Şimdi Ara

Roaccutane - Zoretanin Hakkında Herşey! (305. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.291
Cevap
104
Favori
2.456.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zoretanin i kullanmaya baslayali 1 ay oldu sivilcelerim artti. Bugun doktora gittim ilk 2 ay cikmasi normalmis kullanan arkadaslar moralini bozmasin. Ama gunesten korunmak icin kesinlikle yuksek faktorlu gunes kremi kullanmaniz gerek. Doktor bana bugun verdi gunes losyonunu yaninda dudak kremi ve fondoten renginde bir krem verdi. Insallah ise yarar tedavi sonunda. Herkese gecmis olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimemis

quote:

Orijinalden alıntı: red_blue

arkadaşlar sizede bu kuruluk aşırı derecede rahatsızlık veriyormu?
    kendimi mutsuz hissediyorum resmen ve hep yorgun
    dudaklarım yara ,burnumun içi kuru eski sivilcelerim hep kabuk bağlıyor kırmızı hep kuruluktan
    yüzümü gerim gerim hissediyorum buda bende huzursuzluk yapıyor :((
    ne zaman normale döneceğiz peki ? ilaç bitimine 5 ay var daha o kadar zaman böyle yaşamak çok zor :((
    yoksa hep böyle kalma ihtimalimizde mi var :((

Benim bugün birinci ayım bitti. Son zamanlarda ne kadar krem sürsem de kuruluk hissi rahatsızlık vermeye başlamıştı. Dudaklarıma Hametan/ Bepanthen kullanıyordum. Cildim çok yağlı olduğu için yüzümde kuruluk hissi yok ama gece yatmadan önce Hametan sürüyorum. Bugün doktora gittiğimde sadece dudak kuruluğu için kullanılan IsoKeilit diye bir krem verdi. Yalnız bu kremi sağlık güvencesi karşılamıyormuş, fiyatı 20 TL civarında. Bir de bunu deneyeceğim.

İlk ayımda Roaccutane kullanmıştım fakat başka şehirde olduğum için artık doktorumu değiştirdim.bugün Acnegen diye başka bir ilaç yazdığını farkettim eczanede. Roaccutane ile bütün özelliklerinin aynı olduğunu fakat üretici firmanın başka olduğunu söyledi eczacı. Yine de içim rahat değil; sanırım tedavinin başlangıcında sadece Roaccutane kullanacağımı düşünüp kendimi buna şartlandırdığım için.

IsoKeilit cok ise yariyor keske bastan kullansaydim. Gunesten korunmak icinde solante acnes gunes kremi kullanin bence hem gunesten cok iyi koruyor hem sivilceleri geciriyor hemde ultra nemlendiriyor yuzu. Fiyati 70 lira sigorta karsilamiyor. Fakat sonuc cok iyi.
  • O zaman ben herhangi bir cildiyeye göstereyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatarlamaca

quote:

Orijinalden alıntı: musty192

Hocam 4. aya girdim 40mg kullanıyorum hala bi düzelme yok:( yüzümde hala az da olsa sivilce çıkıyor... Önceden yanaklarımda sivilce yoktu ilaca başladıktan sonra fazlaca çıktı, biraz düzeldi ama hep lekeli duruyor... çok kötüyüm artık ilaçtan hiç umudum kalmadı.. olmayan sivilceleri çıkarıp resmen leke yaptımm..... Şu 3 aydır ne yaşadığımı bilmiyorum... resmen asosyal oldum.. dışarı çıkamıyorum.... Bu gidişle de sanırım geçmeyecek....hep boşa kullandım gibime geliyor.. hocam eski yüzüme hasret kaldım resmen.....
    Hocam geçecek mi? Arkadaşlar lütfen cvp verin ??? Artık sabrım tükendi

senin için before after fotoğrafımı özel mesal ile yollıcam. 2. ay sonu ve 4. ay sonundaki fotoğraflarımı. inanamayacaksın .aynı benim durumum . bende 3. ay sonuna kadar son hızda çıkmaya devam etti. 4. ay bitti hiç çıkmadı

ne demişler : üzme tatlı canını , okşa patlıcanını

Fotografini banada gonderebilir misin acaba moral olmasi icin :) e-mail adresim: mertaktas95@turkcell.blackberry.com Tesekkur ederim :)
  • arkadaşlar, ben roaccutane i 6-7 ay kullandım, kullanmam gereken total dozuda 700-800 mg aştım garanti olsun diye. bugun bitiminden 3 ay geçti, ama burnumda alnımda sivilce çıkmaya başladı. çok lanet bir durum. yağlanma aynı eski kaldıgı yerden devam ediyor. ilacı kullanırken harika bir cildim olmuştu pürüssüzdü, şimdi usandımda hiç bi şey kullanasım gelmiyor. of.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

arkadaşlar, ben roaccutane i 6-7 ay kullandım, kullanmam gereken total dozuda 700-800 mg aştım garanti olsun diye. bugun bitiminden 3 ay geçti, ama burnumda alnımda sivilce çıkmaya başladı. çok lanet bir durum. yağlanma aynı eski kaldıgı yerden devam ediyor. ilacı kullanırken harika bir cildim olmuştu pürüssüzdü, şimdi usandımda hiç bi şey kullanasım gelmiyor. of.

