Şimdi Ara

Riot'un akil almaz hareketleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildigimiz gibi Riot'un 5-6 tane serveri var. Eu west nordic tr kore brezilya vb... Benim anladigim kadariyla bu server sistemi daha rahat oynansin diye. Mesela ben Fransa da yasiyorum kore serverina gecersem ping yuksek olur.

Supportlara da bu konuda mesaj atma asamasindayim. Dusunun ki Riot'un serveri olmasa, sadece bir tane server olsa ve ona gore sistem kurulsa. Turkiye'de server kurulmasi icin database lerin burda olmasi lazim ki aksaklik olmasin, o zaman dunyada belli basli yerlere databaseler konulsa ve nerden girersek girelim ping yuksek olmasa?

Tabi bunu yaparken oyuna girerken dil seceneklerinde; korece rusca turkce ingilizce saksafonca vb.. Dillerin olmasi lazim

Hem boyle bisey olursa ranked atarkan asla sira beklemeyiz ve ya herhangibi maca girdigimizde bekleme suremiz max 5 saniye olur.

Sizce neden boyle bir sey yapmiyorlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben westte gayet iyiyim hocam. Bütün serverları birleştirmenin mantığı ne. Tr serverinin yaş ortalaması 15ken onlarla beraber oyun oynamak istiyosan direk Tr serverına geç Westi bozmaya hiç gerek yok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reinaa91

ben westte gayet iyiyim hocam. Bütün serverları birleştirmenin mantığı ne. Tr serverinin yaş ortalaması 15ken onlarla beraber oyun oynamak istiyosan direk Tr serverına geç Westi bozmaya hiç gerek yok bence.

Onlarin cogu oynamasini bilmiyor su anlik ve levellari 10-20 arasi ayrica ranked gamelerde onlarin karsimiza cikicagini sanmiyorum. Cok guzel olur en azindan arkadasin orda kaldir derdi yok

• dediğin mantık o şekilde olması için tüm ülkelerdeki serverları aynı anda kontrol edebilmeliler aynı anda bilgileri oraya taşıyabilmeliler, aynı anda müdahale edebilmeliler yada şöyle diyim bi champ tasarlanıyo ing herşeyi hazır portekizce türkçe falan seslendirmeleride aynı şekilde hazır olması gerek bunların senkronizasyonu olması gerek ki türkiyedeki şubede 5-6 kişi çalışıyodur
  • Bölgelerdeki oyuncu kitleleri çok farklı. Asyada herkes lol üstüne doktora, master yaparken Trde 30 level oyunu bilmeyen adamlar var. Mantıklı olur muydu sence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLiM KaFKeF

dediğin mantık o şekilde olması için tüm ülkelerdeki serverları aynı anda kontrol edebilmeliler aynı anda bilgileri oraya taşıyabilmeliler, aynı anda müdahale edebilmeliler yada şöyle diyim bi champ tasarlanıyo ing herşeyi hazır portekizce türkçe falan seslendirmeleride aynı şekilde hazır olması gerek bunların senkronizasyonu olması gerek ki türkiyedeki şubede 5-6 kişi çalışıyodur

Ayni mantik eu westte var girerken fransizca ingilizce vb secip giriyorsun yani olabilen bisey bu

• olmaz west gidince ben na da oynuyorum. (güncelleme vs.) server gidince oynayamıyacakmıyız. güncelleme nerden baksan 2-3 saat sürüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ruslarla aynı serverda oynayacağıma metin2 oynarım daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balawitz -- 26 Ekim 2012; 15:17:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Bölgelerdeki oyuncu kitleleri çok farklı. Asyada herkes lol üstüne doktora, master yaparken Trde 30 level oyunu bilmeyen adamlar var. Mantıklı olur muydu sence.

Doktoraya guldum ranked maclarda elona gore eslesiyorsun, zaten nordic kore west serverinda 30 levelda bizimkiler kadar kotu adam yokmu saniyorsun tabiki var

• Sen getir o databaseleri buraya ondan sonraki gün oyun çöker.Riot açıklama yapar "İnternet kesildi bir daha olmaz" der.Sonraki gün tekrar oyun çöker.Bu sefer "Elektrikler kesildi bir daha olmaz" derler ve bu böylece gider.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Do I Have To

olmaz west gidince ben na da oynuyorum. (güncelleme vs.) server gidince oynayamıyacakmıyız. güncelleme nerden baksan 2-3 saat sürüyor.

