Şimdi Ara

Riot Games Türkiye'ye Açılıyor! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
6.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hepsini aynı kefeye koymayın biz gayet saygılı, eğlenceli ve hırslı bi şekilde oyun atıyoruz..Skype ' da açıyoruz daha keyifli oluyor..
    Ayrıca oyunda TR Chat odasına Gelmenizi tavsiye ederim Türklerin Buluşma odası diyebiliriz..
    Oyun içinde elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalısırım..
    EU: ReostA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchutZ -- 1 Nisan 2011; 18:59:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dipcihino

bence o kadar kötü olmaz ya zaten beyni olmayan adam sıkılır yanlışmı düşünüyorum yoksa?

Aynen senin gibi düşünüyorum.Yani "la bi tane infinity edge çıktım manyak bişi.Ben hep bunu kasarım aga.Bir vuruyon öküz gibi." tipi konuşmaları yapacak tiplerin geleceğini hiç sanmıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lux

quote:

bence o kadar kötü olmaz ya zaten beyni olmayan adam sıkılır yanlışmı düşünüyorum yoksa?

Aynen senin gibi düşünüyorum.Yani "la bi tane infinity edge çıktım manyak bişi.Ben hep bunu kasarım aga.Bir vuruyon öküz gibi." tipi konuşmaları yapacak tiplerin geleceğini hiç sanmıyorum...

Forumda hala full AS ya da full crit rune dizip yi/tryn oynayan insanlar var. Oyun Türkçe destekli olunca daha da beterleri gelir diye düşünüyo insan doğal olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

quote:

quote:

Forumda hala full AS ya da full crit rune dizip yi/tryn oynayan insanlar var. Oyun Türkçe destekli olunca daha da beterleri gelir diye düşünüyo insan doğal olarak.

full as full crit rune dizip try ve yi oynanabilir bunun neresi yanlış anlayamadım?

• quote:

quote:

quote:

ne dizelim armor penetration mi dizelim?Oyuna başlarken tyrandemere oynarken her zaman crit chance daha iyidir fb için.20 armor penetration ın hiç bi katkısı olmaz.Ben şuna karşıyım millet %20 crit chance diziyor tüm runelar crit oluyor.Bunu yapmam genelde redler ve quintler crit chance geri kalan runelar defansif yada cd reduction falandır.Tüm runelar crit chance dizilmez o konuda haklısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

quote:

quote:

quote:

ne dizelim armor penetration mi dizelim?Oyuna başlarken tyrandemere oynarken her zaman crit chance daha iyidir fb için.20 armor penetration ın hiç bi katkısı olmaz.Ben şuna karşıyım millet %20 crit chance diziyor tüm runelar crit oluyor.Bunu yapmam genelde redler ve quintler crit chance geri kalan runelar defansif yada cd reduction falandır.Tüm runelar crit chance dizilmez o konuda haklısın.

Red Crit ya da AS iyidir. Jungle için de As olması güzel bişey. Ama gidipte bütün hepsini rasgele crit ya da as almanın anlamı yok. 40% As gelicek diye tüm runeları ziyan etmesinler yani.

• Rune konusuna değinmişken sizce bir dps rune page yaptım nasıl olduğunu merak ediyorum anlayan biri cevaplarsa sevinirim.

Mark&Quints armor pen=25 armor pen
    Geri kalan glyph ve seallarada mana regen diziyorum per lv olmayanından.Yanlışmı yapıyorum seallara yeni başladım hala düzeltebilirim?
  • Dodge veya armor öneririm seala.
  • Gençler herkes bizimkilere kaymış da, beyler biz de Türküz, bunu da belirteyim :D

Bu haber güzel bi haber,bence bunun sonu iyiye gider. Herkesin bahsetiği 11 yaşındaki veletler de zaten 1900 1800 eloda kalamaz,

"- ya armadaxster senin elo kaç bilader ?" -arma :" abi benim elo 1400 de ben yükseltiyorum yavaş yavaş. O kadar pro değilim ama olucam."

