Şimdi Ara

Rising Storm 2: Vietnam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pre Order başladı. Şuanda %25 indirim ile 36,75TL
    http://store.steampowered.com/app/418460/Rising_Storm_2_Vietnam/

Karakterinizi customize edebiliyorsunuz:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c@sper -- 28 Nisan 2017; 12:51:40 >

• Güzel fiyat
  • Ön sipariş ile aldık bakalım. Çıkış tarihi ne zaman belli mi?
  • alsam mı diye düşünüyorum ama zaten q2 2017 yazmışlar çıkış tarihine yazın kesin indirime girer o zaman alırım

şu helikopteri mg ile taraması süper değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neden_acıklanmıyor -- 1 Mayıs 2017; 15:32:12 >
  • technogame sayesinnde resmi türkçe çıkıyor kesin alın beyler destek olmak lazım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 4 Mayıs 2017; 1:6:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

technogame sayesinnde resmi türkçe çıkıyor kesin alın beyler destek olmak lazım :)

q2 yazıyorda kesin bir tarih varmı ona göre alacağım 3 4 ay sonra çıkacaksa hiç bulaşmayayım
  • 11 mayısta kapalı beta!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyun steamde 30 mayısa kadar ücretsiz oynanabiliyor şuan.
  • Düşünceleriniz nasıl oyuna karşı arkadaşlar.
  • Oyunun grafikleri biraz fazla mı kötü bana mı öyle geldi
  • Ben de 3 saat oynadim.
    Oyunu begendim genel olarak ama eksilerinden bahsetmem lazim.
    -Squad arkadasindan spawn olamiyorum cogu zaman.
    -Silah degistirirken, sayi tusuna iki kere basmak gerekiyor, mesela acil degisim ihtiyacinda deli olabilirsiniz.
    -El bombasi neyse de sis bombasinin kullanimi gereksiz zahmetli.
    -Bazi kayaliklara yabda yerlere hic bir engel olnamasina ragmen cikilamiyor, bu da sinir oldugum bir tarafi.
    -Helikopterden parasutlw atlama diye bisey yok.
    Insallah bunlar patchlw duzeltirler yoksa kendi bilcekleri is.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu satın aldım. Beraber oynamak isteyen arkadaşlar varsa pmden steam adresi atabilirsiniz.
  • oyunu oynayan var mı hala ? malum realistik fpsler pek tutulmuyor. yeni oyun Vietnam Red Orchestra 2 ve RO2:HOS a göre nasıl ?
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    realistik seviyorum ben aslında ama bunda aradığımı bulamadım, squad, arma3 daha iyi. iade ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: c@sper

realistik seviyorum ben aslında ama bunda aradığımı bulamadım, squad, arma3 daha iyi. iade ettim

arma 3 ve squad da ün oynayıcı kitlesi kaldımı ? ikiside baya eski oyunlar çünkü.
    ARMA yı bilmiyorum ama Squad'da oyuncu sıkıntısı yok. Alpha aşamasında henüz ama gayet de oynanabilir durumda. Sürekli iyileştirmeler yapılıyor.

Rising Storm 2 ye sahip değilim ama bunda da yoktur oyuncu sıkıntısı. Diğer oyunlar gibi binlerce oyuncusu olmasa da kendine has bir kitlesi var. RO2 Stalingrad bile oynanıyor hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

ARMA yı bilmiyorum ama Squad'da oyuncu sıkıntısı yok. Alpha aşamasında henüz ama gayet de oynanabilir durumda. Sürekli iyileştirmeler yapılıyor.

Rising Storm 2 ye sahip değilim ama bunda da yoktur oyuncu sıkıntısı. Diğer oyunlar gibi binlerce oyuncusu olmasa da kendine has bir kitlesi var. RO2 Stalingrad bile oynanıyor hala.

squad da türk oyuncu bulabilirmiyiz ? başlamak için çok mu geç ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 6 Eylül 2017; 0:17:4 >
    Başlamak için geç değil. Zaten Squad'da seviye atlama, silah açma gibi şeyler olmadığından başlamak için geç mi kaldım diye düşünmenize gerek yok. Önemli olan o takım oyununu, atmosferi tatmaktır.

Rastgele bir servera girerseniz Türk takımı bulmanız zor. Oyunun konusundan arkadaş bulabilirsiniz. Bir ara Discord kanalları falan vardı.
    https://forum.donanimhaber.com/goLastVisit_fav_ajax.asp?t=109562740&rd=yes

Onun dışında orta seviyede İngilizce biliyorsan tek başına oyuna girip bir takıma katılabilirsin. Öyle şakır şakır konuşmana gerek yok. Dediklerini az çok anlayıp, basit olarak cevaplayabilirsen yeter. Hiç İngilizce bilmiyorsan da tek takılabilirsin ama oyunun zevki kaçıyor öyle de.

Tek başına oynamak içinde Rising Storm 2 daha iyi olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

Başlamak için geç değil. Zaten Squad'da seviye atlama, silah açma gibi şeyler olmadığından başlamak için geç mi kaldım diye düşünmenize gerek yok. Önemli olan o takım oyununu, atmosferi tatmaktır.

Rastgele bir servera girerseniz Türk takımı bulmanız zor. Oyunun konusundan arkadaş bulabilirsiniz. Bir ara Discord kanalları falan vardı.
    https://forum.donanimhaber.com/goLastVisit_fav_ajax.asp?t=109562740&rd=yes

Onun dışında orta seviyede İngilizce biliyorsan tek başına oyuna girip bir takıma katılabilirsin. Öyle şakır şakır konuşmana gerek yok. Dediklerini az çok anlayıp, basit olarak cevaplayabilirsen yeter. Hiç İngilizce bilmiyorsan da tek takılabilirsin ama oyunun zevki kaçıyor öyle de.

Tek başına oynamak içinde Rising Storm 2 daha iyi olabilir.

teşekkürler dostum

• Oyunu altı ay kadar önce bağlantı sorunları yüzündne kaldırmıştım. Online fps özlemi depreşince kurdum ancak aynı sorun yine var. Server seçip giriyorum ancak bağlantı ekranında ne kadar beklersem bekleyeyim bağlanmıyor. Bu tarz bir şey yaşayan var mı? Gatırcım buralarda mısın sen girebiliyor musun?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.