Şimdi Ara

Rising Force yeni offical server!! (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.707
Cevap
1
Favori
229.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 21 lvl oldum dün gece basladım ama bi sürü şeyi bilmiyorum update nası yapılır özelden nası mesaj atılır bi yardım edin nick vendettaa
  • özelden mesaj atmak için oyun parası gerekli. yani her özel mesaj 5 gold.
    F harfine yada B harfine basman gerekli.
  • Oyuna Yeni Başlıcak Ark.lar İçin Kendimce Oyunun + Larını - Leri Söyleyeyim...

+ Level Kasımı Kolay ( PT Kasmakta Gerekli Tabi )
    + Grafikleri Güzel ( Diğer Bazı Oyunları Gibi Abartılı Anime Değil.. )
    + 3 Irk Sistemi Güzel ( Her An Karşı Irktan Birinin Gelme Stresini Yaşıyosun )
    + Azıcık İngilizce Biliyosan Veya 1 - 2 Online Oyun Oynadıysan Görevleri Anlamak Kolay Nerdeyse Her Lvlde Görev Çıkıyor Ve 30 Lv. ' e Kadar Bazı Görevler Oyunda Gelişmen İçin İtem Veriyor
    + Pvp ' Si Teklif Usulü Değil Gördüğün Gibi Çatır Çutur Dalıyosun ( Lvlin Yetmezse Town Çekmek En İyisi Tabi :) )

- Pm Sistemi Daha Güzel OLabilir
    - Partilerde İtemler Farklı Biri Tıklasa Bile Sıraya Göre Gelebilir ( Bence.. )

2 Haftada Benim Dikkatimi Çekenler Bunlar Eğer Eksiğim Veya Yanlışım Varsa Eklerseniz Sevinirim..

Not : Biz Şuan Çoğumuz Solus [3. Server] Bellota Irkıyız..

• quote:

- Partilerde İtemler Farklı Biri Tıklasa Bile Sıraya Göre Gelebilir ( Bence.. )

Parti başkanı party penceresinden bu durumu değiştirebiliyor.
  • inşallah bellato açmışsındır
  • oyunu uzun zaman önce ilk free olduğunda oynamıştım.ve sonra setup ını dvd ye aktarmıştım ama dvd sini kaybettim.. şuan oyunu yeniden indiriyorum arkadaşlar son birkaç sayfada okuduğuma göre herkes solus da bellato ırkında.bende yarına kadar herşeyi tamamlayıp solus da bellato olarak oynamaya başlarım heralde.

iyi geceler.
  • oyun indi patch tamam 1 problem kaldı üye alamıyorum keyi nerden nasıl alacaz yardım edin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • bide hangi serverda çok türk var oraya gelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: huntergrow

bide hangi serverda çok türk var oraya gelim

Solus Bellato, 40'tan fazla Türk var. Hergün 3-5 kişi daha ekleniyor.
  • bu rank olayı neye göre ayarlanıyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Özgür Can

bu rank olayı neye göre ayarlanıyor ?

Rank = Yaptığın görev + Kestiğin yaratık + Kestiğin karşı ırk oyuncusu.
  • oyunu hiç beğenmedim arkadaşlar :S
    boşuna indirmedim arşivde durur ama
    oyun çok basit :S
    görüntü ii ama ben pek sevmedim :S
    silkroad falan bu oyuna bin basar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cone

oyunu hiç beğenmedim arkadaşlar :S

Kusura bakma ancak Silkroad'da level 70 charı olan biri olarak bu oyunu oynamadan çok basit diyen küçük yaştaki çocukları kaale alamam. Ayrıca Silkroad'un bu oyuna bin basabilmesi için 1000 değil 10000 satır kod daha yazılması lazım. Silkroad'da char kasan adam RF'de 30 olduktan sonra en fazla 3 gün dayanbiliyor. Oyundaki PvP'lere dayanamayıp bırakanları çok gördük. :) Eleştirini boş boğazlık ve boş konuşma olarak değerlendiriyorum. Boş bir oyun olan Silkroad ile kıyaslamışsın zaten oda olayı baştan bitiriyor.
    Orjinal BF2 oynamak dururken çakma WarRock oynayandan ne beklenir zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARYOSAVAN -- 25 Ocak 2008; 12:14:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: GARYOSAVAN

quote:

oyunu hiç beğenmedim arkadaşlar :S

Kusura bakma ancak Silkroad'da level 70 charı olan biri olarak bu oyunu oynamadan çok basit diyen küçük yaştaki çocukları kaale alamam. Ayrıca Silkroad'un bu oyuna bin basabilmesi için 1000 değil 10000 satır kod daha yazılması lazım. Silkroad'da char kasan adam RF'de 30 olduktan sonra en fazla 3 gün dayanbiliyor. Oyundaki PvP'lere dayanamayıp bırakanları çok gördük. :) Eleştirini boş boğazlık ve boş konuşma olarak değerlendiriyorum. Boş bir oyun olan Silkroad ile kıyaslamışsın zaten oda olayı baştan bitiriyor.
    Orjinal BF2 oynamak dururken çakma WarRock oynayandan ne beklenir zaten...
    19 yaşındayım arkadaşım.. ayrıca sadece bnim görüşüm bu görüşümü eleştirebilirsin...ama ben beğenmemissem olay bitmiştir!.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cone -- 25 Ocak 2008; 12:16:54 >

