Şimdi Ara

RK3066 Chipsetli Android MiniPc Ana Konu ve Teknik Destek (UG802-MK808) (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.386
Cevap
49
Favori
215.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sahipemrah

quote:

Orijinalden alıntı: akanthus

quote:

arkadaşlar selam 10 ocak geekbuyingden sipariş verdim fakat iki tane takip numarası var bunlar ne anlama geliyor?

Order Number: #30184

Order Date: 1/10/2013
    Order Status: Shipped

Shipping methods: Registered Airmail
    Tracking Number: RF119346050SG
    Shipping date: 1/10/2013 9:31:59 PM
    Track your order: Click here

Shipping methods: AirMail
    Tracking Number: RB022846203CN
    Shipping date: 1/11/2013 3:55:20 PM

2 ayrı ürün siparişi verdiyseniz 2 ayrı gönderi yapmış olabilirler.Verdiğiniz takip numaraları Türkiye olarak takip sisteminde gözüküyor.
    http://www.17track.net/IndexEn.html

Teşekkür ederim. 5 parça farklı ürün sipariş ettim. RF119346050SG takip numarası çalışıyor fakat diğerinde sonuç çıkmıyor. 2 ayrı paket yapmış olabilirler haklısınız. Siparişi tek seferde verdim. Sanırım tek seferde 5 adet sipariş veren yok. Tecrübe olacak bizim için. Acaba arka arkaya ürün gelmesi gümrükte sorun yaratır mı?

Diğer takip numaranda çalışıyor.China post ile gönderilmiş,linkten bakabilirsin.Kopyala yapıştır yaparken boşluk kopyalamadığına dikkat et.
    2 posta gelmesi sorun yaratmaz.

http://intmail.183.com.cn/itemtrace_en.jsp

• arkadaşlar bu mini pc box satan olursa alacağım malum 10 veya 20 gun beklemektense buradan satan arkadaşlardan satın alırım

satmak isteyen olursa bana pm yoluyla ulaşa bilirler veya tel yazın sizi ararım ben
  • quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar selam 10 ocak geekbuyingden sipariş verdim fakat iki tane takip numarası var bunlar ne anlama geliyor?

Order Number: #30184

Order Date: 1/10/2013
    Order Status: Shipped

Shipping methods: Registered Airmail
    Tracking Number: RF119346050SG
    Shipping date: 1/10/2013 9:31:59 PM

Shipping methods: AirMail
    Tracking Number: RB022846203CN
    Shipping date: 1/11/2013 3:55:20 PM

2 ayrı ürün siparişi verdiyseniz 2 ayrı gönderi yapmış olabilirler.Verdiğiniz takip numaraları Türkiye olarak takip sisteminde gözüküyor.
    http://www.17track.net/IndexEn.html

Teşekkür ederim. 5 parça farklı ürün sipariş ettim. RF119346050SG takip numarası çalışıyor fakat diğerinde sonuç çıkmıyor. 2 ayrı paket yapmış olabilirler haklısınız. Siparişi tek seferde verdim. Sanırım tek seferde 5 adet sipariş veren yok. Tecrübe olacak bizim için. Acaba arka arkaya ürün gelmesi gümrükte sorun yaratır mı?

Diğer takip numaranda çalışıyor.China post ile gönderilmiş,linkten bakabilirsin.Kopyala yapıştır yaparken boşluk kopyalamadığına dikkat et.
    2 posta gelmesi sorun yaratmaz.

http://intmail.183.com.cn/itemtrace_en.jsp

geekbuying.com china post ile gönderim yaptığını bilmiyordum. Paketin yarısı singapur yarısı çin kargo ilngiç bir durum ilginiz için çok çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratzilla

quote:

Orijinalden alıntı: zortak

doğru dürüst 1080p video gösteremeyen cihaz alınırmı yahu bekleyin çıksın adam gibi birşey. kaç yıl önce çıkmış tek çekirdek cihazlar bile gpu ile 1080pyi çözüyorken mk808 alınırmı. çöpe atılmalık birşey uğraşmaya değmez.