hadi ya . bırakalı 1 ay oldu benim. inş tekrar etmez. birkez daha kullan ? gerçi kullan diyorum da benim tekrar etse kullanırmıyım bilmiyorum. çok rahatım böyle hiç eklem ağrısı yok , yorgunluk hissi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarlamaca -- 26 Eylül 2011; 21:19:32 >
  • 19. gün bugün zoretanin kullanmaya baslayali. Sivilcelerde bi degisiklik yok hala cikiyor eskisi gibi. Suratım kurudu dökülüyor sürekli ve dudak kurulugu fena bisey
  • bugün bir ayım doldu ve kontrole gittim ve yine doktorum tahlil sonuçlarını beklemeden ilaçları yazdı başlarkende tahlil yapmamıştık.sonuçları yarın alacağım.
    kırmızı izler için bir krem falan istedim kir-pi hocanın öneridiği bir kaç krem vardı belki yazar dedim ama hiç birşey vermedi kuruyor demesem bepantende vermeyecekti. hiç birşeye gerek yok nu ilaç herşeye iyi deyip durdu
    yüz kuruluğu için effacclerin temizleyici köpük ve kremini aldım eczacı önerdi bende ilaca başlamadan önceden jelini kullanıyordum memnundum bu nemlendiriciyi kullanan varmı aranızda ?
  • İyi günler hocam. Ben bayadır hem izler için hem kapalı komedonlar için tretin vb soyucu ilaçlar kullanıyorum. Fakat cildimi baya bir tahriş etmişim çok kuruluk var. Bepanthene hiç etki etmiyor neredeyse okulum da açıldı. Bu pul pul dökülmeleri durduracak ve kuruluğu giderecek en ekili krem olarak hangisini önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maidonisse

İyi günler hocam. Ben bayadır hem izler için hem kapalı komedonlar için tretin vb soyucu ilaçlar kullanıyorum. Fakat cildimi baya bir tahriş etmişim çok kuruluk var. Bepanthene hiç etki etmiyor neredeyse okulum da açıldı. Bu pul pul dökülmeleri durduracak ve kuruluğu giderecek en ekili krem olarak hangisini önerirsiniz?

dostum kirpi-hoca bana pul pul dökülmelere karşı cerodaine diye su bazlı bir krem önermişti. kullanıyorum memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslan_85

merhaba arkadaşlar

bende 20 gündür roaccutane kullanıyorum şuan için hiç bir yan etkisi olmadı
    doktorum dudaklarım için Bepanthen verdı
    bir de yüzümde kuruluklar var bunun için nemledirici kullanan var mı yada öneriniz

teşekkürler

Yüz için Ceradolin Losyan kremi öneririm.Hem çabuk emiliyor hemde daha uzun süre cildi nemli tutuyor.Fiyatı ise 20-25 tl civarı.
  • Tangmuch çok teşekkür ederim ceradolin demek istedin sanırım dediğin gibi güzel krem ama o kadar kurudum ki etki etmiyor :) tabi şimdi düne göre çok şükür biraz daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maidonisse -- 28 Eylül 2011; 20:16:30 >
  • Doktorum imex sabun onerdi aldim. Kullanmaya basladim. Bende sıklıkla alın bölgesinde ve yanaklarda çıkiyordu umarim işe yarar :)
  • yarın 3. aya giriyorum sanırım en zor dönemi atlattım hala sivilceler mevcut ama sabrediyorum

sonuç mükemmel olcak inş.
  • Roaccutane 3. ayın ortalarındayken doktorum teedaviyi kesti kan değerlerin yüksekliğinden dolayı.Tedavi sürecinde bilinen bütün yan etkileri yaşadım gerçekten zor bir dönem oluyor agresifleşiyor insan.Yüzün beton gibi gözlerin ufalıyor, yüzün pancar gibi kızarıyor,dudakların kuruyor.Benim karaciğerimde yağlanma oldu normalde kolesterolum hiç yokken tahlilde çıkmazken ilacı kullandıktan sonra göze çarpacak şekilde çıktı.Kullanan arkadaşları korkutmak istemem ama tahlillerini gerçekten ihmal etmesinler bazı doktorlar ilk ay da tahlile gerek duymuyorlar aslında gerçekten yanlış ben ilk ayda yüksek dozla başladım ve benm vucudumun yapısına uygun değilmiş o başladığım doz.bu yüzden karaciğerimdeki yağlanmanın bu ilk ayda olduğunu düşünüyorum.Şu an clindoxy diye bi krem var onu kullanıyorum.Eğer yüzündeki sivilceleri çok fazla olmayan arkadalar varsa 2+1 etkili kremler bazen işe yarıyor.Yani sivilceleri kaybedelim derken başka bi tarafa zarar vermeyelim.Herkeze geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: twnks

