Şimdi Ara

Rising Force yeni offical server!! (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.707
Cevap
1
Favori
229.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaww arkadaslar ben 41 lvl cora warrıor um lakın baltam guclu vurmuyor gıbı amcamlar bana 3000-4000 le vururken bense 500 le vurabılıyorum sılahımı upgrade etmem gerekıyor gıbı nasıl yapabılıcegımı soylersenız sevınırım....
  • expert skiller de AH dan al yada hero dan yap demişsiniz ama ikisinden de bişey anlamadım..
  • ABA lar solusta mevcut.

ekomiy elinde hangi silah var?Eğer yeteri miktarda paran varsa AH de lvlleri düşürülmüş silahlar satılıor.bende 45 lvl tower axe var bunu upgradeliorlar mesela 43te kullanabiliyrm.Ama 10milyon para bayıldım.Sende bu şekilde kendi lvlinden yüksek yaratıklar keseblrsn.Swordlar daha fazla atack verior ama criticleri az.Ne kullanıcağına sen karar ver.

Silah upgradini sadece crafterlar yapıor ama 45 lvl itemlerden aşasını pek yapmıorlar.Yapılanlarda bayağı pahalı oluor
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

expert skiller de AH dan al yada hero dan yap demişsiniz ama ikisinden de bişey anlamadım..

AH item satılan yer solusa git hemen görürsün orda satılıor.Herodada bazı materyaller toplayıp yapılıor ama neler gerek bilmiorm.
  • slm beyler ben lwl 30 da class seçerken sniper i seçmek istememe rağmen desperado oldumm... çünkü adamlar sniperin resmine desperado . desperadonun resmini sniper yazmışlar ...bende hangisine bascağımı bilemedim birine bi bastım desperado .. bu class kötü mü sniper daha ii diolar ama ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MostRapper -- 28 Ocak 2008; 6:01:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MostRapper

slm beyler ben lwl 30 da class seçerken sniper i seçmek istememe rağmen desperado oldumm... çünkü adamlar sniperin resmine desperado . desperadonun resmini sniper yazmışlar ...bende hangisine bascağımı bilemedim birine bi bastım desperado .. bu class kötü mü sniper daha ii diolar ama ???

Walla çok iyi olmuş. Sniper olan bir arkadaş var. Stealth attck özelliğini sadece trowing knife ile kullanabiliyormuşsun. Desperadonun Machine Gun ile kullandığı attack skill'leri biraz daha güçlü vuruyor. Bu arada nerde yanlış resim konulduğunu pek anlayamadım. Resim yanlış olsa dahai yazı doğrudur. :)

• Arkadaşlar Herkes Warior da Kılıç yada Balta Seçiyor Onlar Daha mı İyi ? ?? Ben Knife ve Shield Kullanıyorum ve Çok Memnunum . Bu Arada Accteria Bana göre Değilmiş Ben İYilerden Yani Bellatolardan Oldum

• kılıç yada axe ile yüksek damage verirsin normal damage alırsın block ihtimalin olmaz,
    knife ve shield ile orta seviye damage verirsin düşük damage alırsın shield pt'n yükseldikçe block ihtimalin artar,

Dün bi bellato ranger kovaladı beni silahına şimdi baktım 40lvl silahıymış adam beni öldüremeden base e kadar kaçtım hp'm yarısına bile inmedi..6,4k hp var, def pwr skill ile 624 ve şuan savaşı kaybettiğimiz için defansım azalmıs durumda.

not:Ben Gladius'um bu arada lvl 30

edit:def pwr yanlıs yazmısım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRojka -- 28 Ocak 2008; 12:03:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

kılıç yada axe ile yüksek damage verirsin normal damage alırsın block ihtimalin olmaz,
    knife ve shield ile orta seviye damage verirsin düşük damage alırsın shield pt'n yükseldikçe block ihtimalin artar,

Dün bi bellato ranger kovaladı beni silahına şimdi baktım 40lvl silahıymış adam beni öldüremeden base e kadar kaçtım hp'm yarısına bile inmedi..6,4k hp var, def pwr skill ile 480.

not:Ben Gladius'um bu arada lvl 30

Walla biz Türkler sadece dengimizle savaşırız. Anaacade ve Solus'a gelen level 40 üstü Accretia ve Coralıları keser Ether'de avlanırız. Şimdilik bıraktık Accretia ve Cora topraklarını ezikler gelişsin diye. :) Dün Ether'de 5 kişi görev kasıyorduk karşıda bir ton Accretia vardı. 3 tane Black MAU görünce yanımıza bile yaklaşamadılar. Bir tane Coralıya ezik görünüp içimize çektik. Ben, antisnipertr, Gezginci ve Sanger elemanı araya aldık. Sonra allah ne verdiyse yağdırdık. Sonra hızımı alamadık başka Accretiları kovaladık. Ama elemanların Jet Pack'leri harbi sağlam iyi kaçıyorlar. :) Walla güçlendikten sonra Bellatolara değil saldırmak yakşlaşmaya bile cesaret edemiyor bu Coralılar ve Accretialar. Şimdi anlıyorum neden sürekli ezikleri kestiklerini. Çünkü yüksek level olan Bellatolara birşey yapamıyorlar. :) Yazık olacak sizin bi roketçi Accretialara. Bizim MAU'lar karabulut gibi çökecek üzerinize.

