Şimdi Ara

Ritalin nasıl alırım? Daha önce alanlar bakabilir mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
23.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakın zamanda hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Devlet hastaneleri vermiyorumuş. Ama okuduklarıma göre özellerin bile birçoğu vermiyormuş şu ilacı. Daha önceden alabilen varsa nereden ve nasıl aldıkları konusunda yardımcı olabilirler mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 25 Aralık 2017; 13:24:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ritalin: Nasıl Elde Edilir

Ritalin, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu (DEHB) tedavisinde kullanılan, uyarıcı etkiye sahip bir ilaçtır. Mevzuata göre, Ritalin yalnızca yetkili bir doktor tarafından reçete edilebilir.

Reçete olmadan Ritalin edinmeye çalışmak yasa dışı ve tehlikelidir. Ritalin'i internetten sipariş etmek de tehlikelidir, çünkü bu ilaçlar güvenilir olmayan kaynaklardan temin edilebilir.

Ritalin'e ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan, ilk adım bir doktora görünmektir. Doktorun, DEHB'n olup olmadığını belirleyecek ve Ritalin'in senin için uygun bir tedavi olup olmadığına karar verecektir.

Bir doktor reçete ettikten sonra, Ritalin'i bir eczaneden temin edebilirsin. Eczacı reçeteyi kontrol edecek ve ilaçları sana verecektir.

Doğru dozda ve şekilde alınan Ritalin, DEHB semptomlarını yönetmede etkili olabilir. Ancak, ilaç kötüye kullanıldığında tehlikeli yan etkilere neden olabilir. Bu nedenle, Ritalin'i yalnızca doktorun talimatına göre kullanmak çok önemlidir.

Ritalin yazdırmakla veya internetten sipariş vermekle ilgili soruların varsa, bir tıp uzmanına danışmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • <Bu Mesajı Sadece DH Premium Üyesi Olanlar Okuyabilir>

• Who ıam filmindeki ilaç mı o

• Ritalin heyet raporu ile alınabilen bir ilaçtır ve yan etkisi de çoktur. Eğer ki teşhisi kendi kendine koymadıysan ve ihtiyacın olan ilacın Ritalin olduğunu doktor söylediyse, zaten heyetten raporu da o çıkartır.
  • Bos mevzu

• Ritalin aldığında 1 saat uyku, normal 8 saatlik uykunun yerini tutmuyor ve dinlendirmiyor. Ayrıca seni üst düzey zekalı bir insana da çevirmiyor. Bilgin olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tom Ford Black Orchid aldım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 18 yaş ergen konusu, kullananların hiç biri 5 puan fazla almadı, iç organlarına ve sindirim sistemlerine kısmı de olsa zarar verdi. sonuç yan etki ve hezeyan, dikkat toplamak istiyorsan yemeğine, uykuna, sporuna dikkat edeceksin, haplar ne bilgi öğretir ne puan arttırır

• quote:

Orijinalden alıntı: yav he he aynen

18 yaş ergen konusu, kullananların hiç biri 5 puan fazla almadı, iç organlarına ve sindirim sistemlerine kısmı de olsa zarar verdi. sonuç yan etki ve hezeyan, dikkat toplamak istiyorsan yemeğine, uykuna, sporuna dikkat edeceksin, haplar ne bilgi öğretir ne puan arttırır

Hocam bu hayatın her yönünü etkileyen sinirsel bi hastalık. Hemen bilip bilmeden bir şeyler yazmışsınız. İlacın nelere yardımcı olduğunu biliyorum. Mucizevi etkileri olmadığının farkındayım.

• LanceVance L kullanıcısına yanıt
    hastalığın ne

• quote:

18 yaş ergen konusu, kullananların hiç biri 5 puan fazla almadı, iç organlarına ve sindirim sistemlerine kısmı de olsa zarar verdi. sonuç yan etki ve hezeyan, dikkat toplamak istiyorsan yemeğine, uykuna, sporuna dikkat edeceksin, haplar ne bilgi öğretir ne puan arttırır

GG, geçen bir konuya yazdım bunu linç ettiler.
  • quote:

hastalığın ne

DEHB belirtileri var.

