Şimdi Ara

RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808) (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.386
Cevap
49
Favori
212.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zeals gk 802 cihazımda önceden çalışan digitürk play uygulaması artık çalışmıyor daha doğrusu program açılıyor fakat maça tıkladığında görüntü gelmiyor bu sorunun çözümü var mı acaba cihazda android 4.04 yüklü
  • quote:

Orijinalden alıntı: wersin3230

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

Orijinalden alıntı: ap58

arkadaşlar ug007 için güncel yazılım varmı varsa paylaşılırsa sevınırım
    bırde bu ug 007 lerde cep tel rk 802IIIs lerdekı gıbı kontrol edılen bır yazılım var mı varsa paylaşılırsa sevınırım

ug 007 lere hangı yazılımlar ortak kullanılıyor

sımdıden herkese tesekkurler

Merhabalar hocam bende UG007B var.

Bu cihaza rom yüklemek isterken brick oldu.Rockbatch tool ile rom atmak istiyorum ama hata veriyor. Yükleme yapanlar bilir. Cihazı bağladığımızda bu programda cihazın bağlandığı gösteren YEŞİL renk yerine MAVİ yanıyor. Yani cihaz download moda geçemiyor. Cihaz "maskstorage" modda açılıyor ve yeni romda atamıyorum. Bu sorunu nasıl halledebilirim?

cihazi acip nand flash in 7. ve 8. ayaklarini kisa devre yapmalisin.bu arada cihaz otg kismindan pc ye bagli olmali.benim imito da ayni sorunu bu yontemle cozmustum.hatta xda sitesinde resimli anlatimi vardi.

Link verebilir misin hocam xda dan?

• şu an quad core lardan tavsiye edebileceğiniz en iyi marka modeller hangileridir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bırde bu ug 007 lerde cep tel rk 802IIIs lerdekı gıbı kontrol edılen bır yazılım var mı varsa paylaşılırsa sevınırım

Bu cihaza rom yüklemek isterken brick oldu.Rockbatch tool ile rom atmak istiyorum ama hata veriyor. Yükleme yapanlar bilir. Cihazı bağladığımızda bu programda cihazın bağlandığı gösteren YEŞİL renk yerine MAVİ yanıyor. Yani cihaz download moda geçemiyor. Cihaz "maskstorage" modda açılıyor ve yeni romda atamıyorum. Bu sorunu nasıl halledebilirim?

cihazi acip nand flash in 7. ve 8. ayaklarini kisa devre yapmalisin.bu arada cihaz otg kismindan pc ye bagli olmali.benim imito da ayni sorunu bu yontemle cozmustum.hatta xda sitesinde resimli anlatimi vardi.

www.freaktab.com/archive/index.php/t-1943.html

http://chunchaichang.blogspot.jp/2012/12/rockchip-3066-ug802mk802iiimk808.html

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=41923478

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wersin3230 -- 11 Ekim 2013; 15:08:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

www.freaktab.com/archive/index.php/t-1943.html

http://chunchaichang.blogspot.jp/2012/12/rockchip-3066-ug802mk802iiimk808.html

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=41923478

Eyvallah çok iyi oldu bu.

• arkadaşlar bayram sonu mk808 almak istiyorum. sormak istediğim facebook, netten ve usb'den film izlemek ve gazete/haber takibi için kullancağım oyunlar vs. pek önemli değil önerir misiniz ?
  • arkadaşlar bende mk802 ıı modeli var net biraz uzak cihaza usb wifi aparat takabilir miyiz cihaza evde prige adlı bir wifi vardı ancak tanımadı varmı önereceğiniz bir cihaz
  • mk808 üzerinde cwm kurulu, anladığım kadarıyla android 4.2 ile gelen değişiklik neticesinde şimdilik cwm ile 4.2 rom kurulamıyor. Finless 2.1 romu flash tool ile zorda olsa kurdum. Açılıştan sonra sdcard mount etmiyor, dahili hafıza 1 gb olarak görünüyor, marketten program yükleyebilirken f-droid gibi marketlerden uygulama yükleyemiyorum. Recovery modunda da sdcard mount olmuyor. Bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen var mıdır?
  • nerdeyse 1 ay önce geekbuy dan sipariş ettiğim mk808 sonunda geldi. ancak wireless kopup duruyor. o kadar kötü ki cep telefonundan dibinde yayın yaptım gene de ara ara koptu ama sonunda bir mx player indirip film izleyebildim. 5+1 e felan sesi iyi verebildi. görüntü fena değil ama wifi yok gibi bişe. nette arattırdım. tamirat videosu var ama geri mi yollasam çine :) napsam böyle mi kullansam çok üzgünüm şu an. dlna yoksa yazık yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: larmral

