Şimdi Ara

Rising Force yeni offical server!! (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.707
Cevap
1
Favori
229.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kimsye yalan borcum yok ılk guıld kurulacak dendıgınde 6 m param vardı 2 m verebılırım dedım cunku rehberı yanlıs okumustum race secımınde 1000 gold gereklı dıye bı satır kalmsıtı aklımda 2.2 dalant kurdan 1000 gold + mau eh ıste gerıye 2 m kalır onuda guılde verırım dıyordum sona ertelendı para kasmaya basladım su anda hesabımda tam olarak 37 mılyon 687 bın dalant var ayrıca 420 gold var. ben hala guıld kuracaz dıye para bırıktırırken ( sordum bırıne bana 40 m lazım dedım ona gore kastım bende ) forumu okuyup sınır oldum. ayrıca m1ndfre4k ne kasacagımı sana soracak degılım zevkler benım . yukarıda yazdıgım yazıya gelınce o yazıyı GARYOSAVAN ıle ayrıntılı konusmadan once sınır ıle yazdım edıtlemeyı unutmusum su andan ıtıbarende edıtlemesemde olur ole kalsın. sana ss gondermek yerıne en kısa zamanda level meselesını halledıp senın adına bır guıld kurup 1 hafta sonra sılıp ustune bır guıld daha kurucam para kasılması nasıl yapılıyo gormus olursun ..! daha para kazanmasını bılmıyorlar ıykı bı party kurup level kasmasını ogrenmıs gelmsı burda bana oyun ogretmeye kalkıyor allahın appsı.

ve evet son mesajını gormemısım sadece ve sadece rare ore ıle yenı charlar yaratarak o charlar level 10 a geldıgınde sılerek ve rare orelerı charına transfer ederek . 1 haftada 40 50 m cok rahat kazanılabılıyor. ama bu tur ısler ıcın beyın gereklı bana bu sekılde tanımadan etmeden olayı bılmeden korlemesıne konuya dalan bırınde beyın oldugunu kımse solemesın :)

ve 1 ayrıntı daha dıkkatımı cektı rare oreyı gıdıp bankanın onunde duran adamlara 99 tanesını 1 m e satacak kadarda moloz degılım. o oreler cok gusel bır sekılde paraya donusturulyor her turlude karlı cıkıyorsun eger bılmıyorsan gıt bıraz arastır 2 3 gunde 10 m le surunmekten kurtulursun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 23 Ocak 2008; 0:04:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: m1ndfre4k

quote:

Orjinalden alıntı: Bossa

Hacım, ben treth'i tanıyorsam boş konuşmuyordur. Bak oyunu oynayıs tarzı konusunda arkasından durmam yuzune de söylerim ama bence sende para konusunda onun kasmasına arkanı dönme yoksa donduğun yerde bazı sorunlar yaşıyabillirsin :D
    Görmedim onun hesabını ama o adamın para konusunda bu tarz bisey diyorsa vardır bi bildiği

evet kredi kartıyla malum sitelerden transfer yapmşsa olabilir.

30 lvl e gelene kdr rare ore dur carttır curttur satsa kasacağı maximum para 10-15m.onun lvlinde keseceği yaratıklardan düşen itemlerle o kdr kısa sürede o parayı kasamas.

guildmde oyunun kurdu olmş 45 lvl adam jetpack almak için 1 hafta para kastı 35m birikti.Oyuna yeni başlamş biri olsam yerdik belki bunları