O yüzden rahat olunuz diyorum. Ki 11 yaşındaki veletler sadece Türk değil. Bunun yunanı var ingilizi fransızı ispanyolu var. Alman Retardedlar oldukça popüler. O yüzden bence rahat olunuz.

* Rocketboy, abi senin yaş kaçtı bak ben seni liseli sanıyordum valla...
    Bu arada ben de çalışmak isterim tabiki.

quote:

Orijinalden alıntı: vival

türklerle oyun oynanmaz aman benden uzak dursunlarda

Valla bunu hiç bilmiyordum bak :D Öğrendiğim iyi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armadaxster -- 3 Nisan 2011; 0:17:07 >

• Mana regen ya da dodge sarı, magic resist per level mavi derim ben.
  • Mana regen runelara gelen nerf ve base mp regen a gelen bufftan sonra seal a mana regen biraz gereksiz buluyorum.Armor ve dodge çok daha gerekli gözüküyor.
  • Çok fazla abartıyorsunuz yok şöyle yok byle yok bilmem ne hiç bir bebe bu oyunu oynamaz knight bilmem ne gibi basit bir eşy dğeil kafa yormak gerkiyor. Hem oynasalar ne olacak cevap vermezsin olur biter. Ben bile türk olduğu halde takımda ingilizce yazıyorum bazen fransızca sonrasında susuyorlar. Türkiyeye ofis açmasa bile bu oyunu bilen oynayan türkler yok mu? Knight ilk geldiğinde (ki hiç sevmediğim oyundur) türkiyede yoktu.
  • ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

Bu iyimis iste :) Bir kac ay icinde tum turklerde skin olacakmis gibi hissediyorum.Knight onlineda batar buyuk ihtimalle tum apachileri Riot topladiktan sonra.Ileride from , sorusuna Turkey demeyeceksiniz , erayyirik demisti dersiniz.Looking forward to dota 2 fan olcam heralde.

artık biri from diye sorarsa erayyirik demişti diycem
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacroCosmos

quote:

Bu iyimis iste :) Bir kac ay icinde tum turklerde skin olacakmis gibi hissediyorum.Knight onlineda batar buyuk ihtimalle tum apachileri Riot topladiktan sonra.Ileride from , sorusuna Turkey demeyeceksiniz , erayyirik demisti dersiniz.Looking forward to dota 2 fan olcam heralde.

Senin üstüne geldiğinde creating room yazısını gören ptptptptptpptpt plzzzz spamlerse görürüm seni.Hayır işin kötü yanı Türkler kendi aralarında ingilizce konuşuyor.
  • quote:

quote:

quote:

Senin üstüne geldiğinde creating room yazısını gören ptptptptptpptpt plzzzz spamlerse görürüm seni.Hayır işin kötü yanı Türkler kendi aralarında ingilizce konuşuyor.

Ben sadece şaka yapmıştımAslında türklerin kendi arasında ingilizce konuşması iyi bir şey bence

• bence türkiye severı açılsın (oyun türkçeleştirilcekse) bizde yine euda takılalım. metin2 ko oynayanlarla aynı oyunda olmak istemem. yaş oalrak onlarla aynıyım ama kendimin daha olgun olduğunu düşünüyorum(lise1'e geçtim)
  • laan bende bi an geldi diye korktum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben sadece şaka yapmıştımAslında türklerin kendi arasında ingilizce konuşması iyi bir şey bence

Özentilik oluyor ama o biraz , ki orada konuşulan ingilizcede bir kaç kelimeden ibaret , edebiyat yapmıyorlar orada.

• Sanki Türkçe olsa oyun, anında bebeler doluşacak. Ne biçim zihniyettir bu? Win sayın düşükse, Elo puanın düşükse gene bebelerle muhatap olursun, her türlü! Elo ve Win'in yüksekse muhatap olmazsın. Problem?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.