Şimdi Ara

Rising Storm 2: Vietnam Türkçe Dil Desteğiyle Geliyor ! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an çeviri aşamasında sonlara yaklaştık arkadaşlar. Daha da önemlisi, çok kısa süre içinde ekibimizle ilgili ve geleceğe yönelik daha sağlam adımlar atabilmek için aldığımız önemli kararları açıklıyor olacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsRuleS -- 20 Mayıs 2017; 23:7:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MoDeStUs-

Açık beta ne zaman başlayacak?

Galiba 22 Mayıs'ta başlıyor. Ayrıca oyunun kesin çıkış tarihi olarak da 30 Mayıs 2017 gösteriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsRuleS

quote:

Orijinalden alıntı: -MoDeStUs-

Açık beta ne zaman başlayacak?

Galiba 22 Mayıs'ta başlıyor. Ayrıca oyunun kesin çıkış tarihi olarak da 30 Mayıs 2017 gösteriliyor.

Oyun iyi gibi duruyor.Bi denemek lazım.

• quote:

Şu an çeviri aşamasında sonlara yaklaştık arkadaşlar. Daha da önemlisi, çok kısa süre içinde ekibimizle ilgili ve geleceğe yönelik daha sağlam adımlar atabilmek için aldığımız önemli kararları açıklıyor olacağız.

Almış olduğunuz kararları bu sayfa altında mı açıklayacaksınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: obasar84

quote:

Şu an çeviri aşamasında sonlara yaklaştık arkadaşlar. Daha da önemlisi, çok kısa süre içinde ekibimizle ilgili ve geleceğe yönelik daha sağlam adımlar atabilmek için aldığımız önemli kararları açıklıyor olacağız.

Almış olduğunuz kararları bu sayfa altında mı açıklayacaksınız ?

Bunun için duyuru şeklinde bir konu açabiliriz. Ancak normalde bir basın bülteni hazırlayarak ilgili oyun dergisi ve oyun portal sitelerine de bu kararımızı bildiriyor olacağız.

• Oyunu satın aldım. Beraber oynamak isteyen arkadaşlar varsa pmden steam adresi atabilirsiniz.
    Bu arada çeviri ne durumda hocam, oyun bugun çıkıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elano68

Oyunu satın aldım. Beraber oynamak isteyen arkadaşlar varsa pmden steam adresi atabilirsiniz.
    Bu arada çeviri ne durumda hocam, oyun bugun çıkıyor?

Çeviri bitti dün itibariyle, kısa bir testin ardından çıkacak direkt.
  • 3 saat içinde erişime açılacak. çeviri yapan ekibe teşşekkürler. ayrıca çalışmalarının da devamını dilerim. Ayrıca bu gibi çıkmış ve çıkcak oyunların çevirilerini beklemeye devam edeceğiz. :)
  • AsRuleS kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam emekleriniz icin.
    Dil destegi steam uzerinden update ile mi gelecek peki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tesekkurler hocam emekleriniz icin.
    Dil destegi steam uzerinden update ile mi gelecek peki?

Evet, başka türlü olmuyor genelde zaten.

• AsRuleS kullanıcısına yanıt
    Süper resmi olarak geliyor yani, onu merak etmiştim ben de.
  • quote:

Süper resmi olarak geliyor yani, onu merak etmiştim ben de.

Tabii ki de :) Normalde bu tür çalışmaları yayınlanmadan duyurmayız, ama firma bu konuda bizi özgür bıraktığı için bu oyun özelinde bu şekilde bir duyuru yaptık.

Ayrıca resmi projeler konusunda yeni bir oluşuma gitme kararı aldık, şirket olarak devam edeceğiz. Bu konuda da Haziran ayının ortalarında tamamen duyurularımızı açıklıyor olacağız.
  • Hala gelmedi türkçe desteği. Nedir son durum, bir sorun mu çıktı?
  • quote:

Hala gelmedi türkçe desteği. Nedir son durum, bir sorun mu çıktı?

Firmanın eklemesini bekliyoruz. Dosyalar teslim edildi.

• Ya bu oyun sadece multi tabanlı her ay bir güncelleme gelir artık siz nasıl takip edeceksiniz ben onu merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cozepud

Ya bu oyun sadece multi tabanlı her ay bir güncelleme gelir artık siz nasıl takip edeceksiniz ben onu merak ediyorum

:) Bizim yıllardır yaptığımız iş bu :) Yama yapmıyoruz ki dosyaları yeniden düzenlemeye ihtiyaç duyalım. Dosyaları gönderirler, çevirip yollarız biz, siz keyfinize bakın :)
  • Oyun güzelmiş, beğendim açıkçası.
  • Nerde kaldi tr yama @AsRuleS

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • elano68 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wassuplaying -- 24 Kasım 2017; 14:1:37 >
  • Biz, oyunun çıkış tarihinden önce çeviriyi yetiştirdik ve teslim ettik. Ancak yapımcı firma Türkçe ve Çince'yi font sorunundan dolayı hâlâ eklemedi. Biz de bekliyoruz, ancak henüz tam olarak eklenmedi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.