Şimdi Ara

Riven Mı Ezeceksiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Onun adi Urgot.Orgazm ya solo da oynamak.Riven geldi bir kaç ranked degil ama hepsinde lane üstünlüğünü alabildim.2 lvlde iki kez kestiğim zaman oldu base dönmeden.Ust için ideal üstü yetenek setine sahip bence.Ve 2-3 kişi ye yakalandiysaniz w açıp beklenmedik hasar çıkarıyorsunuz.İstemeden 2de 2ler 3te 3ler attim.
    Üst için siz ne düşünüyorsunuz? İş var mi size göre?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• W acikken aa yapilmiyor zaten, tek yapılması gereken yon vermek ve Bacaklardan gelen hasar cok fazla yakinda ufak nerflenir

• Urgot çöp hero
  • Karşına Irelia, Fiora ve Camille gelsin de göreyim ben orgazmı. Kafana kafana vuruyolar level9'dan sonra. Tek amaçları level9'a kadar ölmemek olmalı. Aynı Irelia vs. Pantheon match-up'ında Irelia'nın 6'ya kadar sadece ölmemeye çalışması gibi. Tek fark; Urgot'a olan "ağır" üstünlük 9'dan sonra başlıyor (6. seviyede de kesebiliyor fakat Urgot da kesebilir yani emin olamadım ).
  • Sacmalama e sini riven ctliyo.O kadar mobil ki sıçtığım herosu yetosemiyosun.

• kled al o seni dürtmeye geldiğinde q e bas stunlayıp e ilede kaçamaz w pasifiylen 4 kere kafasına bulursun laneyide dondurdunmu farm bile alamaz o adam
  • Henry Cavill kullanıcısına yanıt
    Bir kac e failledim doğru soyluyosun flash+e olmadan çok zor hakikaten ben niye oyle yazdiysam. .d

• Doran's shield
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinsmoke Sanji

Urgot çöp hero

Allah çarpar
  • Alayına Galio ;)
  • ver nickini 8 kere kesiyim seni riven alıp
  • Urgöt iyidir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.