Ne desem bilemedim :) mesela ben silkroad oynardim eskiden, her sali bakim olurdu lol de ayni mantik olabilir butun dunyaya en uygun saatte ve gunde( atiyorum istatistiklere bakarak en az oynanan saatte) gunceleme yapilir ve belli sure verilir sende o esneda istedigini yaparsin

• quote:

Orijinalden alıntı: 24google

Sen getir o databaseleri buraya ondan sonraki gün oyun çöker.Riot açıklama yapar "İnternet kesildi bir daha olmaz" der.Sonraki gün tekrar oyun çöker.Bu sefer "Elektrikler kesildi bir daha olmaz" derler ve bu böylece gider.

Evet adamlar dunya para kazanip, oyuna yatirim yapiyolar ve bu databaseler icin iki jenerator alamiycaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: morganaaa

quote:

dediğin mantık o şekilde olması için tüm ülkelerdeki serverları aynı anda kontrol edebilmeliler aynı anda bilgileri oraya taşıyabilmeliler, aynı anda müdahale edebilmeliler yada şöyle diyim bi champ tasarlanıyo ing herşeyi hazır portekizce türkçe falan seslendirmeleride aynı şekilde hazır olması gerek bunların senkronizasyonu olması gerek ki türkiyedeki şubede 5-6 kişi çalışıyodur

Ayni mantik eu westte var girerken fransizca ingilizce vb secip giriyorsun yani olabilen bisey bu

ben ne diyorum sen ne diyosun, orası tek bi yerden kontrol ediliyor. amerikaya patch neden erken geliyor bi düşün bakalım..

• quote:

quote:

Sen getir o databaseleri buraya ondan sonraki gün oyun çöker.Riot açıklama yapar "İnternet kesildi bir daha olmaz" der.Sonraki gün tekrar oyun çöker.Bu sefer "Elektrikler kesildi bir daha olmaz" derler ve bu böylece gider.

Evet adamlar dunya para kazanip, oyuna yatirim yapiyolar ve bu databaseler icin iki jenerator alamiycaklar

Evet dediğim gibi olacak.Her seferinde aynısı oluyor çünkü.Joygame de aynısı oldu,bir kaç adını hatırlayamadığım şirkettede oldu.2 günlük kesintiler olursa(Genelde yarım gün olurda) o jeneratör dayanır sana.

• quote:

quote:

quote:

ben ne diyorum sen ne diyosun, orası tek bi yerden kontrol ediliyor. amerikaya patch neden erken geliyor bi düşün bakalım..

Haklisin yanlis anlamisim. Bence olmiycak bir sey degil hani " senkronize olmak " cunku ben gercekten server mantigini anlamiyorum

• quote:

quote:

quote:

Evet dediğim gibi olacak.Her seferinde aynısı oluyor çünkü.Joygame de aynısı oldu,bir kaç adını hatırlayamadığım şirkettede oldu.2 günlük kesintiler olursa(Genelde yarım gün olurda) o jeneratör dayanır sana.

Tr serveri neden kesintiye ugramiyor o zaman ? Databaselerin burda olmasi lazim diye biliyorum. yani arkadaslar kavga cikartmaya calismayalim ben bazi arkadaslarin laflarinda laf koyma cabalarinda oldugunu sezdim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tr serveri neden kesintiye ugramiyor o zaman ? Databaselerin burda olmasi lazim diye biliyorum. yani arkadaslar kavga cikartmaya calismayalim ben bazi arkadaslarin laflarinda laf koyma cabalarinda oldugunu sezdim

Yok databaseler burada değil cesaret edemiyorlar .Ama TTNET yada başka bir sağlayıcıyla anlaşırlarsa getirtebilirler.Nitekim CS sunucularının çoğu Türkiye de(Türk Sunucular).

• dünyadaki internet ağı bunu kaldırabilcek durumda değil. korede ülke içi ping 5i geçmiyorken avrupaya olan ping 300-400 cıvarı senin dediğin olay olmaz yani.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yok databaseler burada değil cesaret edemiyorlar .Ama TTNET yada başka bir sağlayıcıyla anlaşırlarsa getirtebilirler.Nitekim CS sunucularının çoğu Türkiye de(Türk Sunucular).

Superonline ile anlassinlar TTnet nedir umarim olur yani ileride cunku butun dunya capinda oynanirsa oyun kalitemiz gelisir

• quote:

Orijinalden alıntı: tazmannia

dünyadaki internet ağı bunu kaldırabilcek durumda değil. korede ülke içi ping 5i geçmiyorken avrupaya olan ping 300-400 cıvarı senin dediğin olay olmaz yani.

Riot isterse yapabilir en azinda max 3 server koysunlar tr brezilya kore serverlarini birlestirsinler yok efendim sadece tr serverindan turnuvaya katilicakmisiz hadi ordan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.