Şimdi Ara

riven up

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler gerçekten riven alıp öyle eni konu düzgünce oynamayı becerebilen var mı?ad ratioları inanılmaz düşük hem de melee resmen diyolar ki full ad kas mr kasma sadece ad-as kas ULAN NEYLE KAÇACAM BEN?.Ayar oldum ya hiç bi özelliği yok şu anda underpowered bi hero ilk yorick zamanı gibi .O kadar q skili var adamı en çok dmg yapan skill o da en fazla 300 vuruyor,bari assasin yapında adam gibi dmg koysun nedir bu ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 17 Eylül 2011; 15:51:57 >

• riven oynayacağına minion al oyna daha iyi
  • hangi minion oyniyim panpa?siege minionlar op gözüktü gözüme turretlerden %50 daha az dmg alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyx

riven oynayacağına minion al oyna daha iyi

minionlar late te çok etkisiz ama earlyde çok iyi tavsiye ederim

-counterlamasını bilmiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zyx

riven oynayacağına minion al oyna daha iyi

Sen gelirmiydin burlara
  • Yine Başladık op up demeye
  • Mordede ölmüş patchten sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHLD

Mordede ölmüş patchten sonra

mordedeyi koruyalım, evi yanmış sokakta yatıyor mordede
  • Yahu Riven nası OP ya yeter op konuların.

HA

up mu?

hmm

ee

Olabilir
  • Gel abi customda bi gösteriyim combosunu. Westteysen ekle AkumaRaion. Cidden güzel vuruyor becerince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkumaRai XIII -- 17 Eylül 2011; 16:35:07 >
  • Gecen mac riven ile aynı laneye gittik.ben poppydim karsımızda trynda ve talon vardı riven mal gibi bunlara daldı.1 kare hpsi kaldı onlar riven kovalarken ben doublekill aldım sonra bana daldılar onlar beni kovalarken riven doublekill aldı.Sonra ganka geldiler bize herkes riveni kovalarken ben adamlara dalıodum rive bi ulti attı bide hopladı zıpladı quara kill aldı(lvl 7de) sonra riven jungleye girdi trynda bunu junglede bastı riven onuda kesti.Sonra 5 kişinin arasına atladı ks yapmasam penta alıodu yine quadra aldı.Middeki katarina ve bot taki teemo ve amumu feedlenmişti ben ulti acıp kule altında dolaşırken riven triple kill aldı.sonuc=ezdik adamları riven galiba early gameci,bana biraz leblancı ad hali gibi geldi.
    Not:Bu macı 6 lvllik acc la oynadım adamlar biraz noobtu ama cok zevkliydi
  • Bizim takımdaki Cait'i stun+q combosuyla alıyordu sadece.
  • Ben az önce forumdan biriyle oynadım. Renekton aldı ama affetmem, 6/0
    @offtopic dalakcemal hanginiz abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

beyler gerçekten riven alıp öyle eni konu düzgünce oynamayı becerebilen var mı?ad ratioları inanılmaz düşük hem de melee resmen diyolar ki full ad kas mr kasma sadece ad-as kas ULAN NEYLE KAÇACAM BEN?.Ayar oldum ya hiç bi özelliği yok şu anda underpowered bi hero ilk yorick zamanı gibi .O kadar q skili var adamı en çok dmg yapan skill o da en fazla 300 vuruyor,bari assasin yapında adam gibi dmg koysun nedir bu ya..

ad ratioları inanılmaz düşük falan değil, Talondan daha yüksek. Up olduğuna katılıyorum ama sorun ratiolarda değil. Talonla kıyaslarsak, talon up olmayıp da bu ablamızı up yapan ne? Talonun blink skilli var. Aynı senaryoyu düşünürsek rivenın savaş anında etkili olabilmesi için önce yanına gidecek de, combolarını tam olarak vuracak da sonra kaçacak falan. Bu sırada zaten ölmüş oluyor. Talon napıyor, magein üstüne atlıyor, burst ını atıp en kötü ultisiyle kaçıyor. Sorun bu bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: AkumaRaion

Gel abi customda bi gösteriyim combosunu. Westteysen ekle AkumaRaion. Cidden güzel vuruyor becerince.

+1+1 gayet güçlü ama builde bağlı champ.Gidip de sadece ad çıkılmaması grekiyor bence.Tanky olmazsa hemen gidiyor çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkumaRaion

Ben az önce forumdan biriyle oynadım. Renekton aldı ama affetmem, 6/0
    @offtopic dalakcemal hanginiz abi

dalakcemal ölüm lokumu

ekledim kabul etmedi.o günden beri aramız açık
  • riven böyle hoplayıp zıplayan bir hero fakat başka bir şey yaptığı da yok bence.(gördüklerim kadarıyla)
  • Riven gibi rahat kaçabilen hero mu var ? E skilli ile skillshotlardan çok rahat kaçılıyor , gankten de adam yanındaysa stun atıp E-Q abanıyosun yanına yaklaşamıyo. Riven up filan değil ama yine de önümüzdeki patch de buff gelicek Riven'a. Riven ile aynı maçta 2 kere quadra aldım biri penta olacaktı da arkadaş çaldı. Item build ve skorlarımı merak eden varsa ;
    Valiente16
  • riven gayet dengeli bence takımımzda riven vardı hiçde fena degildi
  • Jungle gidebilir,warmog-atmas-fon kastı bizim jungler riven owned yani
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.