Şimdi Ara

RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808) (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.386
Cevap
49
Favori
214.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Seko92

quote:

Orijinalden alıntı: muratzilla

quote:

Yanlis marka olarak gonderilen ve calismayan gigabit ethernet adaptoru sonrasi bugun elime gecen AX88772 ethernet adaptoru eskisinden daha kotu performans gosterip arada donmalar yapinca artik benim icin MK808' harcama yapma olayi bitmistir. Yeni cihazlar cikana kadar 5 kurus harcamam bu cihaza. Alacaksaniz mutlaka adam gibi anteni olan bir chaz alin.

Aynı sorunu bende yaşadım, çözümü etherneti usb OTG portuna bağlamak. O zaman donmalar (mouse un kaybolup olmadık yerde geri gelmesi) çözümlenmiş oluyor.
    Ancak etherneti usb hub üzerinden büyük usb portuna bağlayınca mouse kendi kendine kaybolup geliyordu ve kullanımı aşırı güç hale getiriyordu.

Ben zaten OTG'ye bağlıyorum sürekli ama olmuyor. Zaten bazen kabloyu takmama rağmen ethernet adaptöründe mavi ışık yanmıyor. Bağlantı sağlanıyor ama yavaş yavaş bağlantı hızını kaybediyorum, sonrasında bağlantı tamamen donuyor ve ışık sabit yanık kalıyor. Bozuk olabilir diye düşünüyorum ama Windows 7 cihazı tanıdı.

Acaba Levy'nin yazılımında mı birşey var ? Bu yazılım ile bazen internet tarayıcı zorlanınca kendini kapatıyor. Finless'da hiç yapmıyordu.

Alıntıları Göster
    Ben lewy hybryd 2.1.2 ile kullandım dediğim şekilde, usb hub bağlayınca donmalar yaparken usb otg ye takınca sorun çözüldü.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratai

Ben lewy hybryd 2.1.2 ile kullandım dediğim şekilde, usb hub bağlayınca donmalar yaparken usb otg ye takınca sorun çözüldü.

Alıntıları Göster
    Seninki de yan tarafında AX88772 yazan mavi ışıklı beyaz renk model mi ?

A31 model iyi olur inşallah. Sabredemeyip şimdiki modelleri alacak olanlar CX803 alsınlar bence. Hem 2 GB ramli, hem de antenli. 1.7 Finless yazılımı da var.

http://www.geekbuying.com/item/CX-803II-Android-4-2-Google-TV-Box-Dual-core-Rk3066-2G-RAM-8G-w--BT-HDMI-external-Antenna-White-314771.html

Veya 1GB olanı :

http://www.geekbuying.com/item/1080P-HD-CX-803-Mini-TV-dongle-Android-4-1-2-Google-TV-Box-Dual-Core-RK3066-1G-8G-WHITE-314206.html

Bence MK808 yerine bunlara bakmak lazım yazılım iyiyse... Boşu boşuna bir sürü adatör aldım internet için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 11 Nisan 2013; 17:23:14 >

• quote:

Seninki de yan tarafında AX88772 yazan mavi ışıklı beyaz renk model mi ?

A31 model iyi olur inşallah. Sabredemeyip şimdiki modelleri alacak olanlar CX803 alsınlar bence. Hem 2 GB ramli, hem de antenli. 1.7 Finless yazılımı da var.

http://www.geekbuying.com/item/CX-803II-Android-4-2-Google-TV-Box-Dual-core-Rk3066-2G-RAM-8G-w--BT-HDMI-external-Antenna-White-314771.html

Veya 1GB olanı :

http://www.geekbuying.com/item/1080P-HD-CX-803-Mini-TV-dongle-Android-4-1-2-Google-TV-Box-Dual-Core-RK3066-1G-8G-WHITE-314206.html

Bence MK808 yerine bunlara bakmak lazım yazılım iyiyse... Boşu boşuna bir sürü adatör aldım internet için.

Alıntıları Göster
    Evet o model, ışığıda mavi.

• quote:

A31 li stick bekleyenlere (Daha iyi GPU, Daha iyi video çözme kabiliyeti) müjde

http://www.geekbuying.com/item/EU-Plug-CS868-Android-4-1-MINI-PC-TV-Box-Allwinner-A31-Quad-Core-CPU-2G-16G-BT-HDMI-Black-314983.html

23 nisanda gönderime başlayacakmış.

video islemcisini yazmamislar??

Anakarti 3188 mi bunun simdi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: guvven

quote:

http://www.geekbuying.com/item/EU-Plug-CS868-Android-4-1-MINI-PC-TV-Box-Allwinner-A31-Quad-Core-CPU-2G-16G-BT-HDMI-Black-314983.html

Bu ayri bir islemci, rk3188 degil.
    Gpu su sgx 544mp2 ve 4k video oynatabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

Arkadaşlar 50-60$ paraya, Dual Core A9 ve Quad Core Mali özellikli güncelleme desteği en iyi model hangisi?

