Şimdi Ara

ROACCUTANE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Roaccutane kullanıyorum yaklaşık iki ay oldu ikinci ayımdayım bu gun 17.ci kapsulumu attım doktorum 20lik roaccutane kulllanmamı ve her gün bir kapsül kullanmamı istedi ama bu ilacı çok uzun süre kullanmam gerektireceğini düşünüyorum bu arada boy 170 kilo 57 bu konu hakkında bilgisi olan varmı sizce dozumun arttırılması gerekmiyormu dahada önemlisi TCA %15 lik kullanmayı düşünüyorrum kullanan bir çok kişi gördüm fakat onlar roaccutane tedavisi görmüyordu evde kendi imkanlarımla halletmeyi düşünüyorum acaba TCA %15 liği kullanmam kötü bir şeye yol açarmı terddütdeyim çünkü roaccutane çok tesirli bir ilaç buyrun beyler konu hakkında bilgisi olan herkes döktürsün.. :)

• Kilo almak için miydi bu ilaç?
    Ben senden de zayıfım.
  • Hayır sivilce tedavisi için kullanılan çok etkili birr ilaç kilo almak için değil....
  • Doktorun ne verdiyse onu kullan 1 doz aşağı 1 doz yukarı yada 1 gün eksik 1 gün fazla kullanma
  • Haklısın fakat bu illacı çok uzun süre kullanmamı gerektirecek ve aşırı unutkanlık asabilik yaptı çok gerginim.. :)
  • Doktor baya bi hesap yapıp veriyor zaten ilacı sakın kafana göre eksik veya fazla alma sonucta karaciğerle birebir etkileşimli bir ilaç.

2. defa kullanımın 5.ayındayım şuan.
  • Doktor nediyorsa o 6.Ayımdayım biticek işte Tesirli lafları kullanmayan kamillerin ortaya attığı iddalar hiçbiri gerçekleşmiyo dudak kuruması dışında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antidepresan?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sivarge

Doktor baya bi hesap yapıp veriyor zaten ilacı sakın kafana göre eksik veya fazla alma sonucta karaciğerle birebir etkileşimli bir ilaç.

evet o yüzden bol su içmek gerekiyor... nemlendirici olarak ne kullanıyorsun güneş kremi vs ?
  • quote:

Doktor baya bi hesap yapıp veriyor zaten ilacı sakın kafana göre eksik veya fazla alma sonucta karaciğerle birebir etkileşimli bir ilaç.

neden 2. defa kullanıyorsun 1. deneyişinde etki etmedimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudo05

quote:

evet o yüzden bol su içmek gerekiyor... nemlendirici olarak ne kullanıyorsun güneş kremi vs ?

Dudak kremi olarak bilinen markaların nemlendiricileri yerine daha az bilinen markaların dudak onarıcılarını kullanıyorum.Güneş kreminide yazın sadece yüzüme sürdüm.2 aydır felan yakıcı güneş olmadığı için güneş kremi kullanmıyorum.
  • bende gidicem yakında banada verecek el mahkum.Kan tahlili alırlar herşeyine bakıp dojaz ayarlarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smasher1907

Doktor nediyorsa o 6.Ayımdayım biticek işte Tesirli lafları kullanmayan kamillerin ortaya attığı iddalar hiçbiri gerçekleşmiyo dudak kuruması dışında.

6. aya gelmişsin bir etkisi yokmu ? daha kullanmaya devam edecekmisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musa143

quote:

Doktor nediyorsa o 6.Ayımdayım biticek işte Tesirli lafları kullanmayan kamillerin ortaya attığı iddalar hiçbiri gerçekleşmiyo dudak kuruması dışında.

Dediğim gibi sadece dudak kuruluğu burun kanaması diyolardı bnde sadece çatlama vardı 1-2 gübn sürdü eklem ağrılarıda 1 hafta falan şimdi diceksin ne kullandın zerre dikkat etmedm ay su içeyim yada krem süreyim diye kullanmadım hiç geçen kontrolde soğuktan yüzüm kızarmıştı excipal hydro verdi doktor 1-2 sürdüm daha da devam etmedim dudak içinde bepanthen krem merhem farketmez.

• quote:

quote:

bu ilaç kişiden kişiye gösterdiği etki değişir kimi insanlarda daha geç sonuç verir ama eninde sonunda sonuç verir gerçekten iyi bir ilaç kullanmak her babayiğidin harcı değil çok kötü sonuçlar doqurabiliyor illaki kardeşimde etkisi wardır ama bu ialcı etkisini görünce sivilceler bırakmıyorsun eğer öyle bırakınca sonra berbat hale gelebiliyor her vücudun belli bir doz aşımı var onu tamamlamak gerekir...