• Baştan bilmen gerekirdi bu oyunun Silkroad gibi şehirden şehire kamyonculuk oyunu olmadığını. Level 30'a kadar harita ve görev sistemini öğretiyor. Zor olan hiçbir şey yok. Oraya git şunu şunu kes, buraya git bunu bunu kes. 30'dan sonra görevler başlıyor. Accretia bölgesine git şu yaratıktan bu oranın haritasını bul, Cora bölgesine git onların haritalarını ele geçir, 6 saatte bir görev geliyor. Irklar arası şavaşta düşman Chip'lerini yok et kendininkini koru, öldürebildiğin kadar düşman ırktan adam öldür. Oyun bu kadar basit ancak 30'dan sonra sürekli diğer ırklarla savaş halindesin.
    Silkroad da ne var? Git 400 White Tiger kes, git 1000 tane ölme eşşeğim kes... onu kes bunu kes. Derisini yüz getir, böbreğini getir, al bunu götür... PvP? Adama teklif edecende kabul edecekte sonra yeniliyor diye şehre kaçacak bilmem ne... Peh... Yok Thief olacan kervan yağmalıcan... Bırak yaw...
    Grafikleri karşılaştırmıyorum bile. Sistemin yetmediği için grafikleri en sona getirip Silkroad'u 1000'e katlayan efektleri görememişsin herhalde. Yada o seviyeye kadar oynamadığınan göremedin...
    Silkroad'da sabah aç botu akşam al leveli itemleri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARYOSAVAN -- 25 Ocak 2008; 12:27:21 >

• quote:

Baştan bilmen gerekirdi bu oyunun Silkroad gibi şehirden şehire kamyonculuk oyunu olmadığını. Level 30'a kadar harita ve görev sistemini öğretiyor. Zor olan hiçbir şey yok. Oraya git şunu şunu kes, buraya git bunu bunu kes. 30'dan sonra görevler başlıyor. Accretia bölgesine git şu yaratıktan bu oranın haritasını bul, Cora bölgesine git onların haritalarını ele geçir, 6 saatte bir görev geliyor. Irklar arası şavaşta düşman Chip'lerini yok et kendininkini koru, öldürebildiğin kadar düşman ırktan adam öldür. Oyun bu kadar basit ancak 30'dan sonra sürekli diğer ırklarla savaş halindesin.
    Silkroad da ne var? Git 400 White Tiger kes, git 1000 tane ölme eşşeğim kes... onu kes bunu kes. Derisini yüz getir, böbreğini getir, al bunu götür... PvP? Adama teklif edecende kabul edecekte sonra yeniliyor diye şehre kaçacak bilmem ne... Peh... Yok Thief olacan kervan yağmalıcan... Bırak yaw...
    Grafikleri karşılaştırmıyorum bile. Sistemin yetmediği için grafikleri en sona getirip Silkroad'u 1000'e katlayan efektleri görememişsin herhalde. Yada o seviyeye kadar oynamadığınan göremedin...
    valla kardeşim bot konusunda çok haklısın.Ama ben sro'yu orda görüntüde oynuyordum.. ama bıktım sro'dan 1 senedir aynı oynunu oynuyordum.Şimdi başka oyunlar arıyorum ama rising force pek beğenmedim...bu benim şahşi görüşümdür.İsteyenler eleştirebilir...saygım var.

• quote:

quote:

Baştan bilmen gerekirdi bu oyunun Silkroad gibi şehirden şehire kamyonculuk oyunu olmadığını. Level 30'a kadar harita ve görev sistemini öğretiyor. Zor olan hiçbir şey yok. Oraya git şunu şunu kes, buraya git bunu bunu kes. 30'dan sonra görevler başlıyor. Accretia bölgesine git şu yaratıktan bu oranın haritasını bul, Cora bölgesine git onların haritalarını ele geçir, 6 saatte bir görev geliyor. Irklar arası şavaşta düşman Chip'lerini yok et kendininkini koru, öldürebildiğin kadar düşman ırktan adam öldür. Oyun bu kadar basit ancak 30'dan sonra sürekli diğer ırklarla savaş halindesin.
    valla kardeşim bot konusunda çok haklısın.Ama ben sro'yu orda görüntüde oynuyordum.. ama bıktım sro'dan 1 senedir aynı oynunu oynuyordum.Şimdi başka oyunlar arıyorum ama rising force pek beğenmedim...bu benim şahşi görüşümdür.İsteyenler eleştirebilir...saygım var.

Nesini beğenmedin ve hangi görüntü ayarlarında oynuyordun? Ne kadar süre hangi levele kadar oynadın? Oyunun ne kadarını gördün de beğenmedin onu merak ettim.

• rising force şuan full görüntüde.
    lvl 11 im pek sarmadı kardeşim!
    robot falan :S sevmem öle :)
  • quote:

rising force şuan full görüntüde.
    lvl 11 im pek sarmadı kardeşim!
    robot falan :S sevmem öle :)

Hangi ırkla oynuyorsun ki sen?
  • ACCRETIA
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.