Şimdi Ara

RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808) (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.386
Cevap
49
Favori
215.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: webkurdu47

http://www.ebay.com/itm/321056565419?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

2 adet aldığım bu ürünler kargoya verilmiş. Bakalım boş kutu mu gelecek. Bu arada satıcıdan Tracking Number talep ettim.

Listelenen ürünlerinin hepsi kaldırılmış ancak profili halen açık. Umarım sıkıntı yaşamazsınız, durum ile ilgili bilgli almak için ebay ile bir görüşün derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: brucelee

quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

http://www.ebay.com/itm/321056565419?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

2 adet aldığım bu ürünler kargoya verilmiş. Bakalım boş kutu mu gelecek. Bu arada satıcıdan Tracking Number talep ettim.

Listelenen ürünlerinin hepsi kaldırılmış ancak profili halen açık. Umarım sıkıntı yaşamazsınız, durum ile ilgili bilgli almak için ebay ile bir görüşün derim.

Tracking numarası olmaması bir nebze avantaj aslında dilediğimiz zaman Paypal veya Ebaydan dispute açabiliriz
    ürün gelmedi diye.Zaten Ebay demiş 10 gün sonra itiraz edebilirsiniz diye.Ben bu hafta satıcıdan ısrarla tracking isteyeceğim ve cevap bekleyeceğim Ebay üzerinden atılan tüm mesajlar incelemede delil niteliğindedir.Diğer haftaya da dispute açmayı düşünüyorum diğer arkadaşlarla toplu halde hareket edelim.
    Panik yapacak herhangi bir durum yok 45 günlük sürenin dolmasına daha var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tecman -- 22 Ocak 2013; 8:53:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ap58

Zaten son versiyon yüklü sanıyorum resimlerde öyle görünüyor en azından bakalım bugün gönderecekler mi daha yola çıkmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecman

quote:

Orijinalden alıntı: cevat_kelle

Arkadaşlar;
    Elimde Rockchip3066 setli Android 4.1.1 işletim sistemli bir cihaz var. Android marketten birçok programı rahatlıkla indirebilmeme rağmen TİVİBU uygulamaları (Tivibu Cep ve Tivibu Cep HD) cihazımla uyumlu gözükmediği için indiremiyorum. Açıkcası programların uyumlu olduğunu düşünüyorum ancak nedense market benimle hemfikir değil :). Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Google a yaz 4 satırda olan ceple başlaya siteden iniyor.
    Bu şekilde yazdım belki link vermek yasaktır diye

Bir şekilde google play'e yönlendirmeyen bir link bulamadım. HD versiyonu için elinizde link varsa PM atar mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

Zaten son versiyon yüklü sanıyorum resimlerde öyle görünüyor en azından bakalım bugün gönderecekler mi daha yola çıkmamış.

mesaj at onlara kargo ne yaptınız gonderdınız mı dıye onlar sana hemen takıp kodunu verırler ben aldım2 bekledim verılmemıstı takıp no mesaj attım ne yaptınız dıye bana takıp kodunu verdıler

2013-01-19 18:30:00 六 ITEM DESPATCHED TO OVERSEAS
    2013-01-18 23:59:00 五 SINGAPORE RRIVE AT AIRPORT
    2013-01-18 18:30:00 五 HONGKONG DEPART FROM AIRPORT
    2013-01-18 16:00:00 五 HONGKONG DEPART FROM FACILITY
    2013-01-18 14:00:00 五 HONGKONG ARRIVE AT HUB
    2013-01-17 23:10:36 四 兰光 SHIPMENT OPERATION COMPLETED
    2013-01-17 23:10:36 四 兰光 SHIPMENT ARRIVED AT FACILITY
    2013-01-16 13:36:54 三 SHIPMENT INFORMATION RECEIVED
    yanı alımtarıhı 15 gonderı 1 gun sonra gonderı yapmışlar ama takıp no 2 gun sonra verdıler sen bır dedıgım gıbı mesaj at cevap verırler

• X5 kullanan arkadaşlara güzel bir haberim var kendi facebook sayfalarından alıntıdır,