paintle resm yapıpda koymayn bide buraya

----guild mevzusu

Bi kaç talihsizlik oldu imkanlar el vermedi kendi guildimiz kurmaya bende elimde olanla ortak oldum.Bu oyunda alman fransız italyan ingiliz vs vs bi sürü oynayan var herkez kendi dilinde ''mersi boku'' ''ich liebe dich" die guild kurmuyor.Ha onlar kurmuor die ben kurmam gibi bişey gelmedi aklıma kim ne yaparsa yapsn önmli değil.Ama illa ben türklerle bir guildim olsun diye kendimi paralamıyorm.Oyunda yabancı bi kaç tane çok iyi anlaştığım arkadaşım oldu.Diğer taraftan muhabbetimiz iyi türk arkadaşlarıda bu guilde aldım uygun seviyeye gelenleri de alıcağım.Niye böyle birşey yaptım onlar bu oyunu aylardır oynuyor.Senden benden tecrübeli neyin nerde olduğunu nerde ne yapabilceğimizi çok daha iyi biliyor ve bizde bunları onlarla daha hızlı birşekilde öğreniyoruz.Öğrendiklerimizi size aktarıyoruz paylaşıyoruz.

Hepinize ben ne yaparsan onu yapın peşimden gelin diye birşey sölemiyorum.Ben kendi yolumu çiziyorum aynı görüşte olanlarla beraber oynuyorum.Ben henüz kurmadıysam türk guildini diğerlerini engelleme gibi bi hakkım yok olamasda.Ben çok iyi öğrendim diyen herkezin sorunlarını sırtlarım diyen başka arkadaşlar buyursun kursun guildini.Adını koysun Fatihin aslanları,Türk kası farketmez benim için.

Bakın her geçen gün sayımız yükseliyor oyunda ben görevimi yaptım size bu oyunu tanıttım elimden geldğince yardımcı oldum ve olucamda.Herkezin özgür iradesi isteyen istediği ırkı seçsin istediği guilde girsin veya kursun istedği şekilde oynasın.

Ama burda gereksiz şekilde milletin aklını karıştırıcak yalan yanlış mesaj yazanlarında karşısındayım.Daha önce oynadım lvl 72 ydim ilk 100 e girdim.lvl 30 oldum 40m param var guild kurucam vs vs mesaj atanlar kime ne kanıtlamaya çalışıyorsnz arkadaşlar.Yalancının mumu yatsıya kadar yanar.Susmak rezil olmaktan iyidir.

bak ben oyuna gırıp GARYO ıle bunların hepsını konustum bana anlattı bende okey dedım. sadece yazıyı edıtlemeyı unuttum. ayrıca su anda ısmı aklıma gelmıyor oyuna gırmem gerek ama yuksek levellı Turk arkdaslardan bırınle konsutuk bız tahmını 4 gun once fılan bana dedıkı hala para sorunu var halledersek kurucaz fılan bende bana ılk solendıgı gunden berı app charlar acıp rare orelerı bırıktırıp ( ılk levelerde cok sık rare ore dusuyor) para kastıgımı ve yuklu mıktarda para bırıktırdıgımı soledım zaten charıda o yuzden level 30 yapabıldım para kasma mevzusuna level kaldı gerıde o arkdasada soledım bende o zaman 27 m yada bıraz daha kusuratı olan bı para vardı bana kalkıp dedıkı 40 m para lazım. ıı dedım kasarız ben hala para kasma derdındeyken forumu okuyunca beynım durdu. benım ılk dusuncem ulan ben kopek gıbı pra kasıom adamlar guıldı kurmuslar bıde bızı beyenmeyıp almıyorlar benım yerımde olsan sen ne yaparsın ?

• quote:

