Şimdi Ara

RIP League Of Legends. Rip In Peace (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu daha başlangıç. Hadi bitirin lolü de böylece hepimiz rahata kavuşalım. Sinir katsayısını bu kadar arttıran bi oyun daha olamaz.
  • şu skillerden manuel olarak kaçmanın zevki hiç bir şeyde yok, hele vayne oynuyorsan :)
  • velet alır scripti kasar kasar kasar. beyin hala bronz olduğu için gider 5 kişiye kafa atar.ace alır gider base atar objektife yönelmez. yine oyun taşıyamaz. :D ha koridorda rakibe üstünlük kurabilir. ama beyin bronz olduğu sürece bronzda kalır ha belki silver cıkar diyelim :D
  • Hile giren oyuna kalite girmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu dodgeye bak ya yok artık oyunun içine etmişler.
  • zamanın en popüler oyunları;
    xtrap hataları, bugsplat hataları
    oyuncu kalitesi düşmesi, oyuncu kalitesi düşmesi
    npt çıkması, eloboost çıkması
    sinire strese bağlanması, edilmemesi gereken küfürleri edilmesi
    dupe olayı, script olayı
    koxp olayı, bot olayı

-kafa hep aynı mantıksızlığa çalışıyor 1-1.5 sene içerisinde lolünde devrini bitirirlerde, riot umduğunu bulur.. beter olsunlar :D
  • BoL'u klonlamışlar satıyorlar :D
  • Valla düşük liglerde yaparlar bronz olabilir gümüşü riske atarlarmı bilmem sonuçta mk jogodan bile ban yedik riot buna %100 sınırsız ban atar video alanlar olur yani hesaplarını riske atmazlar diye düşünüyorum atarlarsa emekleri boşa gidecektir
  • Bi dakika şimdi hatırladım bu !! AysaN !! metin2 ye bisürü para yatırıp çarını hileyle kasan ve sonunda ban yiyen bunu hep tekrarlayan kişi değilmiydi bak şimdi hatırladım
  • Rip in peace ne la?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rost in poeco
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Grumpig

Rest in peace in peace

Blok + cahil.
  • En azından botu kullanan bronzlar dodge diye birşeyi öğrenmiş olur , rip in pepperonis.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.