Şimdi Ara

Riot'un seri maçlarındaki amacı ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zaten emindim bundan ama cidden bu sefer kesinlikle şüphem sıfıra düştü. Takıma anormel, rolünden kesinlikle anlamayan, ayrıca iletişim kuramayan insanları yolluyor takıma seri maçında. Önceki 2 maçım gayet konuşmasını bilen, oynaması yine benim seviyemde insanlar gelirken seri maçında anlamadığım bir supp ve jungler geliyor. Ayrı maçlarda. Son maçta bilerek feedledim. İyi bir oyuncu değilim bunu kabul ediyorum eyvallah. Ama adam ilk 5 dakika sadece "ağla" yazıp sonrasında anama sövüyor seri maçımda. Ban yiyecek olan büyük ihtimal yine ben olacağım. Sabır falan kalmadı herhalde bende artık.

Riot'un seri maçlarındaki amacı ne?Riot'un seri maçlarındaki amacı ne?
    Riot'un seri maçlarındaki amacı ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angel of the Lord -- 30 Nisan 2018; 4:6:11 >

• Riot'un seri maçlarındaki amacı ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angel of the Lord -- 30 Nisan 2018; 4:8:50 >
  • Aslında rito bey insanları seriye çıkarınca böyle insanları vermesindeki amaç sonraki ligi veya seviyeyi ne kadar çok hak ettiğini ölçmek içindir. Sonuçta bi çıkmak var bir de diğer "çıkmak" var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seri maçlarında kesinlikle bir sıkıntı var, ne zaman seriye girsem karşıya çok iyi takım, bize de vasat takım geliyor.. bir günde 3 defa seriye girdim.. zaten 1 maçı kendileri veriyor yapmam gereken 2 maçtan birini kazanmak gel gör ki ne mümkün seriye girdiğim zaman resmen 2v8 atmam gerekiyor.. ne kadar yırtınsam da taşınmıyor maçlar.. karşıya gelenlerde ne hikmettir çok iyi rakip oluyor.. rito'nun burada bir işgüzarlığı olduğu kesin
  • Bence psikolojik, bazen seride olduğumu unutuyorum maç sonu bir bakmışım gold 3 olmuşum.

Azir öğrenmek için eski bronz accountla 3 sene sonra tekrar girmeye başladım (bronz sezon 3 simgesi var ) Azir in mekaniklerine tam alışamamış olmama rağmen gold 3 e kadar çıktım, işin garibi Azir ile win rate im %42, Azir oynarken yerimde sayıyorum, biraz elo artsın diye MF, Lulu oynuyorum patara kütre lig atlıyorum. İşin komiği normal ligim de plat, plata kadar pek zorlanmıyorum esasen. Sonrası bozuyor beni.
  • Önceki iki kai'sa oyunum çok iyi geçti. Her zaman seriye çıktıktan sonra ya da 80-90 puan civarı böyle garip insanlar geliyor takıma. Kötü oynamaları umrumda değil. Yüzsüzlük yapıp ağla, anan,o.. yazınca kaldıramıyorum herhalde artık.

• Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Ben çok fazla eskisi kadar muhatap olmuyorum, yüksek elo için bir iddiam yok, sadece Azir ile playz yapmaya çalışıp videoluk hareketler yakalama peşindeyim. Mute bile atmıyorum artık, chati pek ciddiye almıyorum çok nadir oyunbaşı flameleyen birisi varsa ona sallıyorum bir süre, sonra o da mute u yiyip devam ediyor.

Bir de yıllardır oynamanın verdiği bir relakslık var artık, çok ciddiye almıyorum eskisi kadar. Hatta ilk zamanlar o gün maçlar kötü geçtiyse moral bozuk şekilde yatağa gitmiyorum(şimdi düşünüyorum da büyük ahmaklık ediyormuşum ), maç bittikten 2 dk sonra iyisini de kötüsünü de unutuyorum, hatta Sup Lulu oynarken rakip ADC yi birebirde kesince chatteki muhabbetlere şu yanıtı veriyorum "yıllardır Lulu oynuyorum alıştım olana bitene, abartmayın" deyip geçiyorum.