Orjinalden alıntı: Treth

kimsye yalan borcum yok ılk guıld kurulacak dendıgınde 6 m param vardı 2 m verebılırım dedım cunku rehberı yanlıs okumustum race secımınde 1000 gold gereklı dıye bı satır kalmsıtı aklımda 2.2 dalant kurdan 1000 gold + mau eh ıste gerıye 2 m kalır onuda guılde verırım dıyordum sona ertelendı para kasmaya basladım su anda hesabımda tam olarak 37 mılyon 687 bın dalant var ayrıca 420 gold var. ben hala guıld kuracaz dıye para bırıktırırken ( sordum bırıne bana 40 m lazım dedım ona gore kastım bende ) forumu okuyup sınır oldum. ayrıca m1ndfre4k ne kasacagımı sana soracak degılım zevkler benım . yukarıda yazdıgım yazıya gelınce o yazıyı GARYOSAVAN ıle ayrıntılı konusmadan once sınır ıle yazdım edıtlemeyı unutmusum su andan ıtıbarende edıtlemesemde olur ole kalsın. sana ss gondermek yerıne en kısa zamanda level meselesını halledıp senın adına bır guıld kurup 1 hafta sonra sılıp ustune bır guıld daha kurucam para kasılması nasıl yapılıyo gormus olursun ..! daha para kazanmasını bılmıyorlar ıykı bı party kurup level kasmasını ogrenmıs gelmsı burda bana oyun ogretmeye kalkıyor allahın appsı.

ve evet son mesajını gormemısım sadece ve sadece rare ore ıle yenı charlar yaratarak o charlar level 10 a geldıgınde sılerek ve rare orelerı charına transfer ederek . 1 haftada 40 50 m cok rahat kazanılabılıyor. ama bu tur ısler ıcın beyın gereklı bana bu sekılde tanımadan etmeden olayı bılmeden korlemesıne konuya dalan bırınde beyın oldugunu kımse solemesın :)

ve 1 ayrıntı daha dıkkatımı cektı rare oreyı gıdıp bankanın onunde duran adamlara 99 tanesını 1 m e satacak kadarda moloz degılım. o oreler cok gusel bır sekılde paraya donusturulyor her turlude karlı cıkıyorsun eger bılmıyorsan gıt bıraz arastır 2 3 gunde 10 m le surunmekten kurtulursun :)

Bak ben bunu tek char açan biri için söylüyorum 10 tane char açan değil.Bu işler için beyin değil sabır gerek bizde kasarız 10 kere char.Burda 30 oldum 40 m param oldu deme o zmn 10 kere baştan char açıp para aktardım de.Ben ne çok lvlim olsun nede çok param olsun diye uğraşmıyorm.Benim pc başında geçireceğim çok zamanım yok.Lvlime göre paramı kasıyorum buda yetiyor.Ben 50 lvl olunca sende 500 milyonun olunca rahat ederiz olurmu
    rare oreları daha kârlı şekilde kullanma mevzusu sadece senin clasında geçerli neyin nasıl olduğunu biliyorum merak etme.

40m para kasmak için 100 kere char açmak yerine kendine bitane 40 lvl crafter yapsaydn o parayı 3 e katlardın onu da biliyorum.Crafter kullanmayı biliyorsan.

lvl olunca para olur ama para olunca lvl olmaz.Ama üstüne basa basa söyleyim bunlar benim görüşüm herkez kendi istedği gibi oynasn.

• quote:

quote:

kimsye yalan borcum yok ılk guıld kurulacak dendıgınde 6 m param vardı 2 m verebılırım dedım cunku rehberı yanlıs okumustum race secımınde 1000 gold gereklı dıye bı satır kalmsıtı aklımda 2.2 dalant kurdan 1000 gold + mau eh ıste gerıye 2 m kalır onuda guılde verırım dıyordum sona ertelendı para kasmaya basladım su anda hesabımda tam olarak 37 mılyon 687 bın dalant var ayrıca 420 gold var. ben hala guıld kuracaz dıye para bırıktırırken ( sordum bırıne bana 40 m lazım dedım ona gore kastım bende ) forumu okuyup sınır oldum. ayrıca m1ndfre4k ne kasacagımı sana soracak degılım zevkler benım . yukarıda yazdıgım yazıya gelınce o yazıyı GARYOSAVAN ıle ayrıntılı konusmadan once sınır ıle yazdım edıtlemeyı unutmusum su andan ıtıbarende edıtlemesemde olur ole kalsın. sana ss gondermek yerıne en kısa zamanda level meselesını halledıp senın adına bır guıld kurup 1 hafta sonra sılıp ustune bır guıld daha kurucam para kasılması nasıl yapılıyo gormus olursun ..! daha para kazanmasını bılmıyorlar ıykı bı party kurup level kasmasını ogrenmıs gelmsı burda bana oyun ogretmeye kalkıyor allahın appsı.

