Şimdi Ara

Riot ve Oyuncu Kitlesinin Rezil olduğunu düşünüyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de memnun değilim benim dışımda bilen yok!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Patatos

Allah rahmet eylesin...

Yazilimsal olsa yardimci olurdum.

Keske bir ara HDD Scan yapsaydin.

Yapıcak birşey yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Blackoffire

etmek ve edebilmek ayrı kavramlar süperzeka

İşte sorun tamda bu insanlarımızda, bir konu yüzünden ağlanır , bir düşünce ona cevap verir , kişi metni anlamaz fakat kendisinin anladığını karşındakinin salak olduğunu düşünür , iğneleyerek hakaret etmeye çalışır veya haklı bile olsa işi tartışmaya dökecek kelimeler kullanır. Neyse ben block atıyorum , hiç ağlama , başına gelenleri hakediyorsun böyle gittikçe , LoLüde istersen bırak ister sever değiş , kolay gelsin , iyi eğlenceler.

Düzenleme: Riot Türkiye dersen anlarım ama şirketin tamamına laf edersen haksızsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursalıtimsah -- 20 Ağustos 2015; 23:36:29 >

• Bi konuda adama hak veriyorum ben 3 yıldır lol oynuyorum kimsenin afk kalma dışında ban yediğini görmedim millet cidden feedliyor küfür ediyor her şeyi yapıyor ve artık o kadar alışıyorsun ki garipsemiyorsun odaya girip küfür ediyor yada gidip trollüyor alışıyorsun reportluyorsun ama farkı var mı yok hattta bazen report yazıyorsun adamar reportla nolucak diyip bi daha küfür ediyor ve suna alışıyorsun göz yumuyorsun çünkü sadece lol oynamak istiyorsun

Orijinalden alıntı: glumblapinta

quote:

pay2win olsa bukadar oyuncu olmaz. onların işine gelen birşey değil

dota2 nin yaptğı en büyük saçmalık oyun çıkınca key saçmalığı getirmesiydi o olmasaydı dota 2 lolden daha fazla oyuncusu olurdu emin ol riot bu konuda çok iyi

cahillik güzel birşey,
    dota 2 key ile girildiği dönemde beta idi, hani şu heroes of storm'un veya birçok oyunun closed beta ve open beta dediği dönemde idi. yani o dönem oyun çıkmamış, test aşamasında idi. nasıl betada iken biryerlerden invite kodu bulup insanlar katılabiliyorsa dota içinde key bulup katılınıyordu.

Orijinalden alıntı: YouAreSoDumb

quote:

quote:

dota2 nin yaptğı en büyük saçmalık oyun çıkınca key saçmalığı getirmesiydi o olmasaydı dota 2 lolden daha fazla oyuncusu olurdu emin ol riot bu konuda çok iyi

cahillik güzel birşey,
    dota 2 key ile girildiği dönemde beta idi, hani şu heroes of storm'un veya birçok oyunun closed beta ve open beta dediği dönemde idi. yani o dönem oyun çıkmamış, test aşamasında idi. nasıl betada iken biryerlerden invite kodu bulup insanlar katılabiliyorsa dota içinde key bulup katılınıyordu.

oyunu oynayan kişiler oynadıkça key geliyordu ve keyler parayla da satılıyordu saçmalık değil de nedir

• Konudaki cevaplara inanamadım. Bunca zamandır ağalayan DH birden Riot TR'yi savunur olmuş. Pes doğrusu. Her gün QQ konusu açıp şimdi desteğinizi esirgemeniz.

Orijinalden alıntı: SEANmirac

trde öyle değil de westte iyi oynuyorum diye çok report edildim.

