Bildirim
RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808) (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şöyle birşey ilginizi çeker mi? 3 USB girişi ve 3 Amper adaptörü varmış.
http://minix.com.hk/portfolio-items/neo-x5/ buda internet sayfası taze taze
-
quote:
Orijinalden alıntı: android hastası
Şöyle birşey ilginizi çeker mi? 3 USB girişi ve 3 Amper adaptörü varmış.
http://minix.com.hk/portfolio-items/neo-x5/ buda internet sayfası taze taze
gerçekten güzel cihaz ama satan bir yer göremedim ben :(
-
evet şuan sitede de satışı yok. Bekleyip görelim bakalım aklımızda bulunsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: android hastası
evet şuan sitede de satışı yok. Bekleyip görelim bakalım aklımızda bulunsun.
bnim için tek artısı kendi optik çıkışı olması aslında diğer özellikleri aynı bizimkilerle (onuda tv nin optik çıkışını kullanarak çözüyorum ) :D ethernet girişini usb den hallediyorum zaten :D yeni alacak olanlar için güzel tabi :D -
Bu konuyu takip etmekte yanlış mı yapıyorum ne? Sürekli yeni şeyler, farklı projeler... Ben alır arada kullanırım diye düşünürken şimdi kafamda fırtınalar kopuyor. Bir an önce alıp işe koyulmak istiyorum. Yok yere bana uğraşacak iş çıkarttınız :)
Bu konu, bu bilgilerle daha benim gibi çok insanın kafasında fırtınalar koydurtur. Uğraşıp fikirlerini, bilgilerini paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler. Şahsen devamını ve olası dokümanları dört gözle bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p4mdut -- 23 Ekim 2012; 13:45:30 > -
bence 2 kasımı bekleyin ve Hi802 model alınız... ben benım kargodan umudumu kesıtıgım ıcın dun ıptal ettirdim....
HI802 Modelini bekliyorum.. bence en iyisi bu cihaz...
http://www.hiapad.com/?p=1939
Quad Core Cpu
Bluetooth
8Gb -
quote:
Orijinalden alıntı: eCCo
quote:
Orijinalden alıntı: ocean72
Benim cihazlar geldi. Darısı diğer arkadaşların başına.
Yeni offical yazılım çıkana kadar mevcut haliyle kullanacağım. Yeni firmware çıkınca da yukarıdaki gibi yüklerim.
Bu arada adaptör, 5v ve 1A. Hiç kullanmadan 2A lik birşey mi alayım acaba?
Gerçekten minicik birşey. Dış kaplaması çok iyi. Yumuşak kauçuk izlenimi veriyor
Selamlar
bence hiç uğraşmadan kaliteli bir 5v 2A birşey al, hama marka yada apple'ın ipad için olan 10w lık adaptörlerinden yani kaliteli birşey olsun mesela benim cihazla birlikte gelen adaptör vızzz diye ses çıkartıyor düşük frekansta :D ondan hiç kullanmadım bile, ipad'ın şarj aleti var onu kullanıyorum... benim tavsiyem dir ki yeni ve kaliteli adaptör alın ve kullanın herzaman...
driver gerekmemesi gerekiyor tekrardan, istersen firmware yüklemeyi dene yüklüyorsa sorun yoktur :D
:D :D
Elimde motorola cep telefonumdan kalma 5V 1.2 A lik iyi bir adaptör var. Onu kullanmamın mahsuru olur mu? Masraf yapmayalım boşuna...
Cihazı kullanırken ne olursa, adaptör "amperajı yetmiyor a" , "adaptör sorunlu ya" yorumlamalı ?
Selamlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean72 -- 23 Ekim 2012; 16:21:07 >
-
Bu arada evimde aşağıdaki hdmi, optic ses çoğaltıcısını kullanıyorum. İhtiyacı olanlara kesinlikle tavsiye ederim. Onu bağla bunu bağla ne amfide ne de lcd de hdmi giriş kalmadı. Çoğaltmak için birebir. Çok başarılı... 4 takım giriş 1 takım çıkış. Yani tv nizin 1 hdmi portuna 4 hdmi kablo bağlayabiliyorsunuz...
http://www.htdepot.com/HDVio_8x2_HDMI_Optical_Switcher_p/hdts82c.htm
Selamlar -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: eCCo
quote:
Benim cihazlar geldi. Darısı diğer arkadaşların başına.
Yeni offical yazılım çıkana kadar mevcut haliyle kullanacağım. Yeni firmware çıkınca da yukarıdaki gibi yüklerim.
Bu arada adaptör, 5v ve 1A. Hiç kullanmadan 2A lik birşey mi alayım acaba?
