Şimdi Ara

Rising Force yeni offical server!! (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.707
Cevap
1
Favori
229.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

99tanesini gidip 1m ye satıyosunuz kırdırdınızda çıkan itemler 2m değerinde gele biliyor hatta da fazla

choas potion ların tanesini 300k delant değerrinde 250 ye koyun 10tanesini anında gider

quote:

Orjinalden alıntı: Emq/Emq

PARA KASMA YÖNTEMİ[RARE ORE]

lwl1den itibaren çıkan RORE ORE leri biriktiriyoruz

5tane si 1kutu ediyor o kutuların içersinde İNTENSE İTEMLER / UPGRADE İTEMLERİ / CHAOS POT ları vs. itemler çıkıyor
    ve bunlar çok paglıya satılıyor

RORE ORE KIRDIRMA
    5tane rare ore topluyoruz
    HQ lerde bulunan RARE GEM TRADER a gidiyoruz.

ORE RAFE NPC sinde PROCESS STONE ye tıklıyoruz ve çantanızda mavi bir taş oluyor.

ORE RAFE nin yanında bulunan uzaylı gibi canavar var adı RORE GEM TRADER ondan
    DESİRABLE PROCESSED STONE ye tıklıyoruz

çantanızda 1kırmızı kutu oluyor o kutuyu sağ tıkladığınızda içinden itemler çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emq/Emq -- 23 Ocak 2008; 11:41:21 >

• Gün=Çarşamba saat=12.00 öğlen neden serverlar kapalı tamiratmı var?Ya nezaman acılır bilen varmi bir ancaonce kasmam lazım size yetişip partinize geleceğim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orafike -- 23 Ocak 2008; 12:01:09 >
  • serverlar 11 de bakıma girdi 3-4 saat sürebilirmiş
  • samsıma bakın bugün boştum oysa..
  • Server Kaç Gibi Açılır Resmi Bir yazı War Mı Pt lerim Yarım Kaldı..
  • beyler herkeze slm RF online oynuyorum bende sizin gibi yeniyim oyunu öğrenicem araştıracam diye daha yeni 30 olucam sebebide beli kimse yardım etmek istemiyor yada bir şeyler öğreteyim göstereyim şu adamada yetişsin gibi olay yok hiç birinizde ( yardım edenler yada paylaşanlar kendini biliyor ) hee şunuda demiyorum kimse kimseye yardım etmek zorunda deyil ama buradada hiç yoktan geyik yapmayın kaçınıza slm verdim adam A.S diyip basıp gitti yada şimdi işim var sonra gel gibi her neyse

2 ci konu neden bizim bellato lar ezik kalıyor bunu anlamış deyilim serverde çok sağlam adamlarda var ama kapı önlerinde skill kasıyor adamlar show yapıyolar başka bir şey yok bu serveri seçtiniz yeni olduğundan bu ırkı seçtiniz çünkü zayıf kaldılar diye ama neye yaradı hepimizi ezik yaptınız milet setlerini düzmüş adamlar geyik olsun diye silahlarına upgrad basıyor bizde nasıl yapacaz diye araştırıp duruyoz aramızda nasıl yapılacağını gayet ii bilenler var combine upgrad bununda sebebi beli adam önce kendini kasacak sonra paylaşacak ama buralardada ahkem kesmeyi gayet ii biliyolar gulid mış partiymiş grupmuş boşbeyler herkez bireysel egosuna bakıyor

3 cü mevzu nedir yahu bu formun hali nasıl para kasılır tartışması yapılıyor hala milet birbirini yiyor bırakın bunlarıda araştırın para herşekilde kasılıyor rare oreleri satmayıda bırakın onları biriktirip kırdıracaksınız içinden sağlam silah ve armorlar potlar VS ler çıkıyor bana 3 gün önce 50 lvl polerm çıktı
    formda tam 30 tane sayfa var acayip şekilde kirlenmiş durumda konular tamamen kaymış ve içerikte sadece ilk sayfalar sağlam kim yaptıysa eyvalah diyorum adam yazmış oraya oyunu nereden indireceğini key nereden alıcağını upgrad lerini classlarına kadar yazmış adam ve K.o dan kalma elemanlarda hala soruyor nereden indirecem bunu nereden key alınıyor bizde buralarda takıldık kaldık adamlara bakın neler anlatıyolar