Toksicden hesabım perma yedi. Naru kıskandı sanırsam

Orijinalden alıntı: StreakLoL

quote:

ne yani adam elini kolunu sallaya sallaya bu işleri yaparsa iş şirkettedir.
    her gelen geçen benim değerlerime küfredebiliyorsa şirketin bir suçu yok öylemi

Kimse elini kolunu sallaya sallaya yapmıyor bu işleri merak etme , şirket elinden geleni yapıyordur . Bu sorunların çok çekilmesinin sebebi , bu işleri yapan insanların fazlalığı , ne lige bakıyor bu iş ne de yaşa ama sana bu işin çözümünü söyleyeyim, ikinci cümleni oku bi , senin değerlerine başka bir insan küfür ediyorsa diyorsun , muhtemelen sinirleniyor ve karşılık veriyorsun , bu işler böyle büyüyor , 1 kişi drop açıyor , sinirlenen adam drophackı araştırıyor , buluyor ve oda kullanıyor . Hani bundan 1 sene önce kartopu etkisi ne diye konular vardı ya forumda hah işte bu kartopu etkisi. Bu işlerin en kolay çözümü , şirkete sövmek , oyunu bırakmak , Türklere sövmek değildir. En kolay çözümü kendin başlatmalısın , sen sana küfür edenlere karşılık verme , vermemeyi geç sinirlenme bile , mutela gitsin. Drop açtılar , script açtılar emeğimi yediler deme , birazcık olgun insanlar gibi karşılayın şu olayları , siz ağladıkça devam ediyor bu sorunlar . Özet olarak , ilk önce kendini düzelt sonrası zaten gelir. Bu forumda bile ne insanlar var drop hack , drophack diye ağlıyorlar , paraları olsa kendileride alacaklar , sen böyle zihniyetler oldukça bu işin sonunun gelmesini sadece ummakla kalırsın, şirket birşey yapamaz derken söylemek istediğim bu , insanlık öğretemez oyuncularına , olgun olmayı öğretemez oyuncularına. Competitive her alanda böyle sorunlar vardır , olgunca karşılamak gerekir.

dostum iyi yazmışsın. sonuna kadar hak veriyorum. ben açıkçası aşağılamak gibi olmasın ancak milletimizin çok aç gözlü olduğunu düşünmekteyim. hep bi kazanma arzusu hep bi agresiflik. ben oyunuma girdiğimde küfür görsemde takmıyorum
    açıkçası yolda giden adam bana küfür etsede laf etmem çünkü kimse senin dediğin şey olmuyorki. yani adam sana şimdi forumda yasak fuck you dese sen ciddiye alıcakmısın?bunun gibi birşey dediğin ve çokda doğru
    sürü piskolojisi her millette vardır.flame--> flame --- > flame bu liste uzar gider.herşey birbirini tetikler. çok istiyorsan herkesi mutelar oyununa bakarsın çok pro playz beklememek gerekiyor herkesden.
    csgodada mm i çok kasanlar var. bu mm i bu kadar ciddiye alan arkadaşlar buyursun azıcık eseada oynasın lütfen.herkes işin ciddiyetinde ve hack hack diye ağladıgınız adamlar yok .

size önerim online oyunların çoğundan artık uzak durmanız.oyuncu kitlesi gitgide cahilleşmektedir.oyuncular sadece kazanmaya odaklanıyor bu sebeple birsürü sorun çıkıyor. bugun level editörünün birşey yazdığını okudum ve etkilendim sizede söyleyim : oyunu yaşayın.oyunu oynamayın. moba türü oyunların amacı kendine bağlamak bir hikaye ile insanı etkilemek değildir.mesela bakarsın rpg oyunları tamamıyla hikayedir. şimdi bu oyunu bitirmek için oynarsan oyun zevkinden mahrum ve oyun kültürünü 0a indirirsin
    en basitinden fallout3 . bu oyunu ilk aldıgımda ben çok kötü demiştim sonra fark ettimki o hikayeyi yaşamak isteyince bi anda sanki kitap gibi kendine bağlamakta ve bir sonraki yerde ne olacak hislerine kapılıyorsunuz.müthiş birşeydir bu.yani illada moba oynayacaksanız bari lore filan okuyun en azından zevk alın oyundan.bir oyunu sıkılınca bırakın ara verin. başka şeye geçin hobilerinize vakit ayırın. türkiyede yaşıyoruz önü çok açık değil esporun.
    ha dersinki üni bitirdim yüksek yaptım ha tamam o zaman tabii oyna paran varsa gelirin varsa neden olmasın. ancak önceliklerinizi iyi belirleyin oyunun sizi kontrol etmesine izin vermeyin
    saygılar

