Şimdi Ara

RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.386
Cevap
49
Favori
215.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar, bu cihazı turkcell vınn'la kullanabilir miyim? Cihaza Vınnı taktığımda internete bağlanabilir miyim, Lcd televizyona bağladığımda (Samsung LE32D403) görüntü ve ses alabilir miyim? Teşekkürler.
  • Yeni cihaz yapmislar UHOST 2 digerlerinden daha performansli demisler. 2 usb girisi var. Bu da guzelmis. İnceleme mi tikla gor
    http://blog.geekbuying.com/index.php/2012/11/09/uhost-2-mini-pc-review/

Bu cinlilerin yaptigida is mi bizim cihaz yolda eskidi yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi android hastası -- 9 Kasım 2012; 23:36:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: android hastası

Yeni cihaz yapmislar UHOST 2 digerlerinden daha performansli demisler. 2 usb girisi var. Bu da guzelmis. İnceleme mi tikla gor

Kapanma olayını çözmüşler..

İmito MX1 iptal edip bunumu alsak ne ama nand flash 4gb.
    +1 Kasım 30 da gönderilecekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat ÖZDAĞ -- 10 Kasım 2012; 0:25:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat ÖZDAĞ

quote:

Yeni cihaz yapmislar UHOST 2 digerlerinden daha performansli demisler. 2 usb girisi var. Bu da guzelmis. İnceleme mi tikla gor

kapanma olayı derken.. bluetooth var dimi bunda da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 10 Kasım 2012; 8:20:26 >

• Günaydın,

finless in son firmwareinden sonra kapatıp tekrar açtığınızda cihazın çökme olayı çözüldü. Her akşam kapatıp sonraki akşam tekrar açıyorum ben sıkıntı yor. Maaşallah 3 günden beri ethernet ile bağlı internette de sorun yok gibi. Şu an iyiyim MK808 ile...
  • Bende finless bob ug802 için olan rom'unu kullanıyorum ve gayet güzel çalışıyor,
    ayrıca bir arkadaş 5.1 ses çıkışı için sormuştu sonuc olumsuz, benim anfinin dts yada dobly ışığını yakamadı hiçbir video, diceplayer'ın özelliği var diye duydum ama onu denemedim daha...
    şu anda utorrent kullanarak film indiriyorum usb flash disk'e sorunsuz...
    indikten sonra altyazı indiricem gene cihazdan ve bakalım nasıl olacak :D

RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eCCo -- 10 Kasım 2012; 11:03:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eCCo

Bende finless bob ug802 için olan rom'unu kullanıyorum ve gayet güzel çalışıyor,
    ayrıca bir arkadaş 5.1 ses çıkışı için sormuştu sonuc olumsuz, benim anfinin dts yada dobly ışığını yakamadı hiçbir video, diceplayer'ın özelliği var diye duydum ama onu denemedim daha...
    şu anda utorrent kullanarak film indiriyorum usb flash disk'e sorunsuz...
    indikten sonra altyazı indiricem gene cihazdan ve bakalım nasıl olacak :D

RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808)

İmitoda kapanma sonrasi dosya bozma ilayı varmıdir acaba? Cunku uhost2de buton konulmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

quote:

kapanma olayı derken.. bluetooth var dimi bunda da

Soft offtan bahsediyorum.Evet BT var ama Romu 4gb iste.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• korktuğum başıma geldi.dün akşam itibarıyla mk808 arka arkaya 2 kez restart attı üçüncü restartta bir daha açılmadı.sabahında da 2-3 saat aralıklarla restart atmıştı açılıp tekrar çalışmaya devam ediyordu.fakat bu son kapanıştan sonra artık cihaz açılmıyor.minik mavi ışık söndü.AC adaptör üzerindeki kırmızı ışık normalde sabit yanardı.şimdi yanıp sönüyor.geegbuying e durumu bildirdim cevap gelmedi.cihazı geri göndersem bu bana kaç paraya patlar bilen varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lideramca

korktuğum başıma geldi.dün akşam itibarıyla mk808 arka arkaya 2 kez restart attı üçüncü restartta bir daha açılmadı.sabahında da 2-3 saat aralıklarla restart atmıştı açılıp tekrar çalışmaya devam ediyordu.fakat bu son kapanıştan sonra artık cihaz açılmıyor.minik mavi ışık söndü.AC adaptör üzerindeki kırmızı ışık normalde sabit yanardı.şimdi yanıp sönüyor.geegbuying e durumu bildirdim cevap gelmedi.cihazı geri göndersem bu bana kaç paraya patlar bilen varmı acaba?

eCCo'nu bir fotoğrafta paylaştığı reset butonu vardı belki ordan çözüm bulabilirsin dostum.