Bak ben bunu tek char açan biri için söylüyorum 10 tane char açan değil.Bu işler için beyin değil sabır gerek bizde kasarız 10 kere char.Burda 30 oldum 40 m param oldu deme o zmn 10 kere baştan char açıp para aktardım de.Ben ne çok lvlim olsun nede çok param olsun diye uğraşmıyorm.Benim pc başında geçireceğim çok zamanım yok.Lvlime göre paramı kasıyorum buda yetiyor.Ben 50 lvl olunca sende 500 milyonun olunca rahat ederiz olurmu
    rare oreları daha kârlı şekilde kullanma mevzusu sadece senin clasında geçerli neyin nasıl olduğunu biliyorum merak etme.

40m para kasmak için 100 kere char açmak yerine kendine bitane 40 lvl crafter yapsaydn o parayı 3 e katlardın onu da biliyorum.Crafter kullanmayı biliyorsan.

lvl olunca para olur ama para olunca lvl olmaz.Ama üstüne basa basa söyleyim bunlar benim görüşüm herkez kendi istedği gibi oynasn.

ya tamamda ben parayı kendıme kasmadımkı napacam o kadar parayı level 30 da. ben guıld ısı olsun dıye yırtındım tamam RF onlıne yerıne ultıma onlıne oynuyor olsam kopek gıbı para kasardım o ayrı ( bossa bılır tarıh yazdım ultımada para akonusunda ) ama ben bana solenenı yaptım baktım bır bırlık var bır suru turk oldu bır seyler yapmaya calısıyorlar ustume dusenı yaptım. neyse sımdı senın tavsıyene uyacam su patch bıtsın charı sılıp degısık bısıler acacam bu sekılde kafam sakın olur.

• quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Bossa

Hacım, ben treth'i tanıyorsam boş konuşmuyordur. Bak oyunu oynayıs tarzı konusunda arkasından durmam yuzune de söylerim ama bence sende para konusunda onun kasmasına arkanı dönme yoksa donduğun yerde bazı sorunlar yaşıyabillirsin :D
    Görmedim onun hesabını ama o adamın para konusunda bu tarz bisey diyorsa vardır bi bildiği

evet kredi kartıyla malum sitelerden transfer yapmşsa olabilir.

30 lvl e gelene kdr rare ore dur carttır curttur satsa kasacağı maximum para 10-15m.onun lvlinde keseceği yaratıklardan düşen itemlerle o kdr kısa sürede o parayı kasamas.

guildmde oyunun kurdu olmş 45 lvl adam jetpack almak için 1 hafta para kastı 35m birikti.Oyuna yeni başlamş biri olsam yerdik belki bunları

paintle resm yapıpda koymayn bide buraya

----guild mevzusu

Bi kaç talihsizlik oldu imkanlar el vermedi kendi guildimiz kurmaya bende elimde olanla ortak oldum.Bu oyunda alman fransız italyan ingiliz vs vs bi sürü oynayan var herkez kendi dilinde ''mersi boku'' ''ich liebe dich" die guild kurmuyor.Ha onlar kurmuor die ben kurmam gibi bişey gelmedi aklıma kim ne yaparsa yapsn önmli değil.Ama illa ben türklerle bir guildim olsun diye kendimi paralamıyorm.Oyunda yabancı bi kaç tane çok iyi anlaştığım arkadaşım oldu.Diğer taraftan muhabbetimiz iyi türk arkadaşlarıda bu guilde aldım uygun seviyeye gelenleri de alıcağım.Niye böyle birşey yaptım onlar bu oyunu aylardır oynuyor.Senden benden tecrübeli neyin nerde olduğunu nerde ne yapabilceğimizi çok daha iyi biliyor ve bizde bunları onlarla daha hızlı birşekilde öğreniyoruz.Öğrendiklerimizi size aktarıyoruz paylaşıyoruz.

