Şimdi Ara

RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808) (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.386
Cevap
49
Favori
214.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8 şubatta çin bayramımı ne varmış, bugün sipariş verdim 7 gün içinde kargolar mı bu geekbuying, birde yanına insan şeklinde usb hub siparişi vermiştim.

geekbuying ten mail atmışlar posta kodunu soruyorlar, bu posta kodu gereklimi bu kadar yahu istanbul şehir olarak gözüküyor paypalda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cekmece -- 31 Ocak 2013; 18:25:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cekmece

8 şubatta çin bayramımı ne varmış, bugün sipariş verdim 7 gün içinde kargolar mı bu geekbuying, birde yanına insan şeklinde usb hub siparişi vermiştim.

Usb girişleri insanın neresine denk geliyor merah ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

8 şubatta çin bayramımı ne varmış, bugün sipariş verdim 7 gün içinde kargolar mı bu geekbuying, birde yanına insan şeklinde usb hub siparişi vermiştim.

bayramdan önce yola çıkmış olur, merak etme! genelde ~10/11 günde evine teslim edilir..
    Bu arada bayram.. kaç gün tatilmiş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadric

quote:

Usb girişleri insanın neresine denk geliyor merah ettim

RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808)

• Arkadaşlar,
    Google play store dan Turkcel Tv Tablet uygulamasını indirip apk sını paylaşır mısınız? x5 için uyumsuz diyor ve indirmeme izin vermiyor..

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.turkcell.tv.mobile&feature=search_result

versiyon 3.0.8

Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean72 -- 31 Ocak 2013; 18:06:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknologs

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akavuk

quote:

google play e girin ordan bir sürü uygulama var seçip indirin kurun...bu cihazı samsung galaxy s3 gibi düşünün ama erkan olarak tv kullanıyorsunuz..

Arkadaşım siz dede benim kullandığım mk802IIISB modeli var sanırım.Ben dün usb çoklayıcı taktım.Hem kablosuz mouse hem de rc12 kumandayı aynıı anda takmıştım cihaz bazen kendiliğinden kapandı.Bunun sebebi usb çoklayıcımıdır acaba?Çoklayıcı standart 4 portlu-adaptörsüz.Ayrıca 16 gb micro sd kart taktım dün.Bunlarla alakası yoktur sanırım.

Bir de siz cihazı aldıktan sonra herhangi bir güncelleme falan yaptınızmı?Forumda arkadaşlar kernellerdan falan bahsediyor.Bu konuda cahilim .Bu kernel ne demek ne işe yarıyor?Bizim cihazlar için üzerindeki yazılım haricinde başka bir güncellemeye ihtiyacımız var mıdır?Sizin bu konuda benden daha bilgili olduğunuzu ve aynı cihazı kullandığımız için size sordum.Kusura bakmayın...

usb çoklayıcının 5v girişi varsa takıp öyle deneyin..
    birde yeni versiyonu çıktı 10 gun once onunda lınkını veriyorum...güncelleme yapın..
    http://www.rikomagic.co.uk/support.html

Hocam yeni versiyonda ne gibi iyileştirmeler var?

New recovery & OFFICIAL firm for MK802-IIIs 8GB+BT only

No update .zip only .img at moment.
    Download here:http://ul.to/lmprj6ak

Fix list:
    1. Fixed MAC address changeable issue;
    2. Added WIFI hotspot function;
    3. Improvied USB connected with PC method:
    power on the stick-->setting->select "usb connect with PC"->power off,pull out the stick.
    Then connect the stick with computer,stick will default USB Slave method.
    4. Flash first partition from 504MB changed ot 1.23GB.

yeni yazılımı suan için hafıza ıyı olmuş oncekı neydı oyle

wifi konusunda bır degısıklık yok

suan farklı bır sey yok benım gordugum

antutu performans 7401

• quote:

Orijinalden alıntı: ap58

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akavuk

quote:

google play e girin ordan bir sürü uygulama var seçip indirin kurun...bu cihazı samsung galaxy s3 gibi düşünün ama erkan olarak tv kullanıyorsunuz..