Not: Level 40'dan aşağı olan Türk Bellato oyuncuları level kasamadıkları için üzülmesinler. Sadece Pt'lerinizi maxlamaya uğraşın. Siz Pt'lerinizi maxladığınızda biz gelip size level kastıracaz. Tekrar yazıyorum ÖNEMLİ OLAN PT'ler! Level önemli değil!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARYOSAVAN -- 28 Ocak 2008; 11:08:36 >

• Evet Garyo Doğru Söylüyo Onlar Black Maularla Yüksek Moblar Kesip Unit Kasarken Bizde Onlarla Durup Exp Alabiliriz Kısa Sürede 45 Olabiliriz Ama Pt Farkının Olmaması İçin Pt Kasmak Şart..

Bende Sabah 37 Oldum Bi Pazara Bakayım Dedim 400 K Ya İntense Hopron BUldum Onuda Aradan Çıkardım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

Evet Garyo Doğru Söylüyo Onlar Black Maularla Yüksek Moblar Kesip Unit Kasarken Bizde Onlarla Durup Exp Alabiliriz Kısa Sürede 45 Olabiliriz Ama Pt Farkının Olmaması İçin Pt Kasmak Şart..

Bende Sabah 37 Oldum Bi Pazara Bakayım Dedim 400 K Ya İntense Hopron BUldum Onuda Aradan Çıkardım :)

Level 40 olan Intense itemleri turuncuya çevirmek bazen 4-5M'lik malzemeye mal olabiliyor. O yüzden level 37-36'ya düşen 4-5M'lik turuncu itemleri almanızı tavsiye ederim. Kendiniz çevirmek isterseniz hemen hemen aynı paraya mal oluyor ve hangi levele düşeceği belli değil. Hatta bazen level düşmüyor. Benim çok başıma geldi. :)
    Bazaar da bir item gördüm. Level 45 Knife'ı adam level 40'a düşürmüş ama 55M fiyat koymuş. Almadım tabi. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARYOSAVAN -- 28 Ocak 2008; 11:21:55 >

• dün elimde 20 tane rare ore vardı bunları hediye paketine çevirdim 4 hediye paketinden 20 tane chaos charger çıktı, normal bir olay mı yoksa oha denilebilecek bişey mi?
  • oha denebilecek sey çünkü ben 30 40 tane anca 3 stacktan çıkarabiliyorum
  • Beyler Solus'ta Accratia Ranger açtım.Yardımcı olabilecek varmı? Nick: XTR48
  • teşekkürler,xtr48 1-2 saat kendin kas işim var daha sonra gelip yardım edicem nick NeleD
  • Beyler bu indirme linkleri rapidhsare oalrak varmıdır piyasda acaba? aCil cevaplarınız bekliyoum
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Beyler bu indirme linkleri rapidhsare oalrak varmıdır piyasda acaba? aCil cevaplarınız bekliyoum

Daha Öncedende Tartışıldı Bu Niye Millet Alternatif Birsürü Down. Linki Warken Rapid.share Parça Parça Koysun Ki 1.5 GB Bide Boru Değil..

Bilmiyorum Ama Bana Yoktur Gibi Geliyo..

Oyunu Çekiceksen GetRight Kullan Ben Getrightla 3 Saatte Çektim 100.4 Kb Hızla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özkan -- 28 Ocak 2008; 12:38:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Beyler bu indirme linkleri rapidhsare oalrak varmıdır piyasda acaba? aCil cevaplarınız bekliyoum

Daha Öncedende Tartışıldı Bu Niye Millet Alternatif Birsürü Down. Linki Warken **** Parça Parça Koysun Ki 1.5 Bide Boru Değil..

Bilmiyorum Ama Bana Yoktur Gibi Geliyo..

Oyunu Çekiceksen GetRight Kullan Ben Getrightla 3 Saatte Çektim 100.4 Kb Hızla..

Konuyu başından takip edemediğim..
    FlashGet le indiririm o sorun değil ama bende rapid pre üyelik olduğu için parçaparçada olsa daha hızlı ineceği içinsordum.

• lvl 7 bellato warrior açtım spear kullanıyorum ii mi yapmışım spear la gidip sonra elime kılıç kalkan alsam defans atak atak speed haricinde bi değişim olurmu bide 7 lvl nerde kasıcam pvp ye ne ara başlıcaz biraz fazla soru sordum heralde yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

EDİT: Nick:Elvenn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt522 -- 28 Ocak 2008; 12:50:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrt522

lvl 7 bellato warrior açtım spear kullanıyorum ii mi yapmışım spear la gidip sonra elime kılıç kalkan alsam defans atak atak speed haricinde bi değişim olurmu bide 7 lvl nerde kasıcam pvp ye ne ara başlıcaz biraz fazla soru sordum heralde yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Bak Bende Şuan 37 Lv. Miller Warriorum..

Şimdiden Belirle Miller Mı ( Knife - Kalkan ) , Berserker mi ( Two Handed Yani Çift EL ) Olucağını Miller Defansif Berserker Ofansif Yani Atacker Ve Lvl Kasarken Kılıç Kalkan Kullanmaya Özen Göster Shield PT ' Ende Gelişsin Spearla Seri Kasarsın Ama PT Lerin Zayıf Kalır Şİmdi Kılıç Kalkanla Kasarsan İlerde PT Ye Ayrı Vakit Ayırmazsın..

PK Ya Gelince Biz Daha PK ' Ya Çıkmıyoruz Bi Destur Önce Lvl Kas :)

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.