Şimdi Ara

Roaccutane vb. İlaçlar Kullananlar Gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Roaccutane la eşdeğer olan aknetrent tedavimin 5. günündeyim.
    Doktor dudaklarım için Bioderma atoderm levres lip balm verdi.

Güneş koruyucu olarak yine bioderm photoderm akn mat spf 30 verdi. Daha bugün aldım ikisinide kullanmadım henüz. İkisi biraz pahalı geldi ama parasına değerse sıkıntı yok.

Bunların dışında tavsiye edeceğiniz ürünler, tedavi boyunca yapmam veya yapmamam gereken şeyler nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kafası nasıl

• Daha kafa yapmadı

• dudakların için o kremleri kullanmazsan dudağın paramparça oluyor çünkü çok fena kuruyorlar.
    yaz ayında roacctuane tedavisi uygulanmaz diye biliyorum çünkü güneşin en etkili olduğu aylardayız.
    bu yüzden güneşe ya hiç çıkma çıkacaksan da güneş kremini mutlaka sür yoksa güneş lekeleri oluşur
  • Bende bi kac sene once rocutan tedavisine baslicaktim. Bi suru kozmetik ilac falan aldim masraf ettim sonra cesaret edemedim baslamaya. Insallah sonucun olumlu olur cektigin sikintiya deger.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starbucksunstari -- 14 Haziran 2018; 16:45:35 >
  • bu tedaviye genelde sonbahar kış döneminde başlanır (tedavi ortalama 6 ay)
    sen niye şimdi başladınki en zor zamanların ağustos eylüle denk gelecek güneşten çok etkilenirsin
  • Dudak kremi için Blistex öneririm.Yazın yüzün kızarabilir dikkat et derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 50 faktör kullan roaccutane cildinin tabakasını söker 30 yetmez yanık olursun bu sefer siyah lekelerle dolarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starbucksunstari

Bende bi kac sene once rocutan tedavisine baslicaktim. Bi suru kozmetik ilac falan aldim masraf ettim sonra cesaret edemedim baslamaya. Insallah sonucun olumlu olur cektigin sikintiya deger.
    Çok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

50 faktör kullan roaccutane cildinin tabakasını söker 30 yetmez yanık olursun bu sefer siyah lekelerle dolarsın
    Evde 50 faktörde var ama kullandığım 30luk akneli ciltlere özel galiba. Tavsiye için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Köylü Çiftçi

Evde 50 faktörde var ama kullandığım 30luk akneli ciltlere özel galiba. Tavsiye için teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Bak bu vesileyle bir ürün alırken arkasını okumayı da alışkanlık haline getirirsin migrostan aldığın ekmekten tut kozmetiğe kadar önemli bir şey içeriğini bilmek. Sivilceye karşı gözenek kapatmayan kozmetik ürünlerde "komodojenik değildir" diye bir ibare olur onu takip et onu bulmaya çalış. Cetaphil veya LaRoche Posay ürünlerini tavsiye ederim cebinde varsa para git 50 faktorlük onlardan bir tane al.

• Ben 6 ay yaz aylarında roaccutane kullandım.En yüksek korumaydı sanırım 99 koruma güneş kremi, dudaklar için neutrogena / çok kuru ciltler için olanı kullandım.Tedavinin üstünden yaklaşık 2 sene geçti tek bir sivilce çıkmadı, sadece yüz değil vücudumda bile sivilce görmeyeli çok oldu.Kullanmaya başladıktan 2 ay sonra en sıkıntılı dönem kusma dönemi olacak.Nacizane tavsiyem tedavi süresince alkol kullanma karaciğerini çok yorarsın.

Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiger35

Ben 6 ay yaz aylarında roaccutane kullandım.En yüksek korumaydı sanırım 99 koruma güneş kremi, dudaklar için neutrogena / çok kuru ciltler için olanı kullandım.Tedavinin üstünden yaklaşık 2 sene geçti tek bir sivilce çıkmadı, sadece yüz değil vücudumda bile sivilce görmeyeli çok oldu.Kullanmaya başladıktan 2 ay sonra en sıkıntılı dönem kusma dönemi olacak.Nacizane tavsiyem tedavi süresince alkol kullanma karaciğerini çok yorarsın.

