Şimdi Ara

Riven yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler en sevdiğim hero riven ama kullanırken çok sıkıntı çekiyorum düzgün oynayamıyorum bu durumu nası düzeltebilirm? sadece rivenle kötü oynuyorum bu arada

• Zamanla alışırsın.Çeşitli pratikler yapmayı da unutma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntı çektiğin noktalar neler ? Onları belirtirsen daha kolay yardım alabilirsin.
  • kötü oynadığın tek hero nasıl en sevdiğin hero olabiliyor
  • Riveni ben de cok seviyorum ama bu son nerften sonra early de hp si dolmuyo resmen başta cok sıkıntı oluyor gercekten.

• evet early gamede çok zorluk çekiyorum kasamıyorum sonra da kalıyorum ortada boş boş pratik yapıyorum bol bol ama feeder oluyorum her pratiğimde
  • 6 olana kadar pasif takıl farmına bak sonrası geliyor zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Amumu Rehber
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

kötü oynadığın tek hero nasıl en sevdiğin hero olabiliyor

Riven yardım?

• hazır konusu varken sorayım rivenin q w e skillerini smartcast kullanmanın bi farkı var mı
  • quote:

Riven yardım?
  • Ne onla oluyor nede onsuz oluyor mantığıyla oynuyomuş
  • Benzer bi konuda ben açmıştım geçenlerde.Oynayamıyorum dmg veremiyor hemen ölüyorum diye.Bugün farklı bir şey denedim.İzlediğim streamerler hep lane pushluyodu.Haliyle minionlarla beraber adama girdiğinde daha fazla hasar veriyodu buna dikkat ettim.Ben normalde lane de hep bekler bekler last hit yapar minion alırdım.Karşımdaki adamda hep pushlardı.1v1 yapınca haliyle adam alıyodu minionlarla beraber.Bu sefer pushlamayı denedim ve yaptığımdan beri tüm oyunlarda lane i domine ettim.Kule+level+item+cs herşeyde üstün geldim.1 skill bir AA yapınca da fazla hasar verebiliyosun.Neden burdakiler pushlamayın lane i diyor anlamadım açıkçası?
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

Benzer bi konuda ben açmıştım geçenlerde.Oynayamıyorum dmg veremiyor hemen ölüyorum diye.Bugün farklı bir şey denedim.İzlediğim streamerler hep lane pushluyodu.Haliyle minionlarla beraber adama girdiğinde daha fazla hasar veriyodu buna dikkat ettim.Ben normalde lane de hep bekler bekler last hit yapar minion alırdım.Karşımdaki adamda hep pushlardı.1v1 yapınca haliyle adam alıyodu minionlarla beraber.Bu sefer pushlamayı denedim ve yaptığımdan beri tüm oyunlarda lane i domine ettim.Kule+level+item+cs herşeyde üstün geldim.1 skill bir AA yapınca da fazla hasar verebiliyosun.Neden burdakiler pushlamayın lane i diyor anlamadım açıkçası?

Bence lane pushlama demelerinin sebebi lane pushlarsan kolay gank yersin.Rivenle ganktan kaçmak pek zor değil ama eğer karşıda bir voli maokia vs. yani sağlam cc si olan bir jungler varsa lanei domine etsen de 2v1 yapamazsın renekton değilsen.

• Solotop da karsima gelmesini en cok istedigim champ cabuk eziyorum

• Bol Bol Best Riven NA stream izle :D öğrenirsin
  • Ne rivensiz oluyor ne de rivenle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.