Hepinize ben ne yaparsan onu yapın peşimden gelin diye birşey sölemiyorum.Ben kendi yolumu çiziyorum aynı görüşte olanlarla beraber oynuyorum.Ben henüz kurmadıysam türk guildini diğerlerini engelleme gibi bi hakkım yok olamasda.Ben çok iyi öğrendim diyen herkezin sorunlarını sırtlarım diyen başka arkadaşlar buyursun kursun guildini.Adını koysun Fatihin aslanları,Türk kası farketmez benim için.

Bakın her geçen gün sayımız yükseliyor oyunda ben görevimi yaptım size bu oyunu tanıttım elimden geldğince yardımcı oldum ve olucamda.Herkezin özgür iradesi isteyen istediği ırkı seçsin istediği guilde girsin veya kursun istedği şekilde oynasın.

Ama burda gereksiz şekilde milletin aklını karıştırıcak yalan yanlış mesaj yazanlarında karşısındayım.Daha önce oynadım lvl 72 ydim ilk 100 e girdim.lvl 30 oldum 40m param var guild kurucam vs vs mesaj atanlar kime ne kanıtlamaya çalışıyorsnz arkadaşlar.Yalancının mumu yatsıya kadar yanar.Susmak rezil olmaktan iyidir.

bak ben oyuna gırıp GARYO ıle bunların hepsını konustum bana anlattı bende okey dedım. sadece yazıyı edıtlemeyı unuttum. ayrıca su anda ısmı aklıma gelmıyor oyuna gırmem gerek ama yuksek levellı Turk arkdaslardan bırınle konsutuk bız tahmını 4 gun once fılan bana dedıkı hala para sorunu var halledersek kurucaz fılan bende bana ılk solendıgı gunden berı app charlar acıp rare orelerı bırıktırıp ( ılk levelerde cok sık rare ore dusuyor) para kastıgımı ve yuklu mıktarda para bırıktırdıgımı soledım zaten charıda o yuzden level 30 yapabıldım para kasma mevzusuna level kaldı gerıde o arkdasada soledım bende o zaman 27 m yada bıraz daha kusuratı olan bı para vardı bana kalkıp dedıkı 40 m para lazım. ıı dedım kasarız ben hala para kasma derdındeyken forumu okuyunca beynım durdu. benım ılk dusuncem ulan ben kopek gıbı pra kasıom adamlar guıldı kurmuslar bıde bızı beyenmeyıp almıyorlar benım yerımde olsan sen ne yaparsın ?

afedersin aklım karıştı.Ben nerde yazdım beğenmediğim kişileri guilde almıyorm die.Benim bi hatam yüzünden 15m para gitti bende elimde olanla yabancı bi arkadaşımla guild kurdum.Ve bunu buradakilere söyledim.Kurarkende türk arkadaşlarımı alıcağımı söyledim.35+ olmasında karar kıldık bu onun içinde benim içinde geçerliydi ki 35 olmak 2,3 gün alıyor.Bu sürede çok uzun bir süre değil.Bunu yapmamızın nedeni kimin oyuna devam edip etmiceğini görmek.

sence ben 10 lvl 15 lvl olmuş adamları guilde alırsam ve bunlar 2 günde sıkılıp bırakırsa.Kimin oynayp oynamıcağına nasıl karar verebilirm nasıl anlarım.Ben bunları düşünüp karar verdim lvlimiz ve sayımız yeterli sayıya ulaşsın.Gerçekten geyik muhabbeti dışında başka şeyler yapabilceimz bi guild kuracak duruma gelelim ben seve seve kurarım.Türk guildi kurmaya alerjm yok heralde.