Belliki bu konuda tecrübeniz yok, sağdan soldan duyma laflarla fikir sahibi olmuş birde üstüne ahkam kesiyorsunuz.

MK808 1080p video oynatabiliyor, ancak usb üzerinden oynatıyor. Ağ üzerinden bu konuda çok şey beklemeyin.
    Kaç yıl önce çıkmış hangi tek çekirdekli cihazdan bahsediyorsun? Allwinner A10 un 1080p motoru çok daha güçlü, ancak MK802 nin performansı yerlerde sürünüyor. 10$ daha ucuz diye MK802 alınmaz. 50$ a mis gibi MK808 alınır.

Ayrıca MK808 e ubuntu port ediliyor şu anda. Çok yakında masaüstü pc gibi kullanabileceksiniz. İlerleyen zamanlarda elbette gpu driver olayınıda çözecekler.

Ha ben almışken en güçlüsünü alayım diyorsanız GK802 var 4 çekirdek + Ubuntu sürümü hazır (driverlar vs mevcut).

Ama ben olsam önce MK808 alır, üzerine Finless rom kurar (kendinden rootlu) kullanırım. Veya şu an kullandığım ICS li rom var onun performansı 1080p de daha iyi.

Bir kaç aya kalmaz Allwinner A31 li stickler çıkar. Fiyatıda GK802 ile aynı olur veya 10$ kadar az olur. A31 in 4k video çözme yeteneği var. Üstelik Allwinner'ın linux desteği kısa zamanda da gelir.

Malvarlığna saldırdım gibi cevaplamışsın 3 dolar değerinimi düşürdüm birinemi satacaksın napıcaksın burada haha firmwarelerle tırmalamaya devam et.
    akıcı olmayan uyduruk 1080pyi izle.

• bu aleti VGA yada DVI girisli pc monitorunde kullanabilen varmi? nasl bi donusturucu kullanmak gerekiyor? biz yanlis bi donusturucu kullandik galiba goruntu sinyal yok ug802 mizde.

kullandgimiz donusturucu slink bi tarafi disi DVI diger tarafi erkek HDMI idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolf16 -- 15 Ocak 2013; 21:43:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar buradaki ebay satıcısı minipc fiyatı 17 $ diyor fiyatı bu kadar olabilir mi? Yoksa benim anlamadığım başka bir şey mi var.
    http://www.ebay.com/itm/321056565419?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
  • quote:

Orijinalden alıntı: wersin3230

Bazı oyunların menüsü dokunmatik ekranla calışıyor o yüzden oynayamazsınız.mesela fifa 2012 de öyle.oyun oynamak bu cihazlarda şu anda çok kısıtlı.ps3 joystic olsun diğer oyun kolları olsun oyun destekliyorsa oynarsınız.mesela gta,asphalt7,shutdown gibi oyunları oynayabilirsiniz..tablet ve telefonlarda sixaxis controller veya usb/bt joystic uygulamaları ile dokunmatik tuşlar yapılıyor.bu uygulamalar android mini pc lerde şu anda çalışmıyor.sebebide uygulamaların bu cihazda dokunmatik devre dışı diye bir hata vermesi.şimdilik benim deneyipte çalıştırabildiğim tek uygulama gamekeyboard uygulaması.bu uygulama ile klavye yada joystic ile dokunmatik tuşlar atayıp bir çok oyunu oynayabilirsiniz.gamekeyboard uygulamasını yapamazsanız ayrıca yardımcı olabilirim.

selam dostum gamekeyboardı yükledim şimdi nasıl tuşları ayarlıyacaz?

