Şimdi Ara

rising force hakkında bi kaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bu oyunda master skillerini nasıl açıyoruz?
    ve herkezin üstündeki mavi armorları nasıl alıyoruz bu arada klasım sanırım insan
    satanda görmedim ama 50 level adamlar takıyor benım aldıgım 50 level armorlar sarı renkte nasıl elde edebilirim yardım edersenız sevinirim

Ryzen 1600AF 4.2 / Gigabyte B450 Gaming X ATX / Crucial Cl14 /14/18/14 3466 2x8 / RX5700XT Gaming X / Samsung Evo 860 500GB / Dark Guardian Kasa / Sharkoon 650w80Plus / AOC 24G2U / K55 Corsair Klavye / Logitech G402 Hyperion fury / Arctic Freezer 33 Esports Edition
  • bide npclerin ismi öşişiiöüüiş gibi nedense :/
    Ryzen 1600AF 4.2 / Gigabyte B450 Gaming X ATX / Crucial Cl14 /14/18/14 3466 2x8 / RX5700XT Gaming X / Samsung Evo 860 500GB / Dark Guardian Kasa / Sharkoon 650w80Plus / AOC 24G2U / K55 Corsair Klavye / Logitech G402 Hyperion fury / Arctic Freezer 33 Esports Edition
  • Just rf de o mavi armorlar aslında editlenmiş armorlar ancak armora özel bir görünüm veremedikleri için client içinde armoru lvl 53 armor görünümüne entegre etmişler. Bu şekilde farklı armor koyduk gibisinden bir görünüm ile o armorları para karşılığı satabiliyorlar. Private sunucularda işleyiş böyledir.

Npc lerin isminin bahsettiğin gibi garip olmasının nedeni ise o sunucunun rus sunucusu olması. Ana dil olarak rusça kullanılıyor diye hatırlıyorum.
    Civilization VI Bir Kaç Soru
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.