• Yanlis anlamayinda ben wow oy ayarak buyudum ve oyuncu kitlesi inanilmaz derece saygili kisilerdi. Biri kotu oynadiginda bu fark edilir ama grup veya raid o kisi tasiyabildigi kadar tasir tavsiyeler verirdi. Daha siz lolde 5 kisi anlasamiyorken wow da 25 kisi taktik yapip ayri ayri gorevler ustleniliyor. Ha diyelim tavsiyeye uymuyor veya tersliyor insanlari kufur edilmez o kisiye dostum senle anlasamiyoruz cikarmamiz gerek derler cikarirlar. Bizzat kendi arkadasim ilvl 610 iken 640 lik yere soktuk esya seviye ilvl dedigim olay bu arada, neyse 10 dk da olmesi gereken boss 15 dk da oluyordu sebebide bizim arkadas ve onu atamiyor cogunluk biz oldugumuzdan. Adam birisi kufur etmedi yalvardilar sadece nolur kendi seviyende bir yere git burasi sana coj yuksek diye. Para vereyim git diyen oldu. Ayni zamanda anlayisla karsilayip madem isimiz uzun deyip kac kisi oynuyorsunuz nerden oynuyorsunuz diyen isimlerimizi soran muhabbet etmek isteyenler oldu. Demeye calistigim bu is biraz para isi wow pay to play dir yani oyunu oymak icin para yatirmak lazim oyun icinde baska sizi guclendiricek bir seye para vermiyorsunuz ama bu yazilari okudukca ordaki insanlarin degerini ve gecirdigim vaktin kalitesini anliyorum. Suan maddi durumum el vermiyor devam etmeye ama firsatiniz var ise oneririm. Onun haricinde metin2 pointblank wolfteam knight online gibi paraya ve hileye dayali alt seviye oyunlari zevkle cok iyi basarili goren oyuncular orada basarili olamaz ve sistemine ayak uyduramaz haberiniz olsun

Cok bos vaktim vardi biraz uzun oldu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SEANmirac

Geçmiş olsun, dostum.

Zaten belli oluyordu. Naru son zamanlarda rito babaya şu hayriyi banlayin yoksa 9vs1 elimize verir demiş.

Şaka lan şaka yok öyle birşey.

quote:

Orijinalden alıntı: YouAreSoDumb

quote:

quote:

cahillik güzel birşey,

oyunu oynayan kişiler oynadıkça key geliyordu ve keyler parayla da satılıyordu saçmalık değil de nedir

cidden cahillik güzel birşey,,
    invite ile çalışan sistemlerin çoğu benzer mantıklarla çalışıyor, heroes of storm için bana invite geldi, bir süre sonra dışarıya invite dağıtmak yerine oynayan oyunculara 3er invite hakkı verildi. Dota için forumun birisinden daha önce key gelen birisine hediye edilen keyleri dağıtması ile key sahibi olmuştum. ardından bana gelen keyleri sağa sola dağıttım ki sadece ilk dağıtılan keyler para ediyor ve onlarda 10-20 lira arası birşeylere satılıyordu. epicnpc isimli siteye girersen bu tarz closed beta keylerin ticareti ile uğraşıldığını bile fark edersin ama anlayabileceğini pek zannetmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Judge Magister

memnun değilsen niye tr de oynuyorsunki.geç west e takıl kafana göre eziyet çektiriyorsun kendine boşuna