Gerçekten minicik birşey. Dış kaplaması çok iyi. Yumuşak kauçuk izlenimi veriyor
Selamlar
bence hiç uğraşmadan kaliteli bir 5v 2A birşey al, hama marka yada apple'ın ipad için olan 10w lık adaptörlerinden yani kaliteli birşey olsun mesela benim cihazla birlikte gelen adaptör vızzz diye ses çıkartıyor düşük frekansta :D ondan hiç kullanmadım bile, ipad'ın şarj aleti var onu kullanıyorum... benim tavsiyem dir ki yeni ve kaliteli adaptör alın ve kullanın herzaman...
driver gerekmemesi gerekiyor tekrardan, istersen firmware yüklemeyi dene yüklüyorsa sorun yoktur :D
:D :D
Elimde motorola cep telefonumdan kalma 5V 1.2 A lik iyi bir adaptör var. Onu kullanmamın mahsuru olur mu? Masraf yapmayalım boşuna...
Cihazı kullanırken ne olursa, adaptör "amperajı yetmiyor a" , "adaptör sorunlu ya" yorumlamalı ?
Selamlar
wifiden memnun değilsen yakın olması rağmen iyi çekmiyorsa, usb den birşey bağlayınca çalışmıyorsa yada durduk yere restart atıyorsa makine ozaman yetmiyordur güç
-
quote:
Orijinalden alıntı: hasanprg
mk808 e HDMI dönüştürücü takmak gerekiyor,fazladan bir kablo daha sallanacak, herşeyi bağlayınca alet örümcek gibi olur. UG802 de en azından HDMI problemi yok. Bunu mini yapmanın mantığı nedir onu da anlamıyorum. Sığmıyorsa 2mm geniş olsun alet.
aynen şu giriş çıkışları normal boyutlarda adam gibi yapsalar olmaz sanki. yok dönüştürücü ara, onu taksan her yan kablo aparat. ekstra masraf.vs.vs. tablet lerin çoğuda aynı dertten muzdarip. -
808 i otomatik olarak kapatabilmek için ses sistemimin usb disk giriş yerinden verdim gücünü. Ses sistemini kapatınca 808 de tamamen kapanıyor. akıllı kumanda ile bunları programlayınca herşey tek tuşla açılıp kapanıyor.
Facebook ve youtube gibi sitelerin ikonlarını anaekrana nasıl koyarız? -
quote:
808 i otomatik olarak kapatabilmek için ses sistemimin usb disk giriş yerinden verdim gücünü. Ses sistemini kapatınca 808 de tamamen kapanıyor. akıllı kumanda ile bunları programlayınca herşey tek tuşla açılıp kapanıyor.
Facebook ve youtube gibi sitelerin ikonlarını anaekrana nasıl koyarız?
simgesinin üzerine basılı tut ana ekrana ekler kendini, ama istersen widgetlarını da ekleyebilirsin ozaman daha bi yardımcı olur sana :D -
Bugün bayağı bir karıştırdım... "astro file manager ı" keşfettim. Bununla yüklediğim uygulamaları ilk kez açtıktan sonra kapattığımda kısayol logosunu masaüstünde göremiyorum. Nasıl masaüstüne gelecekler, yada ben o programları açmak için her defasında tekrardan mı kuracağım?
Selamlar -
quote:
Bugün bayağı bir karıştırdım... "astro file manager ı" keşfettim. Bununla yüklediğim uygulamaları ilk kez açtıktan sonra kapattığımda kısayol logosunu masaüstünde göremiyorum. Nasıl masaüstüne gelecekler, yada ben o programları açmak için her defasında tekrardan mı kuracağım?
Selamlar
sağ üst köşede app drawer butonu var altı tane küçük kare şeklinde ona bas yüklü olan bütün programları görürsün... -
Merhaba, herkese iyi bayramlar dileyerek başlayayım .
Hafiften androidçi kıvamına gelmeye başladım . Dün bayağı bir oyun applkasyon yükledim , ama oyun açılmasına rağmen f10 a (kumandaya) bastığımda ekranı tiklayamadigi oyunlar var sebebi uyumsuzluk mü acaba?? Mesela temple run, subway Surfer gibi oyunlar.. Ben cihazın mantığını cok beğendim . LCD resmen boyut atladı . Şimdi yeni firmware i bekliyorum. eCCo dostum bir de onu root lu sunarsa harika olur. Hdfilm izle sitesinde " dns ayarlarinizi" değiştirin diyor. Aksi halde bir cok film açılmıyor. Bu dns ayarları mk808 icin nereden ve nasıl değiştirilir . Cihazla bir cok adaptör denedim . 1a den 2,1 a e kadar. Psikolojik olabilir tabi ama en iyisi kutusundan çıkan 1 a lik olan gibi geldi bana. Masaüstüne bir de hareketli ekran teması yerleştirdim . Görüntü canavar gibi oldu. Çocuklar oyun sırası icin kavgaya başladılar bile, özellikle 52" teki kocaman angry birds ü gördüklerinde...