http://community.codemasters.com/forum/showthread.php?t=135976&page=1

server solus ırk bellato class archer nick Déadly

• diğer mevzularda haklı olabilrisin ama 1. mevzuda yanlıyorsun bence oyunda türk arakdaslarıma soruyorum hepsi gerekli cevapları veriyorlar hicbirinin es gectiğini gormedim.
  • GARYOSAVAN birsey sorcam mesela bir türk arkadasımıs offline ben one offline iken dostluk kabul etmesi icin mesj gondersem o online olunca ona gidermi onaylayabilirmi 2. soru serverin nezaman acılacağı hakkında net bir fikrin varmi?
  • tamm tessekurler
  • Aklıma gelmişken, karakterlere bazı armorları giymek için malee değilde range istiyor. Bunu kasmanın yararı var mı yoksa hiç kasmamak daha mı iyi ?
    Bu konuda biraz aydınlatırsanız sevinirim
  • Aslında oyun f2p olmadan once baslamıstım Sadece Novus vardı o zmn 27 ye kdr kasmıstım sonra iş geregi bırakmak zorunda kaldım. ve 4-5 gun once gene basladım oyuna ve dun gece 3o oldum. Ztn Mage kasıodm. onun ıcın de 30 Class ını Psyper Sectım 4o da Wizard alacam. Alan skilleri ile iyi Dmq verebiliyorum su an tabii saqlam item konusunda onemli. Diger mevzulara bakarsak Para her turlu kasılıor. gercekten bu para mevzuları cok onemli degil. dusen rare ore leri satmayın kırdırın iyi itemler cıkıyo ii para kasabılırsınız. benım degınmek ıstedıgım konu yanı benım solus da Gordugum Bellato ırkında dayanısma yok. gercekten Adamlar Coralar olsun Acc ler olsun Solus da Anacadee de cirit atıyolar. ıstedıgı gıbı dolasıyolar. 30 - Adamları Gorev yapan adamları ozellıkle gorev yaptırmıyolar.Bızımkıler ise kapı onune gecmıs seyretmekten baska bişi yaptıkları yok. boyle olursa tabii ki eziq konumuna olunur.
  • Déadly kardesım lvl 26 benim 27 yımdır belkı hatırlamıyourm ama 26 sanıyorum :) neyse uzatmaya gerek yok oyundayken bana pm at
    nıck YeterUlan lvl benden dusukse lvlını kasım paraya pota ıhtıyacınvarsa verım ama bırdaha sakın turkler arasında yardımlasma yok dıyıp genelleme yapma ben yatıcagımı bıldıgım halde 15-11 lvl ı turk kardeslerıme (aralarında yabancıda olabılır ama ınsandır sonucta) yatıcagımı bıldıgım halde 10-15 tane 20 lvl yaratık topladım hepsıne alan ata ata getırdım canları cok az kaldıgında partıdekılerın yanına getırdım tabı o kadar yaratık ben durdugumda vurunca can 0 lanıyo ama sonucta onlar kesıyolar gelenlırı ve lvl atlıyolar sımdı bu benım yararımamı hayır zararımamı az da olsa evet pekı bıde su yandan dusun ben yardım ettımmı ettım onlar lvl atladılarmı atladılar ha ben demekkı onlara yardım etmısımkı lvl lerı cogalmıs guclenmısler o yuzden bısı bılmeden atıp tutma turkler bole turkler sole fln fıln dıye