Arkadaşım siz dede benim kullandığım mk802IIISB modeli var sanırım.Ben dün usb çoklayıcı taktım.Hem kablosuz mouse hem de rc12 kumandayı aynıı anda takmıştım cihaz bazen kendiliğinden kapandı.Bunun sebebi usb çoklayıcımıdır acaba?Çoklayıcı standart 4 portlu-adaptörsüz.Ayrıca 16 gb micro sd kart taktım dün.Bunlarla alakası yoktur sanırım.

Bir de siz cihazı aldıktan sonra herhangi bir güncelleme falan yaptınızmı?Forumda arkadaşlar kernellerdan falan bahsediyor.Bu konuda cahilim .Bu kernel ne demek ne işe yarıyor?Bizim cihazlar için üzerindeki yazılım haricinde başka bir güncellemeye ihtiyacımız var mıdır?Sizin bu konuda benden daha bilgili olduğunuzu ve aynı cihazı kullandığımız için size sordum.Kusura bakmayın...

usb çoklayıcının 5v girişi varsa takıp öyle deneyin..
    birde yeni versiyonu çıktı 10 gun once onunda lınkını veriyorum...güncelleme yapın..
    http://www.rikomagic.co.uk/support.html

Hocam yeni versiyonda ne gibi iyileştirmeler var?

New recovery & OFFICIAL firm for MK802-IIIs 8GB+BT only

No update .zip only .img at moment.
    Download here:http://ul.to/lmprj6ak

Fix list:
    1. Fixed MAC address changeable issue;
    2. Added WIFI hotspot function;
    3. Improvied USB connected with PC method:
    power on the stick-->setting->select "usb connect with PC"->power off,pull out the stick.
    Then connect the stick with computer,stick will default USB Slave method.
    4. Flash first partition from 504MB changed ot 1.23GB.

yeni yazılımı suan için hafıza ıyı olmuş oncekı neydı oyle

wifi konusunda bır degısıklık yok

suan farklı bır sey yok benım gordugum

antutu performans 7401

Hafıza olayı çok iyi olmuş. Hafta sonu yükleyelim o halde.

• Merhaba;
    1 haftalık ug802 sahibiyim. dealextremeden tam 2 haftada elime ulaştı.

3 tane sorunum var.
    1.si usb hub taktım mosue ve harici hdd aynı anda çalışmıyor(hub da sorun olabilr eski bir hub) tavsiye edebileceğiniz bir hub var mı?
    2.xbmc kullanıyorum online altyazı olayını bir türlü beceremedim
    3. ve en önemli sorunum sistemden baktığımda yer olmasına rağmen hafızada marketten utorrent kurmaya çalıştığımda yer yetersiz alan hatası alıyorum.

ek olarak sizce ana sayfadaki yazılımı update i kurmam gerekir mi?
  • Arkadaşlar bende mk808 aldım. Cihaz yolda . cihaza yüklediğiniz uygulamaları sd karta mı yüklüyorsunuz? Sd kart kullanma amacı nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocean72

Tabletten indirdiğim için uygulamanın tablet sürümü olacağını sandım. Tabletin build.prob ayarları ile farklı tabletler olarak tanımladım, her defasında cihazınız bu sürümle uygun değildir hatası alıyorum. Hangi modellerde çalışıyor bu program.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brucelee -- 2 Şubat 2013; 10:37:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: standbye

Arkadaşlar bende mk808 aldım. Cihaz yolda . cihaza yüklediğiniz uygulamaları sd karta mı yüklüyorsunuz? Sd kart kullanma amacı nedir?

Her uygulama otomatikman SD karta yüklenmiyor.. ama bazılarını "uygulamalar" dan SD karta taşıyabiliyorsun..
    SD kart kullanım ihtiyacından kaynaklanan bir durumdur.. mecburiyet değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: brucelee

quote:

Orijinalden alıntı: ocean72

http://goo.gl/9m8Bb

Çok teşekkür ediyorum. Akşam kuracağım.