Tek istisnam Azir, o kadar seviyorum ki sol kolumda 2 hafta önce yaptırdığım Shurima simgesi var, çok da iyi oynayamasam da arada güzel hareketler çıkartınca direkt kaydediyorum. Bazen bir playz yapıyorum 2 gün oyuna girmiyorum o gazla.

Mesela şunlar gibi,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • seri maçları böyle istiyorlarki hemen lig atlanmasın zorlaşsın
  • Önceden report bölümünde yeteneksiz oyuncu diye seçenek vardı. Düşünün adam oyunu iyi oynayamadigi için report ediliyor. Riot bunu oyuncuyu banlamak amacıyla çıkarmamıştır illa ki. Bu oyuncular belli bir havuzda tutulup seri win alan oyuncuların oyununa veya seriye hak kazanan kişilere serpme şekilde yollanıyor. Şimdi yeteneksiz oyuncu diye saçma bir seçenek olmadığından büyük ihtimalle bilerek besleme ve rahatsız edici söylemde sıkça reportlanan kişileri yolluyor. Tersine seri kaybedince övgü almış oyuncular gelerek denge sağlanıyor. Zaten 10 oyun arıyorsanız bunun 2 tanesi çekişmeli geçiyor, bu da bi kanıt. Bu psikolojik falan değil. W L oraniniz anormal iyi oyuncu değilseniz yakındır herkeste. Durum bence böyle.

• Bu adamlar seri macinda geliyor haklisin ama çok fazla agiz dalasina giriyor kendinizide tilt ediyorsunuz kardeşim. Adam feedliyorsa güzelce safe oyna de. Baktın sovuyor velet blokla gec yapcak bisey yok. Kendin tasimaya calisican olursa olur..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece trde değil westtede durum böyle

jungle alıp taşımaya çalışmaktan bıktım

en son vi oynuyordum adamlar maviye yardıma gelmedi neyse dedim tek başıma aldım zar zor jungı bitirip ganklere başladım başarılı gank attıktan sonra (kilide adama salıyorum) objektiflere yöneliyorum ama topa gitsem bot ölüyor bota gitsem top ölüyor en son bırakıyorum uğraşmıcam yazdım çünkü takımda 0-10 1-7 gibi skorlar kaynıyordu peki noldu? Riot 14 gün beni banladı az önce girdim yine vi jungle oynadım yine maviye yardıma gelmediler o sırada da karşı jungle benim redimi çalmış bot uyuduğu için buna rağmen karşı junglea fark attım 13-7-12 gibi bi skorla bitirdim 2 drake 1 alamet aldım (karşı takım drake almadı) buna rağmen yenildik çünkü takımımda 3-17 5-10 ve 5-11 vardı fakerı koy taşıyamaz bu takımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nükerbüker -- 23 Ağustos 2018; 9:46:11 >

• Yine bir çok arkadaş bilmeden 100 lerce hurafe uydurmuş. Yok riot kolay yükselmeni istemiyor falan gibi. Bu riotun umurunda mı olur sence? :D Olay şudur kardeşim. Eskiden bakıyorsan bilirsin. KLol nexus tarzı sitelerde de takımların kazanma şansı işte bir takımın %48 iken diğeri %52 gibi vs. Riot her maçta takımları %50 ye eşitlemeye çalışıyor. Sen seriye 1 maç kazanıp çıkmıyorsun sonuçta. 10 maça giriyorsun 2 sini kaybediyorsun 8 sini kazanıyorsun çıkıyorsun. Durum böyle olunca sana da ortalama son 10 maçında 7-8 win almış adam atarsa karşının kazanma şansı çok düşük olacak. Bu nedenle takımları eşitlemek için sanada son 10 maçında 3 win almış adamı atıyor. Olay tamamen takımları %50 ye eşitlemek. Bundan dolayı
  • Neyle ego kasmışım? Ne demişim? Sadece hurafa uyduruluyor onları söylüyorum. Doğrusunu yazdım. Siz bilmiyorsunuz çünki şöylesiniz çünki kümeniz bu falan yazdım da haberim mi yok
  • Riot
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.