• iste bizde turkler olarak carlarımızı 40 a kasıp onları korumalıyız hem boylece adımızda duyurulmus olur değilmi.. 40 derken sadece 40a kasıp bırakmıycaz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orafike -- 23 Ocak 2008; 13:02:14 >
  • Sitede GMT saatine göre 13 te açılcak denmiş sitedeki saate baktığımda 11 i gösteriyo buda demekki 2 saat var daha
  • nese bekleriz 2sat cok deil ama azda deil bise daha sorcam unıtı i ptlerden nasıl kasarız ve ne ise yarar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orafike -- 23 Ocak 2008; 13:08:23 >
  • bu serverlar bugun acılır mı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakndac

bu serverlar bugun acılır mı acaba

Sitede belirtildiğine göre 13:00 GMT , Türkiye saatine göre 15:00'a denk geliyor, mesajda ortalama olarak verilmiş bu saat yani şöyle kabaca düşünürsek saat 14:50 ile 15:45 arası serverın geri gelmiş olması gerekiyor ... (Bu güne kadar hiç bir oyunda erken geldiğini görmedim.)
  • İnşallah erken gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orafike -- 23 Ocak 2008; 13:32:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GARYOSAVAN

Dün gece experience partisi yaparken bir kişi (Lotar] level 35 diğerleri 37'ydi ve 8 kişiydik. Elemanın biri daldı, Anaacade'deki Thunder Cliff'ten Solus'a oradan da Crag Mine'a kadar adamı kovaladık. Orada yeni gelen level 40 üstü Accretialar bizi görünce Jet Packleri ateşleyerek kaçtılar. 37'de ancak bu kadar koruyabiliyoruz ancak 40'ı geçince kaçmalarınada müsade etmeyeceğiz.

Garyo iyi güzel diyosunda. craw keserkende bi adam gelip bizim koca party i yatırdı .. o kovaladıgınız adam belki noobdu belkide pot u bitii belkide baska bisey bilmiyorum. cunki ben 45 adamın henuz kactıgını görmedim. yani önyargı yapark cok güclü oldugmuzu bosuna gösterme.
    Arkadas cok haklı bellatoda dayanısma yok. yüksek lvl lar kapıda duruyo sadece. ether de yaklasık 2 saat sadece B cora mage yüzünden kapıdan cıkamadım sadece 1 tane. adam 6-7 kisi saldırdı ama hepsi yattı saldıranlarda JP li adamlarımız dı. O nu bırak 2 almanla party yaptık. takılıyoruz .cok saglam bi acc. geldi ben inv oldum kacıyorum party deki diger adamlar la. inanırmısın bizim yuksek lvl adamlarda orda party yapıo ve adamların önünde kestiler benim party deki 2 adamı. sonra adam dödü gitti bi tanesi bile kovalama zahmetine girmedi. orda kasmaya devam ettiler. nasıl küfür ettim bilemessin. He bir maceramı daha anlatiim.
    Siz hiç mekan basmaya gittiniz mi bilmiyorum ama ben meraktan Cora beyzine gittim. Biraz mayın dösedim bekledim düşük lvl biri geldi patlattım adamı. adam birdaha geldiginde "aha geliyo kek" die invis modumu actım. adamın arkasında 5 tane yüksek lvl herifler beni öldürene kadar it gibi kovaladı.kacmadıgım ne dag kaldı ne tas araksı adamlar full beni arıyo. Bizim beyzde ben aynı yerde en az 10 kere aynı adama öldüm. aha gitti diyorum hala orda. bizim kiler kesti diyorum haal orda. " Map ten - Sell den - buy dann-town da" msg alr atıyorum acc var die kimsenin sikinde degil. adam gelio potu bitene kadar yada sıkılana kadar kesio sonrada gidio. Valla kusura bakmayında surda toplasan 30 kisisin ve bunların yarısı daha siteden DL yapmayı bilmiyo. ing. yok ne bekleye bilirsinki bu adamlardan. Tmm sen biz gelişince diyosunda Sen gelisirken o adamlar izlemio emin ol ki onlar senden bizden daha cok gücleniyo.
    Ben COra acmıstım bu guild olayını duydum die bıraktım charı geldim şimdi nerdeyse 38 oldum ama guild olayının da yalan oldugunu ögrenince keske gelmeseydim dedim buraya. orda cok daha mutluydum gerçekten. Ve bişey daha 3 tane server var. ve ben 2 sinde oynadım ve 2sindede Bellatolar cok ezik :/

• ama olurmu ya 35 lvl adamla 45 lvl adamı kovalıcakdık..

ACC rulez
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.