Bende harici adaptorlu USB hub var bunu otg portundan bağlayıp USB yi çoğaltabilir miyim acaba??
Ekran söylendiği gibi hafifçe yukarıdan basık, yazilimla düzelir . Bir de ayarlarda ekran zoom ayarı var. Bunu da, cihazın ekran görüntüsünü tv nin ekranına oturtmak icin ayarlamamız mı gerekiyor acaba?? Bayağı bir soru oldu ama cevaplar herkese yarayacaktir . Özetle cihazı cok beğendim
Herkese selamlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean72 -- 24 Ekim 2012; 9:43:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Merhaba, herkese iyi bayramlar dileyerek başlayayım .
Hafiften androidçi kıvamına gelmeye başladım . Dün bayağı bir oyun applkasyon yükledim , ama oyun açılmasına rağmen f10 a (kumandaya) bastığımda ekranı tiklayamadigi oyunlar var sebebi uyumsuzluk mü acaba?? Mesela temple run, subway Surfer gibi oyunlar.. Ben cihazın mantığını cok beğendim . LCD resmen boyut atladı . Şimdi yeni firmware i bekliyorum. eCCo dostum bir de onu root lu sunarsa harika olur. Hdfilm izle sitesinde " dns ayarlarinizi" değiştirin diyor. Aksi halde bir cok film açılmıyor. Bu dns ayarları mk808 icin nereden ve nasıl değiştirilir . Cihazla bir cok adaptör denedim . 1a den 2,1 a e kadar. Psikolojik olabilir tabi ama en iyisi kutusundan çıkan 1 a lik olan gibi geldi bana. Masaüstüne bir de hareketli ekran teması yerleştirdim . Görüntü canavar gibi oldu. Çocuklar oyun sırası icin kavgaya başladılar bile, özellikle 52" teki kocaman angry birds ü gördüklerinde...
Bende harici adaptorlu USB hub var bunu otg portundan bağlayıp USB yi çoğaltabilir miyim acaba??
Ekran söylendiği gibi hafifçe yukarıdan basık, yazilimla düzelir . Bir de ayarlarda ekran zoom ayarı var. Bunu da, cihazın ekran görüntüsünü tv nin ekranına oturtmak icin ayarlamamız mı gerekiyor acaba?? Bayağı bir soru oldu ama cevaplar herkese yarayacaktir . Özetle cihazı cok beğendim
Herkese selamlar
iyi bayramlar diyerek başlıyorum bende,
bağzı oyunlarda o sıkıntı var evet ama o oyundan kaynaklanıyor sadece dokunmatik ekran için yapılan oyunlar o şekilde ... bizim klavyenin event'leri ile uyuşmuyorlar heralde, ama okadar sıkıntılı bir durum değil ve çözüme kavuşabilir bir sıkıntı D:
yeni fw çıkınca zaten direk ekleyeceğim konuya , saolsun yabancı arkadaşlar root ve market fix'ini test ettikten sonra yayınlıyorlar
dns ayarları için markette programlar bulunmakta, yada wifi ye girip gelişmiş ayarlardan ayarlayabilirsin biraz karıştır orda statik ip kullan gibi bir seçenek olacak ve ordan ayarlayabiliyorsun...
usb hub tabiki bağlayabilirsiniz sorun olmaz....
eğer tv de goruntu tam oturuyorsa ayarlamanıza gerek yok ama ayarları kurcalamaktan çekinmeyin :D:D gözünüze en güzel gelen ayara getirince bırakırsınız :D
-
Mk808 i iş bitimi kapatmazsak, sadece boşa enerji mı harcıyor oluruz, yoksa zamanla adaptörün Yada cihazın kendisinin bozulmasına mı neden oluruz??
Sadece enerji tüketimi sorunsa, aylık ne kadar harcar acaba??
Selamlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Atılgandan durum raporu :))
2.1 a lik hama marka bir adaptör alıp onunla besledim.
trust marka 4 lü usb hub ım vardı.mk808 e bağladım. f10 u onun üzerinden besledim problemsiz çalıştı -
0,99 dolara asphalt 7 indirdim ama yüklemedi . Uyumsuz herhalde. Bu cihazlar icin parayla uygulama alma taraftarı değilim. Çoğu uyumsuz çünkü ...
Bu sebeple ilk mesaja "ÇALIŞAN UYGULAMALAR" kısmını da ilave etmeliyiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean72 -- 24 Ekim 2012; 16:19:00 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X