• quote:

korktuğum başıma geldi.dün akşam itibarıyla mk808 arka arkaya 2 kez restart attı üçüncü restartta bir daha açılmadı.sabahında da 2-3 saat aralıklarla restart atmıştı açılıp tekrar çalışmaya devam ediyordu.fakat bu son kapanıştan sonra artık cihaz açılmıyor.minik mavi ışık söndü.AC adaptör üzerindeki kırmızı ışık normalde sabit yanardı.şimdi yanıp sönüyor.geegbuying e durumu bildirdim cevap gelmedi.cihazı geri göndersem bu bana kaç paraya patlar bilen varmı acaba?

ürünle birlikte gelen adaptör ilemi kullandın cihazı dostum ?
  • quote:

İmitoda kapanma sonrasi dosya bozma ilayı varmıdir acaba? Cunku uhost2de buton konulmuş.

o durum normal bi durum değil, cihazlarda olmayan bir durum aslında sadece mk808 in bir beta firmware inde görüldü o durum ve daha sonra hemen beta2 fw çıkarttılar yani extrem bir durumdu o... imito da yoktur... ayrıca soft button dedikleri cihazı yazılım ile kapatabilme imito da varmı yokmu bilmiyorum şu anda...
    ben ug802 yi kapatmadan fişten vs söküyorum bir sıkıntı olmadı ayrıca reboot app'ı yükleyip cihaz kendini reboot ederkende sökebilirsiniz :D
  • denememi istediğiniz birşey varsa yazın bugun biraz vaktim var ve deneyebilirim
  • quote:

quote:

o durum normal bi durum değil, cihazlarda olmayan bir durum aslında sadece mk808 in bir beta firmware inde görüldü o durum ve daha sonra hemen beta2 fw çıkarttılar yani extrem bir durumdu o... imito da yoktur... ayrıca soft button dedikleri cihazı yazılım ile kapatabilme imito da varmı yokmu bilmiyorum şu anda...
    ben ug802 yi kapatmadan fişten vs söküyorum bir sıkıntı olmadı ayrıca reboot app'ı yükleyip cihaz kendini reboot ederkende sökebilirsiniz :D

O butonu senmi yaptın.

• quote:

O butonu senmi yaptın.

evet ben yaptım cihaza fw atarken kolaylık olsun diye :D normalde ug802 de reset buton u yok..

tunein radio yükledim arka planda gayet düzgün çalışıyor...
  • quote:

quote:

O butonu senmi yaptın.

evet ben yaptım cihaza fw atarken kolaylık olsun diye :D normalde ug802 de reset buton u yok..

Aynı şekilde soft off butonu yapılabilirmi? Standby için peki?
  • quote:

quote:

eCCo'nu bir fotoğrafta paylaştığı reset butonu vardı belki ordan çözüm bulabilirsin dostum.

reset butonunu tıkladım.hiç bir değişiklik yok.

• quote:

quote:

evet kendi adaptörü ile denedim.şimdi mail geldi geekbuying den.
    hi dear.
    sorry for this problem.
    could u change another adapter cable?
    the adapter cable may be defetive.
    any problem, feel free to contact us.

Regards,
    anna

farklı adaptör ve kablo denedim.değişen birşey yok.onların adaptör ve kablosu benim başka bir cihazımda çalışıyor.
    yani onların adaptörde sorun yok.

• quote:

quote:

quote:

O butonu senmi yaptın.

Aynı şekilde soft off butonu yapılabilirmi? Standby için peki?

onu bilemiyorum ama olmaz büyük ihtimalle, içinde özel bir devre olması gerekmektedir. yani power supply de o özellik olması gerekir :D

• quote:

quote:

quote:

evet kendi adaptörü ile denedim.şimdi mail geldi geekbuying den.
    hi dear.
    sorry for this problem.
    could u change another adapter cable?
    the adapter cable may be defetive.
    any problem, feel free to contact us.

Regards,
    anna

farklı adaptör ve kablo denedim.değişen birşey yok.onların adaptör ve kablosu benim başka bir cihazımda çalışıyor.
    yani onların adaptörde sorun yok.

ben hep diyorum bu konu başladığından beri cihazla beraber gelen power supply ile kullanmayın diye, umarım cihazda donanımsal bir sorun olmamıştır 5v 2amp adaptör ile deneyin.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.