Roaccutane 3. ayın ortalarındayken doktorum teedaviyi kesti kan değerlerin yüksekliğinden dolayı.Tedavi sürecinde bilinen bütün yan etkileri yaşadım gerçekten zor bir dönem oluyor agresifleşiyor insan.Yüzün beton gibi gözlerin ufalıyor, yüzün pancar gibi kızarıyor,dudakların kuruyor.Benim karaciğerimde yağlanma oldu normalde kolesterolum hiç yokken tahlilde çıkmazken ilacı kullandıktan sonra göze çarpacak şekilde çıktı.Kullanan arkadaşları korkutmak istemem ama tahlillerini gerçekten ihmal etmesinler bazı doktorlar ilk ay da tahlile gerek duymuyorlar aslında gerçekten yanlış ben ilk ayda yüksek dozla başladım ve benm vucudumun yapısına uygun değilmiş o başladığım doz.bu yüzden karaciğerimdeki yağlanmanın bu ilk ayda olduğunu düşünüyorum.Şu an clindoxy diye bi krem var onu kullanıyorum.Eğer yüzündeki sivilceleri çok fazla olmayan arkadalar varsa 2+1 etkili kremler bazen işe yarıyor.Yani sivilceleri kaybedelim derken başka bi tarafa zarar vermeyelim.Herkeze geçmiş olsun.

Tedaviyi biraktiginda sivilcelerde bi duzelme oldumu peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_akts

quote:

Orijinalden alıntı: twnks

Roaccutane 3. ayın ortalarındayken doktorum teedaviyi kesti kan değerlerin yüksekliğinden dolayı.Tedavi sürecinde bilinen bütün yan etkileri yaşadım gerçekten zor bir dönem oluyor agresifleşiyor insan.Yüzün beton gibi gözlerin ufalıyor, yüzün pancar gibi kızarıyor,dudakların kuruyor.Benim karaciğerimde yağlanma oldu normalde kolesterolum hiç yokken tahlilde çıkmazken ilacı kullandıktan sonra göze çarpacak şekilde çıktı.Kullanan arkadaşları korkutmak istemem ama tahlillerini gerçekten ihmal etmesinler bazı doktorlar ilk ay da tahlile gerek duymuyorlar aslında gerçekten yanlış ben ilk ayda yüksek dozla başladım ve benm vucudumun yapısına uygun değilmiş o başladığım doz.bu yüzden karaciğerimdeki yağlanmanın bu ilk ayda olduğunu düşünüyorum.Şu an clindoxy diye bi krem var onu kullanıyorum.Eğer yüzündeki sivilceleri çok fazla olmayan arkadalar varsa 2+1 etkili kremler bazen işe yarıyor.Yani sivilceleri kaybedelim derken başka bi tarafa zarar vermeyelim.Herkeze geçmiş olsun.

Tedaviyi biraktiginda sivilcelerde bi duzelme oldumu peki ?

hayırr yani daha doğrusu tedavinin sonunu tam anlamıyla göremedim.Ancak bu tedaviyi uygulayan ve sonunda güzel sonuçlar alan arkadaşlarım var.
  • Allah rızası için biri yardım etsinnnnnn 3 gündür zoretanin kullanıyorum çokta istekli başladım fakat yüzümde aşırı derecede ödem oluştu şişti yanaklarım filan ve inmiyo ne yapıcağımı şaşırdım kimsede böyle bi sorun oldumu çok önemli yok yalnız bendeyse ve hemen geçmicekse ilacı bırakıcam cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hnd20

Allah rızası için biri yardım etsinnnnnn 3 gündür zoretanin kullanıyorum çokta istekli başladım fakat yüzümde aşırı derecede ödem oluştu şişti yanaklarım filan ve inmiyo ne yapıcağımı şaşırdım kimsede böyle bi sorun oldumu çok önemli yok yalnız bendeyse ve hemen geçmicekse ilacı bırakıcam cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Bu yan etkiler sadece sende değil herkez yaşıyor bu yüzden rahat ol.Doktorun muayenede bu ilacın yan etkileri ve tedavi sürecinde yaşayacaklarını sana anlatmış oolmalı.Zaten eczaneye gittiğinde ilacı alacağında da sana bi imza attırıyorlar yani bütün sorumluluk sana ait oluyor.Hamilelerin kesinlikle kullanması yasak olan ilaç.Amerika da yasaklandı diye biliyorum.Sana tavsiyem 3 ay kullanmış biri olarak kan değerlerini ölçtür kesinlikle ihmal etme.Ben yukarıda yazdığım gibi başımdan geçeNİ anlattım.Ama yineleyim eğer yüzünde çok aşırı bi şekilde sivilce yoksa ben kullanma derim sana bu ilacı.
  • Arkadaslar bu ilac kuruluk yapiyor anladik ama kasintida yapiyormu ?son gunlerde ayaklarimda kollarimda daha cok kuruyan bolgelerde tatli tatli kasinti oldu ve sonrada yara kuruluktan midir sizce yoksa Ben uyuzmu oldum :)))) vücut içinde nemlendiricimi kullansam yoksa ne onerirsiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.