• fiyat doğru görüküyor evet bende anlamadım birde klavye var yanında yalnız satıcı itibarı çok iyi değil

bende geekbuying den 2 saat önce Rikomagic MK802 IIIS Dual Core Android 4.1 Jelly Bean Mini PC RK3066 1.6Ghz Cortex A9 1G RAM 8G ROM HDMI Wifi---Black

olanı satın aldım sağlık olsun basta baksaydım keşke buraya artık başka alacağım zaman bakarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecman

Arkadaşlar buradaki ebay satıcısı minipc fiyatı 17 $ diyor fiyatı bu kadar olabilir mi? Yoksa benim anlamadığım başka bir şey mi var.
    http://www.ebay.com/itm/321056565419?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Sayac var acik arttirma galiba...

• quote:

Orijinalden alıntı: intifada54

quote:

Orijinalden alıntı: wersin3230

Bazı oyunların menüsü dokunmatik ekranla calışıyor o yüzden oynayamazsınız.mesela fifa 2012 de öyle.oyun oynamak bu cihazlarda şu anda çok kısıtlı.ps3 joystic olsun diğer oyun kolları olsun oyun destekliyorsa oynarsınız.mesela gta,asphalt7,shutdown gibi oyunları oynayabilirsiniz..tablet ve telefonlarda sixaxis controller veya usb/bt joystic uygulamaları ile dokunmatik tuşlar yapılıyor.bu uygulamalar android mini pc lerde şu anda çalışmıyor.sebebide uygulamaların bu cihazda dokunmatik devre dışı diye bir hata vermesi.şimdilik benim deneyipte çalıştırabildiğim tek uygulama gamekeyboard uygulaması.bu uygulama ile klavye yada joystic ile dokunmatik tuşlar atayıp bir çok oyunu oynayabilirsiniz.gamekeyboard uygulamasını yapamazsanız ayrıca yardımcı olabilirim.

selam dostum gamekeyboardı yükledim şimdi nasıl tuşları ayarlıyacaz?

Dostum ben evde degilim ama aklimda kaldigi kadar anlatayim yapamazsan yarin detayli olarak pm atarim.öncelikle uygulamayi actinda 1.secenege tikla ayarlardan gamekeyboardi sec sonra 2.secenektende gamekeyboardi sec.3.secene tiklayinca dokunmatik joystick ve butonlar ciktiysa tamamdir.isin zor olan kismi bu butonlarin ayari.onun icinde 4.secenekten gamekeyboardin ayarlarina gir.en altta toucscreen diye secenek var onu aktif yap.daha sonra yanlis hatirlamiyosam hardware button diye yazan yere tikla orda sirayla her tus icin ayri ayri atama yapman gerekiyor.ornek en bastakine tikla yeni bir kucuk sayfa acilacak sen neyle kumanda edeceksen o cihazin tusuna bas sonra sayfadan hangi komutu vermek istiyorsan onu sec.mesela kumandanini sag yon tusuna bastin diyelim gamepadright secenegini sec.simdi butun tuslari bu sekilde ayarladiktan sonra ekrandaki joystik ve butonlari oyunlarda cikan butonlarin uzerine gelecek sekilde yerlestimen gerekiyor.bunu icin hardware button edit mode secenegini isaretlemen gerekiyor.sonra tuslari istedigin gibi yerlestirebilrsin.herhangi bir oyunu ac oyunda buton nerde ise oraya bir parmaginla ekranda belirle.oyundan cik gamekeyboard ac ilk sayfada 3. Secenek vardi oraya tikla butonlar ekrana gelince mouse ile butonlari yerlestir.simdilik aklimda kalan bu.istersen youtube den bakabilirsin.yada yapamazsan bana pm at ben yarin adim adim sana anlatirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: askmen3755

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muratzilla

quote:

Orijinalden alıntı: doktorbursa
    fıyatından cok 1.5 2 ay bekleme can sıkıcı

O zaman aliexpress den alışveriş yapmayın arkadaşım! Göz göre göre gidip aliexpress den chinapost ile alıyorsunuz, sonra bekleki gelsin!

http://www.geekbuying.com/item/RC13-S--Measy-RC13-Updated-Version--4-in-1-Wireless-Air-Fly-Mouse--QWERTY-Keyboard-Remote-Control-for-Android-TV-BOX-313517.html

Burda yeni revize edilmiş olanı var (az daha pahalı) + singapur post ile postaya verildikten sonra 10 günde elinde. Toplam süre max. 14 gün.

aliexpress ten alışveriş yapmayın diyeceğinize china post ile gönderim yapan satıcıdan alışveriş yapmayın derseniz daha yerinde olur,aliexpress üzerinde de singapore post kullanan güvenilir satıcılar var.