Bruce Lee yi her zaman sevmişimdir zaten :))
  • Bu Çinlilere ayak uydurmak imkansız:
    Measy U2C TV Dongle TV BOX RK3066 Dual Core 1G/8G Built-in 2.0MP Camera & Mic with BT AV Output White 75$ (adaptör dahil değil)

bakalım daha neler yapacaklar!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.E

Bu Çinlilere ayak uydurmak imkansız:
    Measy U2C TV Dongle TV BOX RK3066 Dual Core 1G/8G Built-in 2.0MP Camera & Mic with BT AV Output White 75$ (adaptör dahil değil)

bence gerek yok sırf kamera ve mıkrofon ıcın... harici logıtech webcam daha mantıklı..daha kıbar olur tv nın ustunde..ekstra analog tv çıkışı var o iş görebilir bazıları ıcın
  • quote:

http://www.geekbuying.com/item/Measy-U2C-TV-Dongle-TV-BOX-RK3066-Dual-Core-1G-8G-Built-in-2-0MP-Camera---Mic-with-BT-AV-Output-White-314220.html

Cihaz üstünde dahili mikrofon ve kamera bulundurmasının yanında TV'nin ekran görüntüsünü telefon ve tablet'e kopyalayabiliyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 1 Şubat 2013; 16:14:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: barisg

quote:

http://www.geekbuying.com/item/Measy-U2C-TV-Dongle-TV-BOX-RK3066-Dual-Core-1G-8G-Built-in-2-0MP-Camera---Mic-with-BT-AV-Output-White-314220.html

Cihaz üstünde dahili mikrofon ve kamera bulundurmasının yanında TV'nin ekran görüntüsünü telefon ve tablet'e kopyalayabiliyor sanırım.

bu şu anlamada gelebilir de; telefon ve tabletin yaptıkları tek cihazda!!

önemli olan sırf kamera ve mikrofon değil , aynı zamanda on/off düğmesi ve Av ilave etmeleri iyi olmuş.... tabii kamera ve mikrofonda göz çıkartmaz hani..
    Harici mini bir anten de koysalar, WiFi gücü yükselebilir belki.. (Başka bir modelde buda var)

• quote:

quote:

quote:

..

...

önemli olan sırf kamera ve mikrofon değil , aynı zamanda on/off düğmesi ve Av ilave etmeleri iyi olmuş.... tabii kamera ve mikrofonda göz çıkartmaz hani..
    Harici mini bir anten de koysalar, WiFi gücü yükselebilir belki.. (Başka bir modelde buda var)

Telefon ve tablet ekranında Televizyon'un menüsü var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 1 Şubat 2013; 16:51:05 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

..

...

bu dediğiniz harici program ilede yapılıyor..illaki kendinden olmasına gerek yok..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

..

...

bu dediğiniz harici program ilede yapılıyor..illaki kendinden olmasına gerek yok..

Hangi program hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: zeus4u

Merhaba;
    1 haftalık ug802 sahibiyim. dealextremeden tam 2 haftada elime ulaştı.

3 tane sorunum var.
    1.si usb hub taktım mosue ve harici hdd aynı anda çalışmıyor(hub da sorun olabilr eski bir hub) tavsiye edebileceğiniz bir hub var mı?
    2.xbmc kullanıyorum online altyazı olayını bir türlü beceremedim
    3. ve en önemli sorunum sistemden baktığımda yer olmasına rağmen hafızada marketten utorrent kurmaya çalıştığımda yer yetersiz alan hatası alıyorum.

ek olarak sizce ana sayfadaki yazılımı update i kurmam gerekir mi?

xbmc 'yi ne derecede kullanabiliyorsun? xbmctr eklentisini de kurdum ama.. yabancı kaynaklılar bazen çalışıyor, en iyi radyolar..

pek çözemedim olayı

• 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.