcısına yanıt
    Benim 91 oldu, yazın sıkıntı olmuyordu da son 15 gündür dudaklar jokere döndü
    dudaklarım için gün içinde blistex'in dudak nemlendiricisini kullanıyorum ama bu yarıklar başkaymış. Aldığım Madecassol'u deneyeyim bakalım olmadı Hametan denerim teşekkürler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 26. gün daha dudaklarda pek birşey yok zaten nemlendirici sürekli kullanıyordum. Aynı şekilde devam ediyorum. Yüzümde kusma hala devam etsede ilk haftaya göre azaldı. Şuan iyileşme sürecine giriyorum gibi.
  • 2 ay önceki fotoğraflara bakıyorum da şimdiki yüzüme göre neredeyse tertemizmiş. bütün yüzüm sivilceyle doldu cidden rahatsız etmeye başladı ne zaman geçecek kusma olayı acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SequentiaL kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayız çenemde 3-4 sivilce var diye başladım. Şuan daha kötü durumdayım. Umarım düzelir.
  • 
Sayfa: önceki 490491492493494
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.