Şimdi Ara

Riot sonunda başardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ve millet tank, support,adc ,metada yeri olan bir champ beklerken gidip en useless heroyu çıkardı. pbe de denedim kendi izlenimlerim : cc olarak sadece useless bir slowu var başka hiçbir şey yok, kaçış skili olarak gölge çıkartıyor ve yer değiştiriyor range olarak ezrealin e si kadar. q su tamamen kennen kopyası sadece birden çok rakibe vuruyor dmg si tamamen useless. e si katarinanın w sunun birebir kopyası ama dmg olarak yarısı kadar bile vuramıyor. ve geldik o muhteşem ultiye. rakibin üstüne atlıyor ve irelianın q sundan az bir dmg vuruyor. bir hevesle bekledim talonun late game versiyonu flan yada shen tarzı bir champtir diye. talon bundan kat kat daha iyi artıları: mana olmaması,skill animasyonları güzel, omg op nerf plz diyen olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi momstifler -- 2 Kasım 2012; 21:41:18 >

• beceremeyen dedected.

Arkadaş 1 oyun oynayıp yazmayın şuraya ya.
  • o zmn buf diye ağlarız gardaş
  • Talona iyi diyorsan zaten boşuna uğraşmışsın pbede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fontainebleau

beceremeyen dedected.

Arkadaş 1 oyun oynayıp yazmayın şuraya ya.

Becerememekle alakası yok gayette basit bir oynanışı var biraz araştır herkes useless olduğunda hemfikir
  • rengar ilk çıktığında da pasifi dışında useless denmişti .

Ayrıca offtank kasmayı deneyin , 3 saniye içinde ad carryi öldürüp double hatta tripple alabiliyorsun bence gayet ideal .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unseen Predator -- 2 Kasım 2012; 21:54:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne ara girdinizde pbeye denediniz töbe bismillah
  • Nasil olsa S3 te butun tanky itemlar ozellikle armor verenlar zamlanacagi icin bu ve bunun gibi assasin herolar daha rahat olacak ve bu gibi useless durumu ortadan kalkacak.
  • Jayce konusuna bak bakalım onlarda aynısını demişti şimdi op op nerf pls

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIIKurtIII

Talona iyi diyorsan zaten boşuna uğraşmışsın pbede.

ELO hellde kullanamayanlar olabilir talonu ama elon yükseldikçe görürsün iyi oynayanları
  • Ben jayceye useless dedim taşlandım aman kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 24google

Jayce konusuna bak bakalım onlarda aynısını demişti şimdi op op nerf pls

Bkz:

• quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

Ben jayceye useless dedim taşlandım aman kardeş

Evet şeytanı böyle taşlamamıştık mübarek
  • denicez görcez en kötü buff isteriz gardaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Nasil olsa S3 te butun tanky itemlar ozellikle armor verenlar zamlanacagi icin bu ve bunun gibi assasin herolar daha rahat olacak ve bu gibi useless durumu ortadan kalkacak.

Bu bilgiyi nereden öğrendin yani kesin bilgimi yoksa sadece duyum mu ? Uzun zamandır yoktum forumda paylaşıldıysa daha önceden haberim yok.
  • Phreak resmi forumda yazmisti. Bu bilgi kesin ama S3 bu ve benzeri bircok degisiklik olacak. Ama hepsi bir anda degil parca parca gelecektir diye tahmin ediyorum.

http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=30633523#post30633523

quote:

Honestly assassins and AD carries want pretty similar things: More damage at (almost) all costs.

Now, AD Carries are more or less "built" to kill bruisers, and assassins are more or less "built" to kill ADCarries and Mages, but the tenet still holds true: Their goal is to kill things before they can fight back. ADC's do this by melting things from out of range, and Assassins do this by killing things extremely quickly under a Silence/Stun/Stealth. In either case, HP and Spell Vamp don't do much.

Your point about assassins and bruisers is kind of saying what I'm saying here... Talon players are getting super excited for the item, but it's just going to exacerbate how good bruisers are. Now bruisers get to build Brutalizer and use it while still gaining defensive stats. If anything, your lives just got worse.

What I can say, though, is that Season 3 has a lot of changes in store for assassins. Armor penetration is going to play nice with itself: % pen is going back before flat pen, meaning Brutalizer + Last Whisper just got a lot sexier, and overall, Pantheon and Talon are getting a lot happier. Flat resists got a bit more expensive, so they're going to do a better job against armor-splashing adc/mage/supports as well. Overall, it's going to be a nice change for the assassin role.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Alın bunu dışarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Phreak resmi forumda yazmisti. Bu bilgi kesin ama S3 bu ve benzeri bircok degisiklik olacak. Ama hepsi bir anda degil parca parca gelecektir diye tahmin ediyorum.

http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=30633523#post30633523

quote:

Honestly assassins and AD carries want pretty similar things: More damage at (almost) all costs.

Now, AD Carries are more or less "built" to kill bruisers, and assassins are more or less "built" to kill ADCarries and Mages, but the tenet still holds true: Their goal is to kill things before they can fight back. ADC's do this by melting things from out of range, and Assassins do this by killing things extremely quickly under a Silence/Stun/Stealth. In either case, HP and Spell Vamp don't do much.

Your point about assassins and bruisers is kind of saying what I'm saying here... Talon players are getting super excited for the item, but it's just going to exacerbate how good bruisers are. Now bruisers get to build Brutalizer and use it while still gaining defensive stats. If anything, your lives just got worse.

What I can say, though, is that Season 3 has a lot of changes in store for assassins. Armor penetration is going to play nice with itself: % pen is going back before flat pen, meaning Brutalizer + Last Whisper just got a lot sexier, and overall, Pantheon and Talon are getting a lot happier. Flat resists got a bit more expensive, so they're going to do a better job against armor-splashing adc/mage/supports as well. Overall, it's going to be a nice change for the assassin role.

Negatron cloaka daha iyi itemlar gelmeli.
    her champın hard counteri olmalı. (Ryze ın yok mesela.)
    Daha çok spellvamp olmalı
    tt itemları rifte gelmeli (özellikle deathfire torch wicked hatchet ve arpen-spellvamp veren item)
    hem armor hem mr veren itemlar gelmeli (şu an sadece ga var)
    morellos evil tome ve executioners callinge buff gelmeli
    snowball itemlarına remake gelmeli
    Karmanın ultisine buff gelmeli
    manamune viable hale getirilmeli. Buff lazım.
    Akaliye nerf gelmeli
    her heronun ccsi olmalı ( yi sivir ezrealda hiç yokken naut ve luluda 5 tane var)

Morelloya iletirseniz sevinirim tşk

• quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

Ben jayceye useless dedim taşlandım aman kardeş

aah o senin eski nalet olasıca konuların ve post kasmaların...

neyse ben de denedim pbe de bence fena değil ama kesinlikle op mop değil zevkli. sonuc olarak %98 ihtimalle metada görülmez

ayrıca tipini hiç beğenmedim neden riotun yeni cıkardığı champlar hep diğerlerinden büyük gözükuyor?elise dev gibi zed kocaman twisted fate e remake geldi o da dev gibi bişe oldu mantık ney anlamadım.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.