Şimdi Ara

Rise ofnations

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya nedense barış kuşu geliyo ve oyun kide bir gidiyo bire bana şu kale kuruyoz ordan adam çıkıyo ya orda onların üstüne tıklayınca falan para falan çıkıyor onlar ne işe arıyor

Birde wonderler ne işe yarıyor bi açıklayın lütfen kartlar ne ,işe yarıyo falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercnshn -- 31 Ocak 2012; 19:17:59 >

• Barış kuşu geliyor oyun ikide bir gidiyor dediğine yardımcı olamayacağım ama, kaleden çıkarttığın adamın üstünde hatırladığıma göre 4 tane seçenek var. Onlar adamın özellikleri işte. Adamı seçtiğinde sağ altta küçük bir şey vardır. Kendiliğinden dolar o. O dolan şey craft. O 4 tane özelliği kullanabilmen için gerekli. Kendiliğinden doluyor işte. O adamın üstündeki seçeneklerden ben 1 tanesini kullanıyorum oda civciv olanı. Onu seçiyorsun, hemen doluyor dolduğu zaman etrafında bir yuvarlak çıkıyor haritada, o yuvarlağın içinde askerlerin kopyasını yapıyor. Örneğin 10 tane tankın vardı onu yapınca belki 15 belki 20 tane olur tankın bilmiyorum değişiyo kaç tane olduğu.

Wonderler farklı farklı işe yarıyorlar. Kurulan yerde üzerine geldiğinde şu şu işe yarar diye yazıyor. İngilizce tabi ama ben sana bildiklerimi anlatayım. Her şehire bir tane kuruluyor. Bende 3 tane yapıyorum ve o üçü şunlar oluyo genellikle:
    Ankgor Vat. Bu Wonder metal üretimini ve metal üretimi kapasitesini artırıyor. Sol üst köşede her hammaddenin yanında ne kadar üretildiği de yazar. Commerce araştırması yaptıkça üretim kapasitesi artar ya. Bu da hem metal üretimini hemde metalin üretim kapasitesini artırıyor. Benim anladığım kadarıyla bu işe yarıyor.

Collossus. Bunu kuruyorum çünkü nüfus limitini 50 artırıyor. 200 iken 250 oluyor.

Eiffel Tower. Buda petrol üretimini ve üretim kapasitesini artırıyor. Oil varya o. Metalde anlattığım gibi buda petrolü artırıyor.

Kartlarında ne işe yaradığını üzerlerine geldiğinde anlarsın. Dünyayı fethetme oyunununda var sadece sanırım. Savaşa başlamadan önce çıkıyor karşına oyunda kullanabiliyorsun ekleyip. Mesela bir tanesini kulanmıştım ben. Mercenaries diyordu paralı asker yani dünyayı fethederken bazı savaşlarda sana hem şehir hemde asker veriyor ya. Daha fazla askerle başlamıştım. Bazılarıda ekonomik kartlar. Mesela Wealth Economic bilmemne oyunun içinde altın üretimini artırıyor.

Kısacası oyunun türkçe yamasını bulabilirsen hepsini çözersin bunların. Üzerlerine geldiğinde hepsi yazıyor çünkü. Umarım yardımcı olmuştur.

Eğer istersen senle online oynayabiliriz birlikte.

• çok sağol arkadaşım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lords of the Fallen
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.