Şimdi Ara

Rising Force yeni offical server!! (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.707
Cevap
1
Favori
229.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Emq/Emq

savaş dayım şuan bellato lar ile cora lılar birlesmis bize dalıo

biz kazanınca haber ver girip lvl kasıcam
  • Ben bu akşam başlıyorum nerdeyse oyun indi.Beni kasabilecek(tabi kasma varsa) bir arkadaş varsa çok iyi olur.Ezilen tarafı güçlü yapmak hep hoşuma gitmiştir Accratia olarak gelicem bu arada.Bide Ranger seçicem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: UrbanBoy

Ben bu akşam başlıyorum nerdeyse oyun indi.Beni kasabilecek(tabi kasma varsa) bir arkadaş varsa çok iyi olur.Ezilen tarafı güçlü yapmak hep hoşuma gitmiştir Accratia olarak gelicem bu arada.Bide Ranger seçicem.

party e alana kadar görevleri yaptırırım sonra party e alır kasarım ama bu şekilde lvl atlarsan pt sorunu yaşarsın demedi deme..
  • Haklısın aslında ama oyunda yardım edersen çok hayrın dokunur kardeş
  • quote:

Haklısın aslında ama oyunda yardım edersen çok hayrın dokunur kardeş

elimden geleni yaparım zorlandığın görevlerde falan yardım ederim bende emreyle kastım ptlerde fark açıldı bu gece defans ve shield kasmaya bırakcam melee yide artık normal bi şekilde kasıcaz..
  • Ben Accteria Warior Olarak Oyuna En başından Başlıyorum Accteria Olan arkadaşlar Hangi serverda ?ve sizce knife mı sword mu
    ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm_Bob -- 27 Ocak 2008; 22:15:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Storm_Bob

Ben Accteria Warior Olarak Oyuna En başından Başlıyorum Accteria Olan arkadaşlar Hangi serverda ?ve sizce knife mı sword mu
    ?

sen bilirsin akrdes solus server ın dayız bana pm at Emre[TR]

34lwl oldum arkadaslar

quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

quote:

Haklısın aslında ama oyunda yardım edersen çok hayrın dokunur kardeş

elimden geleni yaparım zorlandığın görevlerde falan yardım ederim bende emreyle kastım ptlerde fark açıldı bu gece defans ve shield kasmaya bırakcam melee yide artık normal bi şekilde kasıcaz..

hadi ordan seni ben kastım

• quote:

Orjinalden alıntı: Özgür Can

bu nedir?

Arkadas, 2.defa yazmış ama ya bilen yok diye cevap alamadı yada kale almadınız çocugu. Bir cevap verinde bizde bilelim. Bende de 1tane var ve ne işe yaradığını bende merak ediyorum. Cevap verin hadi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bossa

quote:

bu nedir?

Arkadas, 2.defa yazmış ama ya bilen yok diye cevap alamadı yada kale almadınız çocugu. Bir cevap verinde bizde bilelim. Bende de 1tane var ve ne işe yaradığını bende merak ediyorum. Cevap verin hadi

bendede 3tane var ne ise yaradını bilmiyorum sarı larını fln adamlar silahlara basıyolar aatak ları artıyo silahların ama bunu bilmiyom ?

• emq ve emre farklı kişiler zaten...

bossa şurayada uzanalımmı?? git customer support a msj çek forumlarda mmosite de ara babanın uşağımı var burda?
  • quote:

quote:

bu nedir?

Ne Olduğunu Bilen Birisi Varsa Zaten Cevap Verir Demekki Yokmuş..

• quote:

bossa şurayada uzanalımmı?? git customer support a msj çek forumlarda mmosite de ara babanın uşağımı var burda?

Ustüne alınmadığına göre bana karışmana da gerek yok hacım, kendi yoluna bakabilirsin. Sana başka cevap vericek bir halim yok !
  • quote:

quote:

Ustüne alınmadığına göre bana karışmana da gerek yok hacım, kendi yoluna bakabilirsin. Sana başka cevap vericek bir halim yok !

Ya 2 3 aylık bi üye galipte sanki burdaki kişiler ona cevap vermeye mecburmuş gibi davranırsa böyle bir tepki alır, insan gibi sorunu sorar beklersin aynı şeyi üst üste sorup kirlilik yaratmanın alemi yok bilen yokmuş demek ki olsa cevabını verirdi.
  • lvl 23 te lous mika görevi var da hangi moblardan cıkıyordu bunlar??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rajeesh

lvl 23 te lous mika görevi var da hangi moblardan cıkıyordu bunlar??

Genellikle Her Mobdan Çıkar Grumble Ve Rigor Lapis Kes Sen.. Lvlde KASMIŞ OLursun..
  • quote:

quote:

quote:

Ya 2 3 aylık bi üye galipte sanki burdaki kişiler ona cevap vermeye mecburmuş gibi davranırsa böyle bir tepki alır, insan gibi sorunu sorar beklersin aynı şeyi üst üste sorup kirlilik yaratmanın alemi yok bilen yokmuş demek ki olsa cevabını verirdi.

Sana sadece katıla katıla gülüyorum. Post kasınca adam oluyorsun haklısın

• Gereksiz tartışmayın beyler.O dalgalar talic birleştirmek için.

Bu arada ezilen tarafı güçlü yapmak isterim acc açim demiş bi arkadaş,solusta şu an sayıca az taraf bellatodur öyle bişe düşünüosan bellato aç yok ben çok fazla transformers izledim diosan accretia aç
  • quote:

Orjinalden alıntı: m1ndfre4k
    Bu arada ezilen tarafı güçlü yapmak isterim acc açim demiş bi arkadaş,solusta şu an sayıca az taraf bellatodur öyle bişe düşünüosan bellato aç yok ben çok fazla transformers izledim diosan accretia aç

Supersin

• Holy Alliance a da beklerizvarsa olanlar pm Killerdevil ;)

edit: bu ABA lar için nerede party kuruyosunuz?etherdedemi var ABA ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killerdevill -- 28 Ocak 2008; 1:43:51 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sana sadece katıla katıla gülüyorum. Post kasınca adam oluyorsun haklısın

Nerenle okuyosun yazdıklarımı?Ben 3 5 postu olan adam 2 3 aylık bi üye dedim tekrar tekrar oku bence.

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.