Geçmiş olsun.
    Dikkate alacağım teşekkürler

• Ah ah. Canım aknetrent. Var ya bu ilaca her şeyimi basabilirim. Sosyal hayatım sıfırdan şekillendi bunun sayesinde. Çok ciddiyim abartmıyorum, 6 yıldır sevgili yapamayan ben okulun en güzel kızlarından biriyle çıkmıştım. Tabi 1-2 sene önce. İlaç da biteli 2 sene oldu. Sivilce hala çıkmadı çok şükür arada 1mm çapında çıkıyor 1 güne sönüyor çok cips falan yersem. O kremleri kesinlikle kullan hocam. Su içemez hale gelirsin benden söylemesi. Hatta tedavinin son zamanlarına doğru dudakların o kadar kuruyacak ki tipin falan değişecek insanlar bir garip bakacak. Ama atlatacaksın merak etme. Geçecek o günler. Hayatımdaki ender başarılarımdan biri de şu ilacı bitirip şekillendirmek hayatımı. Gerçekten kullanmaktan korkanlar, asosyalliğe bel bağlayanlar, 5-6 aylık bir tedavinin ardından her ne kadar kötü günler geçirecek olsanız da sonunda gerçekten pastanın tamamı sizin oluyor. Bunu garanti edebilirim size. 2 yıl geçti ama herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadım. Karaciğer muhabbetleri falan vardı, ölçtürdüm geçen sene bir sorun yok. Aknetrent kullanırken 4 ve 5. aylarda spor yapıyordum ve fazla squat girmemden dolayı sırtım gerçekten kötü ağrıyordu. O da birkaç ay sonra geçti ama gerçekten ağrıyordu. Tabi bu ilacın da etkisi ama spor yapmamak en doğrusu özellikle crossfit tarzı sporlar. Ama dumbell, şınav, mekik, barfiks gibi sporları yapabilirsin. Bahsettiğim vücuda binen ağırlıklar. Başka sorusu olan herkes çekinmeden sorabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: L. Kilmister

Ah ah. Canım aknetrent. Var ya bu ilaca her şeyimi basabilirim. Sosyal hayatım sıfırdan şekillendi bunun sayesinde. Çok ciddiyim abartmıyorum, 6 yıldır sevgili yapamayan ben okulun en güzel kızlarından biriyle çıkmıştım. Tabi 1-2 sene önce. İlaç da biteli 2 sene oldu. Sivilce hala çıkmadı çok şükür arada 1mm çapında çıkıyor 1 güne sönüyor çok cips falan yersem. O kremleri kesinlikle kullan hocam. Su içemez hale gelirsin benden söylemesi. Hatta tedavinin son zamanlarına doğru dudakların o kadar kuruyacak ki tipin falan değişecek insanlar bir garip bakacak. Ama atlatacaksın merak etme. Geçecek o günler. Hayatımdaki ender başarılarımdan biri de şu ilacı bitirip şekillendirmek hayatımı. Gerçekten kullanmaktan korkanlar, asosyalliğe bel bağlayanlar, 5-6 aylık bir tedavinin ardından her ne kadar kötü günler geçirecek olsanız da sonunda gerçekten pastanın tamamı sizin oluyor. Bunu garanti edebilirim size. 2 yıl geçti ama herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadım. Karaciğer muhabbetleri falan vardı, ölçtürdüm geçen sene bir sorun yok. Aknetrent kullanırken 4 ve 5. aylarda spor yapıyordum ve fazla squat girmemden dolayı sırtım gerçekten kötü ağrıyordu. O da birkaç ay sonra geçti ama gerçekten ağrıyordu. Tabi bu ilacın da etkisi ama spor yapmamak en doğrusu özellikle crossfit tarzı sporlar. Ama dumbell, şınav, mekik, barfiks gibi sporları yapabilirsin. Bahsettiğim vücuda binen ağırlıklar. Başka sorusu olan herkes çekinmeden sorabilir.
    Hocam ben de yeni bitirdim tedavimi çok şükür 2 aydır 1 tane bile çıkmıyor.
    Sizde lekeler kaldı mı?
    İzler için ne yaptınız?

• Dudak için blistex veya bepanthol dudak kremini, yüzün çok kurursa nemlendirmek için sebamed clear face geli, yıkamak içinde avene’nin bu ilaç için üretilmiş özel serisi var onun jelini kullandım hiç kuruluk olmadı. Yazın kullanmak sıkıntı güneş kremleri çok parlıyor. Geçmiş olsun.

Buradan korkarak kullanmayanlara da önerim 16- 20 yaş aralığını geçip hala sivilceniz çıkmaya devam ediyorsa doktorunuz tavsiye ettiyse kullanın 6 sene boşuna sivilceli gezmişim. Bütün doktorlar önerdi ben intetnet yorumlarını okuyup kullanmamıştım. Her ay tahlil yaptırdım hiç sıkıntı olmadı.

• Gece yatmadan önce kullanırsan güneşin etkisine mağrur kalmazsın hocam .

• floki20 kullanıcısına yanıt
    lekeler derken çukurluklar kaldı sivilce izlerdinden kalan (baya sivilce vardı). açıkçası pek de üstüne düşmedim çünkü göze fazla batmıyor ve çil gibi duruyor uzaktan beğenen de çok olunca dediğim gibi üstüne düşmedim:d sizin bahsettiğiniz lekeler nedir?

• Benimkiler de aynı sizin gibi
  • Hocam cildimde çok fazla kırmızı leke ve büyük bir kırmızı çukur var roaccutane kullansam geçer mi.(Şuan clindoxyl ve çay ağacı setini kullanıyorum)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.