• Tamam bir suru yanlıs anlasılma var. neyse ben zaten yenı mage charımı actım artık ne zaman 35 olurum ne zaman o charın cebınde 25 m ( bu seferde 25 m dedıler guıld ucretı ınsallah dogrudur sonudan gıdıp kendım bakacam guıld managera ) olur o zaman bısıler dusunurum bossa + ben bıde 6 tane adam ayarlarız ( hanı su TAKSIM de damsız gırılmeyen barlara gırmek ıcın yoldan kızları cevırıp ıcerı gırmek ıcın koluna gırmesını rıca eden sonra ıcerı gırınce kıza bır ıckı ısmarlayıp gerı gonderen tıpler varya onlar mısalı ) 6 tanede adam ayarlar kurarız guıldı sona 2 kısı takılırız herhalde benım o charı ıstedıgım sevıyeye geırene kadr sız 50 yı bulursunuz o satten sonrada o guıld bızı sarmaz zaten :)
  • Kardeşm sen kas bellatonu ben mutlu olurum.Elimden geldiğince herşeyine yardım ederim.Ben kimseyle tartışmak istemem.Sadece yorumlarınızı yazarken işin gerçeğini bilmeden yazmanıza kızıyorum.

Paraları aldı yabancı guilde kaçtı lafına geliyor nerdeyse yorumlar.Ben o guildi aksilik olmasaydı kurmuştm ancak iyikide kurmamışm.Değil oyuna yeni başlamışlar benim bile bilmediğim bi ton şey var.Bu aksilikte bilmediğim birşey yüzüdnen geldi başıma ama son pişmanlık fayda etmedi neyapaym.Buna benzer daha çok şey gelmesin başa diye hemen kurmak istemedim guild fln.Oyunu daha tam bilmeyen bi liderli guild yerine iyi bilip herkezin herşeyine yardım eden bi guild lideri olmayı yeğelerim.Kurucaksan kur buyur yakın zamanda seve seve gelirim.
  • guild kurmak için kendi lvline yakın 8 kişilir bir parti ve 24 milyon lasım.Ben ara sayfalarda bunu düz 25 diye dile getirdim ama tam gerçek rakam 24m'dir.Ayrıca direk bunu yapınca guild lideri olamıyorsun.Kurunca görüceksinki guild leader yazan yer boşGuild kurulunca 5 tane founder seçiliyor.Ve oylama yapıyorsun hepsi evet cevabı verince guild lideri oluyorsun.Bak ben bunu yeni öğrendim mesela.Guildi kurucaktm allah allah diyecektim niye hala olamadm guild lideri.Hadi sor yabancılara tekrar.Anlıyormusun şimdi beni
  • ben o para ısıne en ufak bı laf etmedım acıkcası banada cok normal geldı cunku her ne kadar sız bızden bıraz daha once basladıysanızda hepımız ıcın yenı bır oyun ben sadece kusura bakmayın ama sadece su level olanları alıcaz kelımesıne takıldım bazen cabuk sınırlenebılıyorum . neyse dedım ya bır yıgın yanlıs anlasılma var buda ıletısımsızlıkten kaynaklanıyor kı oyun bu kadar ıletısım ımkanı saglarken nasıl becerdıgımızı Allah bılır.