• arkadaşlar bende kullanmayı düşünüyorum hangi doktora gitmeliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightwish

arkadaşlar bende kullanmayı düşünüyorum hangi doktora gitmeliyim

cildiye dokturuna gitmelisin
  • quote:

alakası bile yok kesinlikle kamillerin ortaya attıqı saçma sapan iddialar değil bunu kendi vücudunda kullanıpta kafadan yorum yapamazsın mesela bende aşırı asabilir ve unutkannlık yaptı birçok yan etkisi var adamlar boşunamı kolum gibi reçete yapmışlar...
  • quote:

quote:

İlk olarak 2010 senesinde başladım.Aşırı derecede çok ve iltihaplı sivilce vardı.Sadece yüz değil sırt ve göğüs bölgesindede.7 ay kullandıktan sonra tüm sivilceleri izleri felan ne varsa hepsi düzelti baya baya pürüssüz oldu ergenlikten önceki gibi.

2011 in başlarına doğru tek tük çene bölgemde ve alın bölgemde tekrar çıkmaya başladı ama sadece kızarıklık gibiydi görünüş dışında herhangi bir etkisi yoktu.O sene öyle devam etti alternatif çözümlere(kükürtlü sabun,kil maskesi,sebamed ph 5,5 sabun gibi) yöneldim az bi etkisi oldu.

2011 in son dönemiyle bu senenin başında ise çenemde çıkan sivilceler iltihaplı olmaya başladı.Baya rahatsızlık veriyordu.Jiletle felan hiç traş olmamıyordum.Artı olarak göğüs bölgemde de iltihaplı sivilceler çıktı ve 2,3 ay boyunca hiç geçmedi.Tekrar doktora göründüm,hafif kremler ve antibiyotik verdi.(clindoxil,isotrexin ve tredox du heralde hapı hatırlayamadım.)

Kremleri ve hapı 2 ay kullandım en ufak bir faydasını görmedim.En sonunda tekrardan roaccutane yazdı doktor.2 ay sonra göğsümdeki sivilceler tamamen kayboldu yüzümdekilerse zararsız kızarıklara dönüştü.Şuan 5. ayın sonlarındayım,tekrardan pürüssüz oldu ve tüm izler kızarıklıklar iyice köreldi.İnş dahada çıkmazda kurtulurum.

Biraz uzun oldu ama süreci tam olarak anlatmak istedim soracağınız soru varsa sorabilirisiniz,bildiğim kadarıyla yanıtlamaya çalışırım.

Edit. 2 kullanımdada sabah 10mg akşam 20mg kullandım.İlk başladığımda boy 1.72 kilo 75-78 arasıydı.Şuan boy 1.77 felan kilo 75 dozajı nasıl hesapladı bilmiyorum ama boy ve kilo bilgisiyle hesapladı.19 yaşındayım bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sivarge -- 30 Kasım 2012; 19:51:24 >

• Kaç TL bu ilaç? Doktor bana da bunu önermişti?
  • quote:

quote:

quote:

İlk olarak 2010 senesinde başladım.Aşırı derecede çok ve iltihaplı sivilce vardı.Sadece yüz değil sırt ve göğüs bölgesindede.7 ay kullandıktan sonra tüm sivilceleri izleri felan ne varsa hepsi düzelti baya baya pürüssüz oldu ergenlikten önceki gibi.

2011 in başlarına doğru tek tük çene bölgemde ve alın bölgemde tekrar çıkmaya başladı ama sadece kızarıklık gibiydi görünüş dışında herhangi bir etkisi yoktu.O sene öyle devam etti alternatif çözümlere(kükürtlü sabun,kil maskesi,sebamed ph 5,5 sabun gibi) yöneldim az bi etkisi oldu.

2011 in son dönemiyle bu senenin başında ise çenemde çıkan sivilceler iltihaplı olmaya başladı.Baya rahatsızlık veriyordu.Jiletle felan hiç traş olmamıyordum.Artı olarak göğüs bölgemde de iltihaplı sivilceler çıktı ve 2,3 ay boyunca hiç geçmedi.Tekrar doktora göründüm,hafif kremler ve antibiyotik verdi.(clindoxil,isotrexin ve tredox du heralde hapı hatırlayamadım.)

Kremleri ve hapı 2 ay kullandım en ufak bir faydasını görmedim.En sonunda tekrardan roaccutane yazdı doktor.2 ay sonra göğsümdeki sivilceler tamamen kayboldu yüzümdekilerse zararsız kızarıklara dönüştü.Şuan 5. ayın sonlarındayım,tekrardan pürüssüz oldu ve tüm izler kızarıklıklar iyice köreldi.İnş dahada çıkmazda kurtulurum.

Biraz uzun oldu ama süreci tam olarak anlatmak istedim soracağınız soru varsa sorabilirisiniz,bildiğim kadarıyla yanıtlamaya çalışırım.

anladım teşekkürler açıkladığın için

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.