1) huge progress! the coming firmware decoder is almost perfect now. all going to be released this month! stay tuned!
    2) another huge progress! xbmc beta with our own hw decoder is also coming soon! already testing!!

adamlar firmware deki video ve ses dekoderini geliştirmişler şu anda neredeyse sorunsuz muş, bu ay içinde çıkacakmış, asıl bomba xbmc beta için hw dekoder yazmış adamlar yani full hd video ve ses desteği gelecekmiş xbmc için...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMiX

Merhabalar arkadaşlar imito mx1 alarak aranıza katılmış bulunmaktayım fineless 1.5 romunu sorunsuzca kurdum. Rc 11 air mouse da baya işlevsel sevdim ancak bir sorunum var. Bu aldıklarımla beraber sipariş ettiğimhttp://www.geekbuying.com/item/High-speed-7-Ports-Expanded-USB-2-0-Hub-Adapter-with-On-Off-Switch-for-Laptop-Notebook-Computer-300706.html usb Hub için nasıl bir adaptör kullanmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim.

RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808)

5Volts hiç değilse 2A 'lik (bağlayacağın parçaların çekim gücüne göre)
    yada televizyonda fazladan USB varsa sırf kablo ilede halledebilirsin (yüklemeyi abartmadan)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

mesaj at onlara kargo ne yaptınız gonderdınız mı dıye onlar sana hemen takıp kodunu verırler ben aldım2 bekledim verılmemıstı takıp no mesaj attım ne yaptınız dıye bana takıp kodunu verdıler

2013-01-19 18:30:00 六 ITEM DESPATCHED TO OVERSEAS
    2013-01-18 23:59:00 五 SINGAPORE RRIVE AT AIRPORT
    2013-01-18 18:30:00 五 HONGKONG DEPART FROM AIRPORT
    2013-01-18 16:00:00 五 HONGKONG DEPART FROM FACILITY
    2013-01-18 14:00:00 五 HONGKONG ARRIVE AT HUB
    2013-01-17 23:10:36 四 兰光 SHIPMENT OPERATION COMPLETED
    2013-01-17 23:10:36 四 兰光 SHIPMENT ARRIVED AT FACILITY
    2013-01-16 13:36:54 三 SHIPMENT INFORMATION RECEIVED
    yanı alımtarıhı 15 gonderı 1 gun sonra gonderı yapmışlar ama takıp no 2 gun sonra verdıler sen bır dedıgım gıbı mesaj at cevap verırler

Ben 16 sında aldım, ısrarla tracking istememe rağmen iletmedi. Bakalım, 10 gün daha beklerim gelmezse dispute açarım bende. Ama birlikte hareket edelim denildiği gibi..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tecman

quote:

Arkadaşlar;
    Elimde Rockchip3066 setli Android 4.1.1 işletim sistemli bir cihaz var. Android marketten birçok programı rahatlıkla indirebilmeme rağmen TİVİBU uygulamaları (Tivibu Cep ve Tivibu Cep HD) cihazımla uyumlu gözükmediği için indiremiyorum. Açıkcası programların uyumlu olduğunu düşünüyorum ancak nedense market benimle hemfikir değil :). Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Google a yaz 4 satırda olan ceple başlaya siteden iniyor.
    Bu şekilde yazdım belki link vermek yasaktır diye

Bir şekilde google play'e yönlendirmeyen bir link bulamadım. HD versiyonu için elinizde link varsa PM atar mısınız?

Daha önceki sayfalarda vermiştim.