Birkaç gün önce aliexpress ten mk808b aldım,kupon kullanarak 47 dolardan aldım(geekbuying fiyatı 54 dolar),satıcı haftasonu araya girdiği için dün singapore post ile göndermiş.

http://www.aliexpress.com/item/MK808B-Bluetooth-Google-Android-4-1-1-Jelly-Bean-Mini-PC-Dual-Core-RK3066-Cortex-A9/651064389.html

hocam aliexpresste kullandığınız kupon kodunu yazabilirmisiniz kaç dolarlık indirim yapıyor

MAINAGAME5 kodunu kullandım 50 dolarda 5 dolar indirim yaptı.Şimdi denedim çalışmadı,belki tek kullanıma müsaade ettiğinden olabilir,ya da süresi geçti.

Ama mastercard'ınız varsa link üzerinden yeni açılan üyeliklere 25 dolar altlimitli 5 dolarlık 1 hafta geçerli kupon tanımlıyor.Günlük 500 yeni üyelik ile sınırlı.

http://www.aliexpress.com/mastercard

• @ wersin3230
    tesekkürler dostum aksama denicem

• Bu Aliexpress benim kredi kartımı güvenlik nedeniyle kabul etmiyor nedense. Onlara kartın ve kimliğimin fotokopisini bile verdim. Aynı problemi yaşayan var mı ? Kartım Garanti Bonus.
  • deneyim "telefondan kontrol":

mx2 için blog.geekbuying sitesinde bulunan "Cell Phone Control App " uygulamasını telefona yükledim, çalışmasına gayet güzel çalışıyor ama hemen kullanmaya alışamadım. Telefonun düz/ pürüzsüz yüzeyinde kullanımı zor gibi.. uygulama adresi:(https://www.dropbox.com/s/omjnfdfzn6to201/mx1%20apps%20control.apk)
    kullanım için; telefonda bu apk yüklü olacak, imito mx1 veya 2 son sürüm 3.0.8+ SMP PREEMPT THU NOV 29 18:36:56 CST 2012 yüklü olaması gerekiyor ve her iki cihazda WiFi ağında olması gerekiyor.
    Daha sonra telefonda uygulamayı açıp "ehomemedia" tamımlaması yapılıyor hepsi okadar..

neden ethernet bağlantısının her açılışta kapalı kalma nedenini anladım! Bu sayede; telefon dan kontrol mekanizmasının, çalışmaya devam edebilme olasılığını öngörmüşler

• quote:

Arkadaşlar buradaki ebay satıcısı minipc fiyatı 17 $ diyor fiyatı bu kadar olabilir mi? Yoksa benim anlamadığım başka bir şey mi var.

Teşekkürler. Aldım bir tane, bakalım ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

quote:

Teşekkürler. Aldım bir tane, bakalım ne olacak.

Maliyeti kurtarır mı bu fiyata nasıl satıyor 500 küsür kişi almış bir de, feedback de yok bu ürün için

• Bende anlamadım, çalıntı mıdır nedir. Aynı satıcı tablet te satıyor 20 küsür dolaralara..
  • Bende aynısından aldım.Evet tabletleride çok ucuza satıyor.Kandırıldıkmı acaba?
  • http://blog.geekbuying.com/index.php/2013/01/15/mk808-new-stock-firmware-jan-10th-release/

Adresindeki yazılımı deneyen oldumu?15.01.2013 de yayınlanmış orijinal firmware.
  • 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.