Arkadaşım riotgames Türkiye'de ofisi olan bir oyun şirketi. Gerekli olan ilgiyi göstermek zorundalar bunun alternatifi olarak westte oynamak gösterilmemeli. Yanlış düşüncedesiniz. Ben Westte oynadığım zaman işittiğim tek şey Türklere karşı oluşan ırkçılık ki ben oyun içerisinde Türkçe konuşmuyordum. Eğer ki takımıma denk gelirse onlara karşı yapılan ırkçılıktan bahsediyorum. Sırf Riot Türkiye sunucusu gerekli ilgiliyi birileri tarafından görmüyor, bizler kalitesiz oyunlar oynamak zorunda kalıyoruz diye avrupada 16 yaşında oyuna girip ırkçılık yapan insanları çekemem ben. İşin doğrusu bu sunucunun bir an önce iyileştirmeye gitmesidir. Euw a geçmek bir çözüm değil aksine saçmalıktır. Oynayan insanlara saygım var ancak ben, ırkçılığın olduğu ortamda bulunmam.

• Bende günde max 1 oyun giriyorum artık ne zaman trübinal gelirse o zaman gircem.Küfür yemekten usandım artık

Orijinalden alıntı: Wisrty

quote:

memnun değilsen niye tr de oynuyorsunki.geç west e takıl kafana göre eziyet çektiriyorsun kendine boşuna

Arkadaşım riotgames Türkiye'de ofisi olan bir oyun şirketi. Gerekli olan ilgiyi göstermek zorundalar bunun alternatifi olarak westte oynamak gösterilmemeli. Yanlış düşüncedesiniz. Ben Westte oynadığım zaman işittiğim tek şey Türklere karşı oluşan ırkçılık ki ben oyun içerisinde Türkçe konuşmuyordum. Eğer ki takımıma denk gelirse onlara karşı yapılan ırkçılıktan bahsediyorum. Sırf Riot Türkiye sunucusu gerekli ilgiliyi birileri tarafından görmüyor, bizler kalitesiz oyunlar oynamak zorunda kalıyoruz diye avrupada 16 yaşında oyuna girip ırkçılık yapan insanları çekemem ben. İşin doğrusu bu sunucunun bir an önce iyileştirmeye gitmesidir. Euw a geçmek bir çözüm değil aksine saçmalıktır. Oynayan insanlara saygım var ancak ben, ırkçılığın olduğu ortamda bulunmam.

ne ırkçılığı ya.d şaka felen yapıyorsun herarde.d veya tartışmaya gerek yok sana Tr de iyi delirmeceler.kolay gelsin.d sen daha bekle gereken ilgiyi gösterirler.d

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wisrty

quote:

ne ırkçılığı ya.d şaka felen yapıyorsun herarde.d veya tartışmaya gerek yok sana Tr de iyi delirmeceler.kolay gelsin.d sen daha bekle gereken ilgiyi gösterirler.d

Ben bu oyunu 6 ay önce bıraktım. Ben siz gibi değilim arkadaşım bir oyun için sinirlerimi bozamam. Yabancı sunucularda çok bariz bir şekilde ırkçılık mevcuttu 3. sezonda ben sırf bu yüzden TR sunucusuna geçtim, TR sunucusunda da 2 sezon oynadıktan sonra oyunu bırakma kararı aldım, hesabımı da sattım. Şu an ara sıra smurf accountlarım ile oynuyorum o da eğer ki canım isterse. Sunucunun kötü olması TR'nin oynanabilir halde olmaması doğru ancak yapılması gereken bunun düzeltilmesidir. Bu arada ".d" ne gülmek için falan mı kullanıyorsunuz, kimlerle konuşuyorum ben ya? Daha fazla cevap vermeye gerek yok, iyi forumlar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.