Şimdi Ara

Roaccutane sonrası tekrar sivilce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 ay düşük dozda kiloma göre dolana kadar içtim, bıraktım 2 ay sonra 7-8 adet sivilcem çıkıyor
    eskiden 30-40 tane çıkardı ama normalde hiç çıkmaması veya 1-2 tane çıkması gerekiyormuş oda 6 ay sonra felan..
    doktora gittim akne kremlerinden verdi bir halta yaradığı yok bide daha çok azdırdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende 5 sene önce kullandım. İlacı bıraktıktan sonra yüzümde 8 9 tane sivilce oluşuyodu ilaçlar filan kullandım baktım aynı durum akışına bıraktım 3 4 tane oluyor artık bendede o kadarıda takmanın bi mantığı yok bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprn-yldrm

Bende 5 sene önce kullandım. İlacı bıraktıktan sonra yüzümde 8 9 tane sivilce oluşuyodu ilaçlar filan kullandım baktım aynı durum akışına bıraktım 3 4 tane oluyor artık bendede o kadarıda takmanın bi mantığı yok bence

benim cilt aşırı yağlı şimdi sabun aldım baya iyi geldi sivilce var 8-9 tane ama kuru en azından kırmızı değiller
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mélih_1905

quote:

Orijinalden alıntı: alprn-yldrm

Bende 5 sene önce kullandım. İlacı bıraktıktan sonra yüzümde 8 9 tane sivilce oluşuyodu ilaçlar filan kullandım baktım aynı durum akışına bıraktım 3 4 tane oluyor artık bendede o kadarıda takmanın bi mantığı yok bence

benim cilt aşırı yağlı şimdi sabun aldım baya iyi geldi sivilce var 8-9 tane ama kuru en azından kırmızı değiller

Hangi sabun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.