Şimdi Ara

Rks azure 50 pro ateşleme beyni arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
54
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın aleyküm rks azure 50 pro motorum var ve motorum arıza yapmıştı ateşleme beyninin bozulduğunu söyledi usta değiştirdi sorun düzeldi ama tekrar aynı sorun oldu tekrar değişti ve her defasında parça ücreti ve işçilik ücretini verdim ve şimdi tekrar aynı sorun ile karşı karşıyayım bu ürünü kendim internet üzerinden satın alıp değiştirmek istiyorum fakat DC mi yoksa AC mi olduğunu bilmiyorum orijinal beynin üzerin de DC-CDİ-28V yazıyor internet üzerinden bir satıcı ile konuştum bana bu bilgiyi vermiyor ve fabrikanın da bunun bilgisini vermez dedi beynin üzerindeki yazanların yeterli olmadığını söyleyerek beni geçiştirdi sizin bir bilginiz var mı teşekkür ederim yorumlarınızı bekliyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hocam parça değişiyor yine aynı sorun oluyor utanmaz tamirci para istemeye utanmıyor siz neden verirken düşünmüyorsunuz daha yeni değiştik demişsiniz böyle saçmalık olur mu.İnsan yaptığı işin arkasında olur biraz hadi 1 kez gittiniz iki kez gittiniz 3 nedir başka tamirciye gidin güvenilir sağlam olsun bu parça neden bozuluyor sorun o.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rayli82 kullanıcısına yanıt
    2. Kez değiştini söyledim şaşırmış gibi yapıyo ve bu sefer de tekrar bozulursa ne olacağını sorduğumda ateşleme sargısını değiştiricez dedi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MücahitSezgin KKULJ kullanıcısına yanıt

hocam başka tamirciye gidin yetkiliyse şikayet edin 1 tamam 2 sıkıntı 3 artık dolandırıcılığa girer hem de paranızı 2.de bile almaması lazımdı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.