Şimdi Ara

Riva Tuneri 64 Bit Windows 7 de çalıştırmasını bilen varmı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    BEN 1 GÜN ÖNCE WİNDOWS 7 64 BİT ULTİMATE VERSİYONUNA GEÇİŞ YAPTIM.
    HERŞEYİ ÇALIŞTIRABİLDİM FAKAT RİVATUNERİ AÇTIĞIMDA RİVATUNERSYS DOSYASI İMZALI DEĞİL HATASI VERİYOR HATAYI GEÇTİĞİMDE RİVATUNERE GİRİYORUM FAKAT SEÇENEKLERE VS GİREMİYORUM.
    ACABA ARANIZDA BU SORUNU ÇÖZEBİLMİŞ OLAN VARMII???

• Sağol ama bende bunu denemiştim zaten olmadı az önce yine bi daha deneyim dedim yine olmadı..
  • sorun driverda. 190 serisi driverlarda sorun çıkartıyo. 185 186 gibi serileri yüklersen ayarlarıyla oynayabilirsin
    edit: ati kullanıyomuşun pardon. eski driverları dene derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caqlayan -- 4 Ekim 2009; 20:19:19 >
  • eski driverlerin win7 desteği yokki onlar hiç çalışmaz bi 9.9 un win 7 desteği var hem hata rivatunersys hatası dyie geçiyor.
  • valla ati tray tools desen vista64 versiyonu var ama rivatuner i bilmiyorum. Bu tarz sorunlar vista64 ün imzasız sürücü yüklememe politikasından kaynaklanıyor. Çözüm içinde türlü canbazlıklar gerekli. Mesela Ati tray tools da modifiye attloader.exe dosyası var nette bulunabiliyor. ATT hatalı biçimde de olsa yüklendikten sonra bu dosya kurulum klasörüne kopyalanıp kısayolu başlangıç/startup a atılıyor. Ve vista64 her açıldığında normal biçimde ATT çalışıyor. Benzer durum rivatuner içinde geçerli olabilir araştırmak gerekli.
  • clarion:aynen rivatınersys sürücü imzali değil 64 bit dosyayla değiştir diyor ama nasıl değiştircem dosyamı var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrClocker

clarion:aynen rivatınersys sürücü imzali değil 64 bit dosyayla değiştir diyor ama nasıl değiştircem dosyamı var

pc açılırken windows gelmeden f8 tuşuna bas ve sürücü zorlamayı devre dışı bırak gibi bi seçenek var onu seç sorun ortadan kalkar
  • eywallah düzeldi arkadaşlar
  • quote:

eywallah düzeldi arkadaşlar

yalnız bunu her bilgisayar açışında yapman lazım yoksa açılmaz bunun çözümünü ben de bulamadım daha ..
  • ben çözümünü biliyordumda benim sorunum riva tunere bi giriş yapabilmekti ve aklıma menüde imzalı sürücü devre dışı bırakma modu gelmemişti..ve şuan riva tuneri normal olarak kullanıyorum.
    istersen sana yamayı atayim.
    linki siteye koy diceksin?: nerden indirdiğimi hatırlamıyorum
  • biyere upload yapabilir misin :)
  • öncellikle sistemi başlatırken F8 tuşuna basıyorsun ve sürücü imza modunu devre dışı bırakıp sistemi açıyorsun
    sonra rivatuneri yükleyip açıyorsun
    riva tuner açık iken bu verdiğim programı çift tıklayıp açıyorsun ve sonra riva tuneri yeniden başlatayayim dediğinde eveti işaretleyin programı kapatın ve sistemi yeniden başlatın

http://www.techpowerup.com/downloads/724/RivaTuner_x64_signed_Drivers.html
  • teşekkürler en kısa zamanda deniycem
  • quote:

öncellikle sistemi başlatırken F8 tuşuna basıyorsun ve sürücü imza modunu devre dışı bırakıp sistemi açıyorsun
    sonra rivatuneri yükleyip açıyorsun
    riva tuner açık iken bu verdiğim programı çift tıklayıp açıyorsun ve sonra riva tuneri yeniden başlatayayim dediğinde eveti işaretleyin programı kapatın ve sistemi yeniden başlatın

http://www.techpowerup.com/downloads/724/RivaTuner_x64_signed_Drivers.html

Aynen yapıyorum ama neden olmuyor windows7 64 bit işetim sistemi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.