Şimdi Ara

Riven mi ? Wukong mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün bir konu açmıştım. Orada kriterlerimi belirtip bir şampiyon tavsiyesi istemiştim.
    Linki şu: http://forum.donanimhaber.com/m_87764350/f_//tm.htm#87775541 . Tavsiyelerden sonra Riven ve Wukong arasında kaldım. Seçmemde bana yardımcı olursanız sevinirim. Önceki konumda bana yardımcı olanlara teşekkür ederim. Bu konumda da bana yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.

İYİ FORUMLAR

• Wu Kong

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu da sorumu tabiki wukong ultisi ile coşarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wukong tabiki riven iyiydide sonra bir elamet geldi wuuuuu riven öldü wukong yaşıyor wukong çok zevklidir decoy skilli sayesinde karşıdakileri paranoyak edebilirsin decoy a ulti atan mı ararsın yada seni decoy sanıp giden mi baya eğlencelidir buildide basit sadece black cleaver al GG
  • wukong bu aralar bayagı popüler.oynaması da baya zevklidir.tanky gitsen bile damage i yerindedirr.iyidir iyi
  • wukong alma derim tam bir baş belası.Damage kassan sorun tank kassan sorun jungle için diyorum bunu.Birde ultiyle adamların arasına girdin diyelim tf'de eğer takım sağlam follow yapması lazım yoksa sen öldüğünle kalıyorsun.

Riven iyidir özetle.
  • Bende riven var wukongda alıcam bakalım bu ara baya popüler oldu jungleda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tahm Kench fazla op değil mi?
    10 yıl önce açıldı
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Ve Sejuani nerf geldi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.