Şurdan indirebilirsin..
    http://s2.dosya.tc/server25/1ohD34/TivibuHDv1.4.rar.html

Herhangi bir şekilde indiremediğiniz dosyalar için Apk Leecheri deneyin
    http://forum.donanimhaber.com/m_70639524/tm.htm

• Arkadaşlar, geekbuying'in anlamsız kargo ücretleri nedir ya..
    Bir çok arkadaşın 3-4 haftada eline ulaşmayan ürün mesajlarını okuyunca, EMS ya da DHL tercih edeyim dedim.
    37 dolar kargo ücreti istiyorlar.

newegg.com ile konuştum. Onlar da uluslararası ürün gönderimi yapmıyorlarmış şu sıra..

ne yani alibaba'ya mı kaldık?
    Siz ne önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: verderweremem

Arkadaşlar, geekbuying'in anlamsız kargo ücretleri nedir ya..
    Bir çok arkadaşın 3-4 haftada eline ulaşmayan ürün mesajlarını okuyunca, EMS ya da DHL tercih edeyim dedim.

newegg.com ile konuştum. Onlar da uluslararası ürün gönderimi yapmıyorlarmış şu sıra..

Siz ne önerirsiniz?

geekbuying den 10.01.2013 de siparişi verdim. 21.01.2013 de sipariş ulaştı. Toplamda 11 gün sürdü. Önemli olan singapur post ile gönderi yapılması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordzeus83 -- 22 Ocak 2013; 13:42:20 >
  • Benim imito 11. gün elime ulaştı bence çok uzun bi süre değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahipemrah

quote:

Siz ne önerirsiniz?

geekbuying den 10.01.2013 de siparişi verdim. 21.01.2013 de sipariş ulaştı. Toplamda 11 gün sürdü. Önemli olan singapur post ile gönderi yapılması.

HongHong Post ile satın alan arkadaşların mesajlarını okuyunca korkmuştum işin açıkçası..
    AliExpress ve Ebay de çoğu satıcı Singapur Post için de 15-27 Days (It may take longer during the holiday seasons.) diyor.
    O nedenle DHL ya da EMS'ye yönelmiştim.
    Ama 10 gün gerçekten de iyi bir süre..

Peki aliexpress'te TNT ile gönderen kullanıcılar buldum. TNT post için ne düşünüyorsunuz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sahipemrah

quote:

Siz ne önerirsiniz?

HongHong Post ile satın alan arkadaşların mesajlarını okuyunca korkmuştum işin açıkçası..
    AliExpress ve Ebay de çoğu satıcı Singapur Post için de 15-27 Days (It may take longer during the holiday seasons.) diyor.
    O nedenle DHL ya da EMS'ye yönelmiştim.
    Ama 10 gün gerçekten de iyi bir süre..

Peki aliexpress'te TNT ile gönderen kullanıcılar buldum. TNT post için ne düşünüyorsunuz?

geekbuyingden al bence kargoda hiçbir sorun yaşamadım. Mailerime cevap verdiler. Kargolar sağlam geldi. İlk kez alışveriş yaptım bu siteden.

• Benimki tam bir hafta sonra gelmişti ama USB ethernet dönüştürücü 28 Aralıktan beri yolda...
  • 3D film performansını deneyen oldu mu bu ürünlerden herhangi birinde ? Ben media player gibi kullanmak için alacağım bu ürünlerden ve 3D film de izliyorum bazen deneme fırsatı olan varsa yada denemiş olan belirtirse ona göre yönelmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiTTiR -- 22 Ocak 2013; 18:19:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: askmen3755

arkadaşlar bende imito mx1 var kendi hafızasının içeriğini bilgisayardan nasıl görebilirim bir türlü bilgisayara gördüremedim

İmitonun ayarlarindan usb hata ayiklamayi akti et.olmaz ise connect pc yide aktif et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: intifada54

selam beyler bu ürün den kullanan varmı haraket sensörü varmı bunda?
    http://www.tinydeal.com/-measy-rc-ghz-wireless-air-fly-mouse-keyboard-for-pc-smart-tv-android-tv-box-cms-p-78387.html?dp=F0203

Bende o cihaz yok ama baska model var oyun icin sensor kontrolunden bahsediyorsan bendeki cihaz sensor kontrol yapmiyor sadece mouse havada kontrol oluyor.

• @wersin3230
    peki sensörlü olan varmi piyasada
    bu nasil
    http://www.tinydeal.com/24ghz-fly-mouse-with-qwerty-keyboard-black-p-45231.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intifada54 -- 23 Ocak 2013; 9:33:40 >
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.