Şimdi Ara

Riotlar'la maçımız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle forumda yeniyim.Nickim oyundaki sihirdar ismimdir aynı zamanda.Gold 4 kümesinde ortalama oynayan bir mid oyuncusuyum falan filan.En başta kendi fikrim olan Armina'dan bahsedeyim nefret ediyorum bu elemandan konuşmasını beceremiyor sürekli maçları sunmaya kalkıyor çok kötü espirileri , çok kötü ses tonu ve bir o kadarda kötü tipi var her neyse.Bir gün arkadaşlarla dereceli takım atarken karşımıza 5riot geldi baktık Armina falan da aralarında.Bunları yenip sur verme kararı aldık ve yaptık.Yendik adc miz nexusa vururken biz sur'u onayladık ve onda tam 50 altın çıktı yani onların nexusu patladı sonra da bizim nexusumuz patladı.Resim aşşağıda yorumları umarım okuyabilirsiniz.

Riotlar'la maçımız

En kısa zamanda armina'nın lol'ü bırakıp riottan kovulduktan sonra ölmesi dileğiyle :D yok yok ölmese de olur.Lol tv'den uzak dursun yeter.

• riotlara yenildiğinize göre ya oyuna yeni başladınız ya da bilgisayar düzeyinde bir teknnolojiye ilk kez el sürüyorsunuz bilemedim şimdi
  • Üşengeç türk gencimiz yazıyı okusaydın en azından adamların nexusu kesip sur çektiğimizi anlardın.
  • Xtreme yayinlarda kucucuk duruyor ama gercekte pek de kucuk degil. Benden yaklasik 3-4 cm kadar kisa. Yani 185 filan boyu adamin. Gorunce cok sasirmistim

Bunu neden yazma ihtiyaci duydum bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: EtrafLapiska

+1

• Ezildik demiyorda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeah

• amaç yalakalık yapıp kod alabilme çabası

• iyi yapmışsınız bence sağlam ironi var burda oda anlayana tabi.Adamların böğrüne oturmuştur o galibiyet yenilmekten beter olmuşlardır.en az 10 sene bunun etkisinden çıkamazlar heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHiddenCarry -- 21 Mayıs 2014; 12:40:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troubled Joe

riotlara yenildiğinize göre ya oyuna yeni başladınız ya da bilgisayar düzeyinde bir teknnolojiye ilk kez el sürüyorsunuz bilemedim şimdi

Okumuyor musun mesajı? Kazanmışlar zaten nexusu keserken surrender vermişler. Trollemişler yani.

• Shame on you.

Özet : Riotçulara yenilmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persheid1903 -- 21 Mayıs 2014; 13:16:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abel Aurora

Öncelikle forumda yeniyim.Nickim oyundaki sihirdar ismimdir aynı zamanda.Gold 4 kümesinde ortalama oynayan bir mid oyuncusuyum falan filan.En başta kendi fikrim olan Armina'dan bahsedeyim nefret ediyorum bu elemandan konuşmasını beceremiyor sürekli maçları sunmaya kalkıyor çok kötü espirileri , çok kötü ses tonu ve bir o kadarda kötü tipi var her neyse.Bir gün arkadaşlarla dereceli takım atarken karşımıza 5riot geldi baktık Armina falan da aralarında.Bunları yenip sur verme kararı aldık ve yaptık.Yendik adc miz nexusa vururken biz sur'u onayladık ve onda tam 50 altın çıktı yani onların nexusu patladı sonra da bizim nexusumuz patladı.Resim aşşağıda yorumları umarım okuyabilirsiniz.

Riotlar'la maçımız

En kısa zamanda armina'nın lol'ü bırakıp riottan kovulduktan sonra ölmesi dileğiyle :D yok yok ölmese de olur.Lol tv'den uzak dursun yeter.

Ooooo qnq ibretliq ders vermissiniz xd

• Nexus'u keserken surr vermişler okumadan post kasan tayfa sizi tiplere bak çok coolsunuz sanki.
  • Niyese bu konuyu gormek istemiyorum yaptiniz tamamen sacmalik

• Cooluz.

• Neden saçmalık olsun ki basit bir galibiyetten daha iyi oldu bence böylesi şayet birinin bana yapmasını istemezdim Onun dışında Armina'dan başka diğerleriyle alıp veremediğim yok ama beceremediği maç sunuculuğunu bir türlü bırakmıyor bay karpuz
  • Nasıl ezilmiş olabiliriz supportum karşı adc'den daha fazla altın kasmışım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abel Aurora -- 21 Mayıs 2014; 21:29:46 >
  • riyotçulara bile yenilmişler XDDDD
  • İşte bunlar hep hayat dersi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.