Bildirim
Riot Points
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
benim arkadaşımda da aynı sorun vardı telefon olarak ev telefonu istiyormuş girdiğinde rp hesabını yatmış -
Ticket at dostum. Çözüyorlar ama biraz zaman alir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Rohypnol
aynı kartla arkadaşıma alırkenda hata aldık ticket attım konuşmaları atıcam şimdi -
quote:
Orijinalden alıntı: DiamonD4106
quote:
Orijinalden alıntı: Rohypnol
aynı kartla arkadaşıma alırkenda hata aldık ticket attım konuşmaları atıcam şimdi
Son zamanlarda ortaya çıktı o sorun . 4 5 gun islem yapmayin falan diyor ticketda biliyorum
Haz 04 05:49
Kredi kartıyla rp almaya calısırken hata veriyor.bugün saat 12 civarı denedim alamadım üzerinden zaman gecmesini bekledim su an saat 15.49 ve hala alamıyorum.geregini yapmanızı istiyorum.tesekkürler
Yorumlar
Classic-
sorun hala devam ediyor ve cevap yok
Haziran 07, 2013 00:36
Shomia
Riot Games
Merhaba Classic-,
Halen bu sorunu yaşıyor musun? Aradaki bekleme esnasında çözülmüş olabilir. Eğer sorununu halen çözemediysen ve yardıma ihtiyacın varsa sana yardım etmekten mutluluk duyarım. Bu mesaja vereceğin cevap otomatik olarak üst sıraya çıkacak ve hiç beklemek zorunda kalmayacaksın.
Shomia
Riot Games Oyuncu Destek
Haziran 09, 2013 13:02
Classic-
hala rp alamıyorum
Haziran 13, 2013 10:55
Classic-
çok hızlı cevaplarınız sayesinde hiç bi indirimden yararlanamadım ...
Haziran 16, 2013 15:00
Firste
Riot Games
Merhaba,
Eger daha önceden belirtmis oldugun kredi karti ile sorunsuz bir sekilde islem yaptiysan, senden 5 gün kadar bekledikten (bu sirada hiç islem yapmayip) sonra bu islemi yeniden denemeni önerebilirim. Bu süre zarfinda biz de konu ile arastirmalarimizi yapiyor olacagiz. Ayrica doldurdugun formda eger türkçe karakter kullanmaz isen bu da sorununu çözebilir. Son olarak eger acil olarak RP alman gerekiyorsa lütfen baska ödeme yöntemlerini kullan simdilik.
Beklersen, önceki islem denemelerinden kalan islem bilgileri temizlenmis olur. Bu eski veriler temizlendiginde, islemlerin basariyla tamamlanma oraninin arttigini gördük. Bekleme süresinde tekrar tekrar islem yapmaya çalisirsan, su esnada karsilastigin hatanin giderilme süresi uzayabilir.
Eger 5 günlük bir bekleme süresinden sonra hala bu sorunla karsilasiyorsan bir an önce benimle iletisime geç. Böylece sorununu daha detayli inceleyebilirim. Bu esnada, Paypal,Riot-Pin, banka transferi gibi farkli ödeme yöntemlerini denemeni de tavsiye ederim.
Gösterdigin sabir ve anlayis için bir kere daha tesekkür ederim. Bu konu ile ilgili herhangi bir sorun veya baska bir sorun olursa lütfen benimle iletisime geçmekten çekinme.
Firste
Riot Games Oyuncu Destek
Haziran 17, 2013 04:53
Classic-
zaten tüm indirimleri kaçırdım bu saatden sonra rp çekmeme gerek yok
Haziran 18, 2013 08:38
Firste
Riot Games
Merhaba Classic-,
Ben Oyuncu Destek ekibinden Firste.
Öncelikle kredi kartinla ilgili hala sorun yasamis olduguna üzüldüm.
Kredi kartlariyla ilgili güvenlik sebepleri yüzünden bir bilgi akisimiz bulunmamaktadir fakat sana sunu önermek istiyorum.
Kredi kartini bir Paypal hesabina baglayip Paypal yolu ile ödeme yapmayi dener misin acaba?
Bu da ise yaramaz ise, lütfen mobil ya da banka transferi yöntemini kullan simdilik indirimleri kaçirmamak için.
Başka konularda da yardıma ihtiyacın olursa lütfen benimle tekrar bağlantıya geçmekten çekinme.
İyi günler ve bol zaferli oyunlar dilerim!
Firste
Riot Games Oyuncu Destek
Haziran 20, 2013 03:15
-
support bota bağlamış aynı cevapları kopyala yapıstır yapıp duruyor -
Bende de olmuştu.RP Al seçeneğinden kredi kartına basınca bütün bilgileri doğru girdiğim halde hata veriyordu.Bende PayPal hesabı açtım ve o şekil aldım.Sanırım 3-4 gün önceydi -
Ben şunu anlamıyorum arkadaşımdada sorun oldu çözemediler o da yazdı senin gibi 2-3 kere indirimler kaçtı rp çekmeye gerek kalmadı diye ne yapmış oluyosunuz trip mi atıyosunuz riota sizden başka müşterileri yokmu sizin gibiler sinirime gidiyor gerçekten.
quote:
Orijinalden alıntı: eruser123
Ben şunu anlamıyorum arkadaşımdada sorun oldu çözemediler o da yazdı senin gibi 2-3 kere indirimler kaçtı rp çekmeye gerek kalmadı diye ne yapmış oluyosunuz trip mi atıyosunuz riota sizden başka müşterileri yokmu sizin gibiler sinirime gidiyor gerçekten.
insan sevdiği skini alamıyınca ve de cevap bulamıyınca sinirleniyo isterse tüm dünya müşterisi olsun benle ilgilenmedikten sonra BANA NE!!! -
ben telden çekiyorum evin karşısında ucz var gidiom , abi 20 tl turkcell kontür eve gel çek rpni -
quote:
Orijinalden alıntı: Malphite
ben telden çekiyorum evin karşısında ucz var gidiom , abi 20 tl turkcell kontür eve gel çek rpni
öyle de bonus rp gelmiyo kazıklanmış hissediyorum kendimi :D -
kredi kartın var başka sitelerden niye almadın gittigidiyordan falan ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Whooobies
kredi kartın var başka sitelerden niye almadın gittigidiyordan falan ?
65 tl lik e-pin var mı ????
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X