nerdeyse 1 ay önce geekbuy dan sipariş ettiğim mk808 sonunda geldi. ancak wireless kopup duruyor. o kadar kötü ki cep telefonundan dibinde yayın yaptım gene de ara ara koptu ama sonunda bir mx player indirip film izleyebildim. 5+1 e felan sesi iyi verebildi. görüntü fena değil ama wifi yok gibi bişe. nette arattırdım. tamirat videosu var ama geri mi yollasam çine :) napsam böyle mi kullansam çok üzgünüm şu an. dlna yoksa yazık yani

wifi olayı malesef bu urunlerde berbat... en son urunun ıcını acıp wıfı ıcın olan kabloda ant ve gnd kablolarından gnd olanı iptal ederek biraz daha ıyılesme bekleyebılırsın
  • wifi için iade etsem mi asıl onu düşünüyorum. bi de videodaki gibi yapsakhttp://www.youtube.com/watch?v=G3j6rOp0lvY çözer mi boşa uğraşmasak mı ?
  • quote:

wifi için iade etsem mi asıl onu düşünüyorum. bi de videodaki gibi yapsakhttp://www.youtube.com/watch?v=G3j6rOp0lvY çözer mi boşa uğraşmasak mı ?

İade edin. Değişim isteyin farklı bir ürünle.
  • quote:

wifi için iade etsem mi asıl onu düşünüyorum. bi de videodaki gibi yapsakhttp://www.youtube.com/watch?v=G3j6rOp0lvY çözer mi boşa uğraşmasak mı ?

ptt taşıma ücreti,gidiş geliş sırasında geçecek zaman ve stresten kaynaklı iade ile uğraşmayın bence.
    Ethernet ile bağlanmayı deneyebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ethernet yok alette ve değişim düşünüyorum amma, aynı şey hatta beteri olacak diye de korkmuyor değilim.
  • quote:

Ethernet yok alette ve değişim düşünüyorum amma, aynı şey hatta beteri olacak diye de korkmuyor değilim.

O zaman iade edin.
  • larmral L kullanıcısına yanıt
    usb ethernet adaptör kullanmanız gerekiyor.
    Ben kullanmadım ama konuda ethernet adaptör kullananların yorumları var.Hatırladığım kadarıyla doğru adaptör seçmek gerekiyor yoksa verim alınamıyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Ethernet yok alette ve değişim düşünüyorum amma, aynı şey hatta beteri olacak diye de korkmuyor değilim.

O zaman iade edin.

değiştiridiğinde aynısı olacak.. onun ıcın git geliyle uğraşmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender
    değiştiridiğinde aynısı olacak.. onun ıcın git geliyle uğraşmayın

ben de öyle düşünmeye başladım. 40 $ ziyan oldu demeyeyim de dlna yok usb'den taşıycaz artık filmleri. istanbul anadolu yakasında bunu adam edebilecek bir elektronikçi falan var mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi larmral -- 22 Ekim 2013; 16:01:27 >
  • Arkadaşlar yazan veya deneyen oldumu bilmiyorum geçen yıl imito mx1 almıştım
    şu an evde atıl durumda ve birden aklıma geldi bunu arabadaki 7 inç dokunmatik multimedyaya bağlasam çalışırmı diye hani şu geri görüş kamerası navigasyonu olan cihazdan görüntü alabilirmiyim filan derken söktüm arabayı dağıttım yani sistemi.sökerken arkada inşşallah hdmi girişi vardır dedim çünkü biliyorsunuz elimizdeki mini pc hdmi ile çalışıyor.ama ne yazıkki yoktu giriş sarı-kırmızı-beyaz giriş vardı yani RCA.bu arada cihazı arabada çalıştırmak için elektiriği telefonları şarj ettiğimiz yerden yani çakmaklıktan alıyorum.bu arada kontak açık bakıyorum tabiki aklınıza geldiyse söylim.neyse geri toparladım.
    aradan bir kaç hafta geçti kafaya taktım bu işi ve HDMI ı RCA ya dönüştüren kablo aramaya başladım internetde ve bunu buldum

