|
iki markada öneriliyor. ben tercihimi sahlerden yana kullandım. çok kaliteli.. |

|
iki markada öneriliyor. ben tercihimi sahlerden yana kullandım. çok kaliteli.. |
|
![]() Vatan ne Türkiye'dir Türklere ne de Türkistan, vatan büyük ve müebbet bir ülkedir; Turan! |
|
Önceki aracımda da kullandım. Şimdikinde de Sahler kullanıyorum. Yorumum 2 kelime: Çok iyi. Rİzline' ı bilmiyorum. Ancak benim için paspas konusu kapandı. Her arabama Sahler alır geçerim. |
|
sahler marka paspas grand c max a uymuyor arkalar .paspas garajı isimli bir siteden kaiser marka paspas buldum ama kalitesini bilmiyorum bu markayı duymuş muydunuz ? kalitesi nasıldır ? |
|
|
|
rizline aldım hocam bugün geldi grand c max için baya yoğun lastik kokusu var paspasta . arabaya daha deneyemedim ,takınca onun hakkında da yorum yaparım ama malzeme kalitesi en düşük olan bu birazdan bahsedeceğim paspasların arasında , hem çok hafif kaymaya elverişli , altında zemini tutacak bir destek yok hem de çok ince eğer çuk diye arabaya oturmaz ise bu paspas yerinde pek durmaz , bastıkça sağa sola kayabilir izlenimi oluşturdu. En önemlisi de koku , kokusu baya fena . hassasım koku konusunda hiç hoşuma gitmedi. aynı zamanda omsa paspas da aldım , kuga 1 inci kasaya uyumlu olanı gönderdi satıcı abi en güzel bu uyar dedi. aldım içinden s dizayn çıktı malzeme harika ne çok yumuşak ne çok sert bebek pudrası gibi tuhaf ama güzel bir kokusu var. grand için önler biraz kısa kaldı gaz pedalının altına devam etmiyor . orjinal paspası da aynı şekilde olunca olabilir dedim .Arkaları tam oturan ilk bu omsa diye gelen s dizayn oldu. sahler de aldım önler harika s dizayna göre daha uzun ama arkaları ne yaparsam yapayım oturtamıyorsun kesip biçmek gerek. kesince de bariyerli espirisi kalmayacak diye aklıam yatmadı ,arka şaft bağlantı üzerindeki birleşim sistemi çok hoş bir detay olmuş , patentini de almışlar sanırım biri sürü patent numarası yazıyor paketin üzerinde . mazleme daha sert ama koku rahatsız etmiyor . Pahalı olmasa sahlerin önleri ile s dizayn ın arkalarını birleştirip kullanırdım. Tam uyumlu olan bu iki kombinasyon . |
|
5 yıl önce aldığım araçta Rizline kullanmıştım şimdikine Sahler aldım. Kalıp olarak yerine oturma, yanlarda boşluk kalmama açısından Sahler daha iyi. Rizline'nin şoför tarafı klipsinin biri oturmuyordu Sahler'de öyle bir durum yok. 5 yılın sonunda Rizline köşelerden içe doğru kıvrılmaya başlamıştı Sahler'de nolur bilmiyorum ama pek olacak gibi durmuyor. Ayrıca arka paspasların şaft kısmı Sahler'de yapboz gibi birbirine geçmeli olduğundan daha kullanışlı geldi. |
|
|
|