senın soledıgıne gore TAKSIM modelı yatar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 23 Ocak 2008; 0:45:48 >
  • Acc Güçlü Bellato Ezik Diyenlere Bir Sözüm Var..
    Allah Aşkına Acc Açın ve Bellatolarla Bi Kapışın Tamam Tek Vuruşta Alıyorlar eee Alsınlar Adam 40-45 Level Biz 30-35 Dahadamı Almasınlar..
    Başa Başta Almaları Çok Zor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoTaR -- 23 Ocak 2008; 0:51:08 >
  • Ben ezik demiorum ama sole soliim maudan baska char yok duzgun bellatoda(BENCE)
  • Acc lar güclü degil. Cora lardan kork sen. Cora spiritualist tek gecer. zaten video dada göstermiyo mu hem cocugu kuratıyo hem koca gemiyi havaya ucuruyo daha ne denir ki. adamlar bosa yapmamıs o video yu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elyria -- 23 Ocak 2008; 1:12:58 >
  • bellatonun damage buyuculerı corenın elemental buyucusunden daha saglam damage verıyor bılgınıze :) corede korkacaksanız summonerlerden korkun
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Gamemaster_

Ben ezik demiorum ama sole soliim maudan baska char yok duzgun bellatoda(BENCE)

Bak Kendinde Diyorsun Bence?
    İmzamda Olan Karakterlere Dayanarak Söylüyorum ve Araştırıyorum Hala..
    Acc ler Güçlü Olamaz Bu Oyunun Mantığına Aykırı Yukarıdada Dediğim Gibi Level Farkı Olduğu Sürece Tek Vuruşta Yerdesin Ama Başa Başta Oyun Tecrübene Göre Değişir..
  • selam ;
    arkadaslar yaklasık 3 aydır oynuyorum ben RF yi. Lumende 45 acc punisherım ve striker ım war. ptlerini kasmak uzun zaman aldığından birde çalışdığımdan uzun zaman alıyor. lvl kasmak cok kolay lvl 45 e kadar. 45 den sonrası içinde kendi sewiyenizden 3-4 lvl yukarı yaratıkları keserseniz lvl kasmanız hızlanır. stirkeri 2 günde 40 a getirdim. ptleriyle skilleriyle urasırken biraz zaman aldı. asıl karakterim punisher. bulunduğum servere arada 1 tek tük türk geliyor. yardım ediyim diyorum ama bizimkilerde 1şi war pek minnet etmiyorlar yardıma. eger lümende oynayanınız warsa yardımcı olmaya calısırım. gınageldi artık ingilizce yazmakdan. ACC ile yada itemlarla ilgili sormak istediğiniz 1iş warsa cewaplamaya calısırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wampirrr

Acc lar güclü degil. Cora lardan kork sen. Cora spiritualist tek gecer. zaten video dada göstermiyo mu hem cocugu kuratıyo hem koca gemiyi havaya ucuruyo daha ne denir ki. adamlar bosa yapmamıs o video yu

işimiz videolara kaldıysa yandık

Tekrar tekrar söylüyorm.Hiç bir ırkın bir ırktan fazla avantajı ve dezavantajı yok.Hepsi ii player olmaya item ve lvl e bağlı.

artık şurda acc cora bellato güçlü tartışmasına girmeyin ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LoTaR

quote:

Acc ler Güçlü Olamaz Bu Oyunun Mantığına Aykırı Yukarıdada Dediğim Gibi Level Farkı Olduğu Sürece Tek Vuruşta Yerdesin Ama Başa Başta Oyun Tecrübene Göre Değişir..

ACC striker ne kadar dmg vurur biliyormusun? oyunun en guclu charı striker dır. 45 e kadar kasmazı zordur ama en cok para kazandıran ve en cok aranan chardır. her partide vazgecilmez adamdır. ptleri ranged üzerinden hesaplandığından kasması zor fakar lvl 50 ye getirdiğinde 20k dmg vuruyor. bugun devilish RMau yu patlatdı.
    biz bell ve cora ya karsı oynarız. ikisi herzaman ittifak yapar bize karsı savasırlar. ona ragmen lvl 3 race buff ımız eksik olmaz. solus yeni server olduğundan daha hersey yerine oturmamısdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultimatepandapower -- 23 Ocak 2008; 2:41:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ultimatepandapower

quote:

Orjinalden alıntı: LoTaR

quote:

ACC striker ne kadar dmg vurur biliyormusun? oyunun en guclu charı striker dır. 45 e kadar kasmazı zordur ama en cok para kazandıran ve en cok aranan chardır. her partide vazgecilmez adamdır. ptleri ranged üzerinden hesaplandığından kasması zor fakar lvl 50 ye getirdiğinde 20k dmg vuruyor. bugun devilish RMau yu patlatdı.

ii güzel diyosun da sen mayıncının nekadar damage vurdugunu biliyomuusun ?..
    stylez dedigi gibi hiç bi ırk digerinden güclü degil. ama cora summoner bakımından cok avantajlı.bellato damage bakımından ve acc. defans bakımından. skiller öyle gösteriyo bilmiyorum hepsini incelediniz mi.ama sonucta her class bide kendi icinde ayrılıo bu aradaki fark da dengelenmiş oluyo. sen mesela ne cahr acarsan ac mayını göremedigin surece ölüsün demektir ....... ama mayında sabit bişey

• ya bakın trapmine yada defans tower larla ugrasmayın. bunlar size 1şi kazandırmıyacak. pt kasın. advenced towerlar bana400 vuruyor trapminelar en fazla 1200.oda resistansımın düşük olduğu denk gelirse , 3k potla zaten bunları recover edersiniz ki savasda sunda bunda 5k pot kullanıyorum. skilleri GM yapıcam diye melee shield yada ranged ptlerinizi kasmassanız ilerde zorlanırsınız. arkadaslarım 47 oldular ben hala ptlerimi kasıyorum. zamanında kasmayıp skilleri Gm yapıcam diye urastığımdan. bu aksam bi char acın Lumendeki savasa gelin ACC olarak o zaman anlarsınız acc nin olayını. belki LOCO yu görürsünüz yada RMAU yu. 55 lvl armor yada spearı. gelirseniz overdose nickim pmlersiniz.
    bu sabah ki savaşda chip taşıyorkenki SS. ^^

http://img212.imageshack.us/img212/6305/resources0001iz3.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultimatepandapower -- 23 Ocak 2008; 3:57:54 >

• para sorunu yaşayan arkadaşlara kücük bi tavsiye..
    sakın rare orelerinizi satmayın. eger uygun toplayabiliyorsanız baskalarınınkileri alın 99luk bir yıgın 500-600k ya kadar sizi kesin kurtarır. cok güzel itemler düşer yada chaos charger gibi itemleri satar altın alırsınız. aman dikkat edin cok fazla chaos charger satarsanız 950 gold dan sattığınız 10luk yıgın bir anda 350 ye düşer zarar edersiniz. eger fiyatı düşmüşse (NPClere cok satılırsa fiyatı düşer) bi gün elinizde tutun tekrar fiyatı kontrol edin. strong intense lance ve spadona cok iyi fiyat edicekdir egerşimdiden ucuz bulursanız alın ilerde 30 m den satarsınız.
    para kasmanızın en kolay yolu etherde calli partyleridir. dropları Glidir ve ii para eder 99 yıgın NPC de 480k civarından gider. eger kesebiliriz diyorsanız aba party yapın artısında beam düşer oda yıgını 600k civarı satılır. calli lerden ve aba lardan 50 itemleri ve takılar düşer. eger yaparız biz diyorsanız boss kesin bol bol. 2-3 party +45 lvl le kesebilirsiniz düşük seviye bossları. guildle keseceksenizde bellolardan biri catapulkuna kıyacak guardlara tanklık edicek digerleri sadece bossa calısacak. guardları öldürmeyerek boss kesmeniz kolaylasır. dropları int.lvl50 armor kesin düşer %5-%8 atack defans accesories ve upgrade için jewellery. boss keserken görevi son vurusu yapan dropu en cok DPS yapan party alır. kolaygelsin ^^

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.