Ardından 2 gün bunun kargosunu neden beklim diye bulunduğum ilde bu kabloyu aramaya başladım.bir haftasonu 6-7 dükkan (uyducu ve elektronikciler) gezdikten sonra sonra buldum kabloyu.Fakat gördüğünüz gibi haliyle tabiki HDMI bölümü erkek bizim mini pcde erkek hayda buyur burdan yak bunları nasıl çiftleştiricem ben.
    Neyse onuda (iki taraflı HDMI Dişi) bir elektronikciden buldum yine şu led - kablo griş tos satan bir dükkandan
    Anlayacağınız iki erkeğin arasına yapışık 2 dişi aldım

o haftasonu yine arabanın sistemini söktüm aldığım kablonun rca bölmünü arabaya HDMI ucunu HDMI dişiye diğer dişiyede Bizim mini pc yi taktım ve ne oldu tahmin edin.
    Yine olmadıııı.Acaba dedim çakmak tan aldığım elektrikmi yetersiz geliyor hayır hem 1 amper hemde 2 amper çıkış veren bir şarj cihazım var usb kablo takılan türlerden yani ondanda değil görüntü gelmiyor mesele o.yani kablodan kablo olmadı.alırken adam bana bir güzellik yapmıştı abi olmayabilir bahsettiğin şey olmazsa gel geri ver paranı al dedi sağolsun bende gittim teslim ettim.
    Umutlar tükendi ama düşünsenize güzel olmazmıydı arabanın içinde android.
    5 gb note3 de internet paketim var ordanda paylaşım verirdim işte istediğim videoyu açardım birde dokunmatik olduğu için arabadaki sistem acaba aktif olurmu androidde düşüncesi falan filan.
    Haa tabi yokmu araçlar için böyle bir sistem var tabiki Alırsınız bir tablet şu koca tablet tutuculardan da alırsınız camın ortasına kocaman hiç güzel değil bence

Hiç güzel değil istemem böyle birşey

ikinci seçenek ise kendinden androidli araç sistemleri fiyatlar 1750 ile 2250 tl arasında değişmekte.

Ama böyle birşey almamda doğru olmaz çünkü araçdaki sistemde 1500-2000 arası bilirsiniz.

Neyse konumuza geri dönelim.aradan 3-4 ay geçti ben mini pcyi evde öyle tvde takılı şekilde binde 1 açıyorum filan.
    birgün netde takılırken reklam gördüm gitti gidiyorda.

işte bu dedim ya
    peki ya işe yarıyormuydu acaba?
    İşe yarama olasılığı yüksekti çünkü verdiği çıkış
    480i/60Hz, 480p/60Hz, 576i/60Hz, 576p/60Hz, 720p50/60Hz, 1080i50/60Hz, 1080p50/60Hz
    idi ve arabadaki sistemin çözünrlüğüde 576p kullanan bilir.

bu arada ya neymiş bu arabadaki sistem dersenizde
    böyle birşey

peki bu gitti gidiyordan bulduğum dönüştürücü neden bu kadar pahalı acaba diyerek. (160 tl)
    bu tür parçaların çindende gelebileceğini düşünerek ki İMİTO MX 1 de cinden almıştım
    yine internetde bir araştırma içine girdim.
    ve aliexpress alibaba ebay amazon gibi sitelerde 34 dolara yani yaklaşık 75 tlye olduğunu gördüm.
    160 nerdeee 75 nerde vay fırsatcılar vay.tabi 20-25 gün bekleme süresi olduğunu biliyorum.

http://www.rc-fans88.com/goods.php?id=912

Araçdaki sitemin dokunmatiği android mini pcyi takınca işlevsel olurmu
    bu video biraz umut vadediyor
    http://www.youtube.com/watch?v=UWtchN9WtKc

ve

HDMI TO AV ın çalışma şekli

http://www.youtube.com/watch?v=ogd4y9TFaGQ

Neyse arkadaşlar parça siparişini bugün verdim geldiğinde sonuçları sizle paylaşacağım yine resimli bir şekilde.
    fikri olan varsa yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promox -- 7 Kasım 2013; 16:11:13 >

• radyonun resimlisi
    şerefsizim biliyordum birgün yapılacağını
    şaka bi yana ben de de imito mx1 var bekliyorum yeni icadınızı
  • 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.