• LanceVance L kullanıcısına yanıt
    Ben de DEHB hastasıydım ama sadece hiperaktiflik kısmı kaldı,dikkat problemim yok denecek kadar az

Ritalinin canı cehenneme,concerta tek başına bende işe yaramıştı

Not:Concerta reyizi gece içmek gibi bir hataya kalkışma,gece uyuyamazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: LanceVance

quote:

hastalığın ne

DEHB belirtileri var.

Devlet hastanesinde tek muayeneyle adhd teşhisi aldım. Zaten konu hakkında bilgim vardı o yüzden psikiyatristin onu yanlış yönlendirmeye çalışmadığımı düşünmesi için verdiğim cevaplarda bazı önlemler aldım. Mesela adhd olan bir arkadaşımın beni yönlendirdiğini söyledim, belirtilere baktım bana uyuyor filan demedim. Okul hayatımdan bahsettim, günde 4-5 saat ders çalışmama rağmen odağımın derste olduğu sürenin 1 saat bile olmadığını, beynimin sürekli başka konulara atladığını söyledim. Zaten muayene 5-10 dk sürer devlette ve zaten bende bariz adhd vardı çocukluğumdan beri. Kan tahlilleri istedi benden ve birdahaki randevuda tahlillere bakıp verdi kırmızı reçeteyi direk.

• Ama ginede almanı önermem bu ilacı, incide bir başlık var dopamin reseptörleriyle ilgili. Hayatınızı ökten değiştirecek şey diye bir başlık, başlık ismine takılmadan onu okumanı öneririm. Bu ritalinin ecnebi versiyoru olan adderall yeryüzündeki en çok süistimal edilen ilaç olarak geçer. Yani hangi cümleyi nasıl kurduğuna, hangi vurguyu nasıl yaptığına iyi dikkat et. Sakin karşındaki doktora bu ilaçtan gerçekdışı bir meden umduğunu hissettirme.
  • İşe yaradigini düşünüp alacagina;işe yaramayacagini ve kendinin basa cikabilecegini dusunup olaylari ele al.Ben kullaniyorum,bir ara biraktirdi doktor,uyku duzenim bozuldu aksam 8 de uyuyordum,12 kilo aldim simdi vermeye calisiyorum.Ritalin i alsanda baglanma derim hocam.Sirf kendimi ilac sayesinde ittirebilirim,diye dusunursen ritalin i düşünme bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: çamınferyadı

Ama ginede almanı önermem bu ilacı, incide bir başlık var dopamin reseptörleriyle ilgili. Hayatınızı ökten değiştirecek şey diye bir başlık, başlık ismine takılmadan onu okumanı öneririm. Bu ritalinin ecnebi versiyoru olan adderall yeryüzündeki en çok süistimal edilen ilaç olarak geçer. Yani hangi cümleyi nasıl kurduğuna, hangi vurguyu nasıl yaptığına iyi dikkat et. Sakin karşındaki doktora bu ilaçtan gerçekdışı bir meden umduğunu hissettirme.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler hocam.
  • Zamanında anti psikotik ilaç kullanıyordum.o kadar bezdirmişti ki doktordan bağımsız bıraktım.yaptığım hatalı bir davranıştı ama ne yalan söyliyeyim pişman değilim.rahatsızlığımla yaşamayı,ilaçsız yenmeyi denemeyi tercih ettim.bu tür ağır ilaçlar pişmanlıktır.uyuşturucu gibi,alırken mutlusun ama bırakınca süründürür.doktor şart koşmadığı sürece gerek yok.

• tıbbi olarak concerta da ritalin de kullandım, concerta çok ağır geliyor ve uzun sürüyor. ayrıca düşüşü var resmen hapın

keyfi kullanıma ise ritalin i tavsiye ederim
  • Randevu alıp gittim devlet hastanesine. Yaşın kaç dedi kayıttaki karı, 17 dedim. Reşit değilsin velinle gel dedi. Daha pskiyatri doktorunu bile göremedim.

Anneme dedim alcaksınız yoksa çalışmicam, çalışamıyorum dedim. Babana söyle dedi.

Babama söyledim ALMİCAKSINIZ DEDİ, anneme aldığınızı görmicem, gitmiceksiniz falan diyip bağırdı lae bize.

bağımlımı olcan, uyuşturucumu ne olduğu belli değil dedi.

Bu nedir yaw alamıyorum ben. (Büyük ihtimal uyuşturucu olduğunu düşündüğü için izin vermiyo)

Bele vaziyetin içine soxum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.