EDIT : Bu arada bu ürünün fiyatı inmiş. Önerir misiniz? :http://www.geekbuying.com/item/MK808B-Dual-Core-Android-4-1-Jelly-Bean-TV-BOX-RK3066-Cortex-A9-1GB-RAM-8GB-ROM-Mini-PC-TV-Box---Black-313213.html

Alıntıları Göster
    cahilliğime verin, MK ile UG arasındaki fark nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: badbora

Aradaki fark ZTE ile Huaweii nin farkı gibi birşey. Yani farklı firmaların ürünü :)
  • quote:

quote:

Aradaki fark ZTE ile Huaweii nin farkı gibi birşey. Yani farklı firmaların ürünü :)

peki tavsiye ettiğiniz hangisidir?
  • quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar dvbt2 tunerli android tv box var mı şu an ?
    teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

MK808B alabilirsin. Yada biraz daha beklerim dersen yeni modeller çıktı çıkıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Bu ayri bir islemci, rk3188 degil.
    Gpu su sgx 544mp2 ve 4k video oynatabiliyor.

bunun icin finless falan cıkar mı, nasıl olur ki, desteksiz anlamsız olur sonra 720p izleriz ancak

• quote:

bunun icin finless falan cıkar mı, nasıl olur ki, desteksiz anlamsız olur sonra 720p izleriz ancak

Hangi modele ne çıkar şu an tamamen belirsiz. Ancak fabrika romları genelde 720p oluyor. 1080p kendi fabrika romu olursa GPU su zaten çok güçlü full hd de takılma olmadan çalıştırır.
  • kumanda şeklinde olmayan wireless klavye mouse kullanıyorum, youtube ta birşey dinlerken webte dolaşayım diyorum ama bir türlü youtube u simge durumuna getiremiyorum yok mu bunun bir yolu?

• anlık hata oluştu mesaj 2 kez gitmiş sildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cekmece -- 13 Nisan 2013; 10:45:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cekmece

kumanda şeklinde olmayan wireless klavye mouse kullanıyorum, youtube ta birşey dinlerken webte dolaşayım diyorum ama bir türlü youtube u simge durumuna getiremiyorum yok mu bunun bir yolu?

Masaustu pc degil bu, androidde bunu yapamazsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratai

quote:

kumanda şeklinde olmayan wireless klavye mouse kullanıyorum, youtube ta birşey dinlerken webte dolaşayım diyorum ama bir türlü youtube u simge durumuna getiremiyorum yok mu bunun bir yolu?

Masaustu pc degil bu, androidde bunu yapamazsiniz.

Alıntıları Göster
    Bu cihazlarda izlenen digiturk play veya diğer online tv lerde görüntünün tv deki gibi akıcı olma imkanı yokmudur ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kizilok

Bu cihazlarda izlenen digiturk play veya diğer online tv lerde görüntünün tv deki gibi akıcı olma imkanı yokmudur ?

Alıntıları Göster
    piyasadakı en ıyı cıhaz bumudur yoksa daha ıyısı varmı

Google Android 4.0 WiFi HD XBMC
  • quote:

"Super video" programı ile ekranın bir yerinde pencere içinde vidyo veya müzik dinleyebilirsiniz.
    Aynı şekilde "Popup Browser" ile pencere içinde sayfa açabilirsiniz, arka planda ana browser durur.

Bu tür , windows gibi pencere içinde çalışan programlara, play store da popup veya floating yazarak ulaşabilirsiniz. Bu uygulamaların sayısı artıyor.
    İleride google, android e windows daki görev çubuğu gibi bir şey eklerse çok kullanışlı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanprg -- 14 Nisan 2013; 13:01:03 >
  • Tıvıbu hd nin en guncel apk sını bırı ekleyebılır mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanprg

quote:

"Super video" programı ile ekranın bir yerinde pencere içinde vidyo veya müzik dinleyebilirsiniz.
    Aynı şekilde "Popup Browser" ile pencere içinde sayfa açabilirsiniz, arka planda ana browser durur.

Bu tür , windows gibi pencere içinde çalışan programlara, play store da popup veya floating yazarak ulaşabilirsiniz. Bu uygulamaların sayısı artıyor.
    İleride google, android e windows daki görev çubuğu gibi bir şey eklerse çok kullanışlı olur.

Alıntıları Göster
    aslında anlatmak istediğim şu. youtube programında dolaşırken dört beş video sonraki videoyu sonra izlemek istiyorum diyelim. web browserda dolaşmak istiyorum ama browser a gitmek için mausla sağ fareye yaptığımda ne kadar video izlediysem youtube programında o kadar video geriye gidiyorum tabi haliyle son izlediğim video da yok oluyor. tamamen youtube u kapatıp anca o zaman browser ı açıyorum. alttaki barı gizledim ondaki butonlarla olurmu acaba. gerçi bu klavye ve mausla o alt barı açtıramıyorum belki problem bundandır.

• 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.